Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.872
Reaction score
2.657
Nama je očigledno na prvom mjestu finansijska stabilnost koju ostvarujemo kroz nizak budžet i stvaranje mladih igrača koji mogu da se dobro prodaju i stvaranju brenda u tom pogledu, što vodi ka daljem skidanju dugova.

Imam utisak da je obećano da će država pokriti nadolazeće obaveze i da je to oročeno i uslovljeno eliminisanjem visokih ugovora sa igračima otud ovolika žurba. Odakle bi se inače spustio dug na 47 miliona uz podmirivanje tekućih obaveza i infrastrukturna ulaganja

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
2.019
Reaction score
13.384
Evo pogledao sam emisiju citavu. Pitali su ga stvari koje se i mi na forumu pitamo. Prijes svega evo da se barem ovdje javno izvinim Pedji za rijeci koje sam mu uputio. I dalje mi smeta lizanje cmara pickoustom, ali u kakvoj diktaturi zivimo, molim Gospoda da nam nakaza ne ugasi klub.
Pedja je za svinjuru i udbasa matorog kao Ferari u odnosu na Zastavu. I u smislu poznavanja fudbala, imena u fudbalskom svijetu, pa cak i po ponasanju. Covjek ima slifa, svinjurun domet su BG splavovi. Svjetska faca u odnosu na bivsu upravu.
Eto mene je uvjerio pricom o namjerama. Necu vise komentarisati nista sem sportske strane, pa da vidimo sta ce biti u narednim godinama. Ako su nas jahale pickurine prodane tolike godine, imacu strpljenja i dacu svoju skromnu podrsku Milki, Pedji, Danku i Rasimu, a prije svega toj djeci koja nose nas sveti dres.
Nadam se da cete i vi koji ste u mogucnosti ispratiti i podrzati ovu pricu na stadionu.

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.374
Reaction score
5.150
Локација
Uvek uz Partizan
Nikada nisam gledao emisiju Indirektno, želeo sam danas, a onda sam u prvoj sekundi emisije ukapirao da emisiju vodi izvesni Milan Kalinić tako da sam odmah ugasio, drugim rečima Peđu Mijatovića nisam ni video.

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.562
Reaction score
8.619
Локација
100 кураца
Pickurina gamadaska cak nije ni aplaudirao Mijatovicu tokom ulaska u studio, satro jer je ovaj grobar, takvi ciganski mandrili su svuda oko nas, oni svi kontaju da je to dobra fora jer eto ovaj nakot nije aplaudirao. Kad zanemaris ciganskog mandrila, treba poslusati ovo izlaganje Mijata.

Grncarija

Grobar
Учлањен(а)
31.08.2019
Порука
1.469
Reaction score
5.454
Локација
Beograd
Kada će pustiti sezonske? Sezona počinje za koji dan... šta se čeka?

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.277
Reaction score
37.156
Локација
Beograd
Sezona počinje za koji dan, ali ne u Beogradu, tako da...verovatno će ih pustiti u prodaju posle utakmice u Larnaki...

Теслић

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
1.594
Reaction score
1.039
Локација
Република Српскa
Odgledao i ja tek sad ali nekih 50 min. I tako gledam i razmišljam pa jbt. gledam Predraga Mijatovića člana sadašnje uprave FK Partizan sa bedžem Partizana na sakou, a do juče je to mogao da bude raspali krmak vazura, tj. ne bi ni bio jer ga Pop nikada ne bi ni ugostio a i nema sa njim šta da priča o fudbalu. Mnogo mi se sviđa ova priča sa mlađm igračima, vidjećemo da li će Kostić postati naša zlatna koka, a i ako ne postane, pa šta dešava se sve pa i to neki transfer da se omaši.

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.312
Reaction score
16.814
Оно што ми је главни утисак након овог интервјуа је да је Мијатовић дефинитивно дошао овде искључиво из спортских разлога и да му је циљ резултат Партизана, афирмација(конфирмација) себе у овој сфери и ништа друго, дакле има спортске амбиције и према Партизану, а и према себи јер очигледно жели да стекне имиџ човека који је способан да подигне овако велики клуб из тешке ситуације и тај мутуализам његове личне здраве амбиције и наших потреба је нешто што нисмо имали ја мислим никад јер на његовој позицији су углавном обитавале јајаре које су само гледале како да извуку новац и курчина их је болела за дугорочно стање клуба и лични имиџ у тој сфери. Човек је буквално рекао да у суштини ни висина дуга није никакав проблем докле год си ти у стању да га отплаћујеш (покриваш јаким резултатим), а нама се десило управо оно најгоре - Партизану је наметнута улога незапосленог грађанина који има кредит, а нема апсолутно никакав приход годинама. Ја схватам да је Мијатовић дошао да запосли Партизан на фудбалској мапи, и то не било где него тамо где највише припада и након свега што је рекао стекао сам утисак да има дугорочну личну амбицију да расте заједно са Партизаном, а то је као што рекох незабележен случај у нашој историји. То ми је неки општи утисак, а што се тице детаљније најаве да ћемо се ослонити на младе играче и целе те филозофије фудбалске коју жели да угради у клуб ту не бих трошио превише речи само ћу рећи да ме одушевила његова констатација да би исту филозофију гурао све и да имамо пара као блата што само говори колико је велики спортски фанатик и колико новац гледа као последицу спортског рада и знања, а не као средство или не дај Боже циљ.
Можда сам занесен али постајем прилично убеђен да ћемо сви бити пријатно изненађени у шта ће се претворити ови млади играчи и каква ће крила дати клубу за кратко време и да ће то бити заправо преломна тачка након које ћемо ићи само узбрдо крупним корацима.

Теслић

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
1.594
Reaction score
1.039
Локација
Република Српскa
Druze necu da idem u off. Vukotica su doveli, smatram da momak ima potencijal i kvalitet ali da ne igra na svojoj poziciji, Milosevic je na pozajmici i nije transfer, i njega su zadesile povrede tako sa to ne moze niko da predvidi, Dimoski je tu bio na probi jednu polusezonu. Ljudi plate igra 60-70mil. pa se ne uklopi, povrijedi se, ili sta god. Milion je tu faktora, nije to trgovina pa da udjes i uzmes sa police sta ti treba da napravis dobar rucak kuci.

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.872
Reaction score
2.657
Pa to je odličan posao. Jel po milion godišnje ili ukupno za tri godine?

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.312
Reaction score
16.814
Roba plus milion, jer Kapa nema više ugovore sa nekim velikim imenima, osim Nice. Pretpostavljam da smo iz tog razloga i izabrali Kapu od svih ponuda.
Милион на годишњем нивоу ? Мислим да се за маxбет помињала цифра од 1.5 милиона евра годишње jер ако нам kappa даје милион + опрему онда спонзор на дресу мора знатно више да се протегне.....

Последња измена: