Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протест против управе ФК Партизан 16.6.2024.?

• Total voters
    176
  • Poll closed .

part

A_Grobar
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
315
Reaction score
2.211
Локација
Beograd
Smrću Endi Vorhola i PV Hermana,
PARTIZANOV svet i svemir se ostvario do beskonačnosti.

Smrt Bidže i Palme uspeh sam po sebi za ПАРТИЗАН.

U Svetoj Larvi hrama Svetog Save je održan skoro prvi kongres Grobarske Sahranije,

Nema preživelih...
ni neistrebljenih
posetilaca i članova sotonskog društva cz i njihovih filijala i eksponenata.

Božja milost i vaznos na vas crno-beli razarači i imperatori.
:pop

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
6.109
Reaction score
45.172
Локација
Novi Sad
Koliko pompe oko izjave
Povela se polemika da li treba ostaviti Natha ukoliko bi u Partizan stigao Adem Ljajić. Knežević je izneo svoje viđenje.
“Biću konkretan. Sada bih se zahvalio Nathu i doveo Adema Ljajića ako sam u situaciji. Igrao bi svaku utakmicu 90 minuta i uz njega bi se razvijali mladi igrači. Kako će to da izgleda, to je na stručnom štabu. Mislim da je dosta od Natha i da se odviknemo od njega. Partizan mora mnogo više, ne sme da se zadovoljava i da se oslanja na čoveka od 40 godina. Verujem da je i sad spreman, ali spor je. Teško je igrati sa njim u Evropi. Potrebno je da se Partizan odvikne od njega da bi mladi počeli da doprinose.”

Nit Srdja koga može da otera, nit je dao neku strašnu izjavu.... Bolje da sedne sa Tomićem, Trobokom i ostalima i da dogovore kako da nastupe pred Skupštinu i da se organizuju u neko udruženje da bi imali nešto sa čim mogu da pomognu Klubu....

strong_nis

Grobar
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
368
Reaction score
1.601
Локација
Tamo_negde
vidim da su neki natpisi da Dudic preuzme Partizan,evo upravo gledam protiv Pazara propast su,tako da nikako

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
620
Reaction score
3.398
Локација
Novi Sad
Feđa prosek teški…nogu u dupe dobio u Sarajevu posle 2-3 meseca, letos ispao iz Evrope u sezoni kupanja od ekipe iz jebene crnogorske lige, od početka marta mu ekipa pobedila jednu jedinu utakmicu (protiv cigana doduše) itd
Daleko mu lepa kuća.

Теслић

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
1.559
Reaction score
920
Локација
Република Српскa
Evo primjer u tom Realu kojeg se vec zna da je Anceloti bivsi i da dolazi Alonso, da dovode te i te igrače, tj. da su ih vec zavrsili. Samo kod nas se ceka kraj prvenstva u kojem je vec sve odavno rijeseno da bi se kao rijesio status trenera i trenutnih igraca, o pojacanjima ni rijeci.

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.790
Reaction score
11.345
Koji je ovo jedan fini covjek i gospodin svjetske klase. Zaista veliko ime u svjetskim okvirima.
Sjecam se kad mi je pokojni otac pricao kad je bio deckic, gledao je utakmicu izmedju vojnika JNA gdje je tada pokojni Milos Milutinovic sluzio vojsku i lokalnog kluba odakle je moj pokojni otac porijeklom. Pricao mi kako je bio fasciniran Milosem. Iako je lokalni klub bio bas skromnih mogucnosti, otac kaze da nikada u zivotu ni prije ni poslije nije vidio takvog fudbalera kao sto je Milos bio. Dribling, kretnja, brzina, snaga, sto je vidio kod Milosa, to mu je kao djecaku ostalo urezano do kraja zivota.
Hvala ti oce moj dobri sto si me vaspitavao kako jesi i sto si me naucio da volim Partizan!

Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
15.441
Reaction score
66.383
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Evo primjer u tom Realu kojeg se vec zna da je Anceloti bivsi i da dolazi Alonso, da dovode te i te igrače, tj. da su ih vec zavrsili. Samo kod nas se ceka kraj prvenstva u kojem je vec sve odavno rijeseno da bi se kao rijesio status trenera i trenutnih igraca, o pojacanjima ni rijeci.
Pa oni da su hteli tako nešto doveli bi neke igrače zimus, a ne čekali da se to sve uigra na leto. Iz ove ekipe sumnjam da 2,3 igrača mogu da igraju evropu a da se to ne završi u sezoni kupanja.

Arno

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
633
Reaction score
342
Локација
Dire
Skaut za Vojvodinu kluba je... Petar Puača...

SNS ciganštura prevarant...sve je jasno...

Nalazimo drugačije vrste dna...
Jasno je da dok je ovaj na vlasti, nema sreće u klubu a i tada će morati da se purge što je ostalo...