Једна ствар је шта прича и ради Мијат.
Друга ствар је да ли се са тиме слажемо или не слажемо.
Трећа ствар је, ШТА бисте ви урадили да сте на његовом месту? Али, најозбиљније вас питам, без неких маштарија и небулоза, него у сувој и суровој реалности у којој се налазимо... КОНКРЕТАН одговор би хтео.
Пара НЕМА. Добри играчи (из Шпаније, Реала, Валенсије) не само да неће да дођу за ,,Џ,, него и неће да дођу у клуб у коме кваке отпадају и који у најбољем случају игра европску Лигу К...
Четврта ствар - ми НИСМО у прилици да будемо на Мијатовом месту, НИТИ ћемо икада бити...
Ево, ја питао једну госпођу на Моциној сликарској изложби, могу ли ја да будем у управи Партизана, жена рече, можете одмах, само ако имате неко милионче евра...
Е, јбг, ал' немам...
И Расим је већ више пута рекао нешто слично, ко има неки новац, нек дође, нек се укључи...
Пета ствар - о.к. јесам луд, али нисам глуп, можете одмах да ми поставите питање, а ЗАШТО су онда њих четворо у клубу, кад ни они нису уложили новац, и да ли би можда било боље да су уместо њих ту, рецимо, Ђоле Томић, Срђа Кнежевић, Прекази, Клинча...
Па...зашто су ту баш они, а не неки други, мали нисте, ваљда знате да се у овој земљи све ,,аминује,, негде ,,одозго,,...
Да ли би било боље са некима другима...како то да сазнамо, теорија је једно, пракса нешто сасвим друго...
Шеста ствар, ови пре њих сјебали су до максимума СВЕ што су стигли...
Ови сад, раде нешто, није да не раде, нешто им је ваљда добро, нешто им је сигурно погрешно, али да могу све ОДМАХ да поправе, јбг...тешко...ко би могао?
Да СВЕ поправи, а да нема у џепу једно 100 милиона евра - и то ,,под одмах,,.
А ако неко зна где да нађемо тих 100 милиона евра и то ,,под одмах,, - ево, нек каже нама који то не знамо.