Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Па с обзиром колико су скресали трошкове, нарочито на плате играче
Nemojte zaboravti da smo na poreski dug dobili samo grejs period na godinu dana (uz obavezno isplacivanje svih trenutnih plata i doprinosa), i zato smo trenutno "laganiji" u finansijskom ponasanju. To od sledece godine mora da se vraca, astronomske kamate su u pitanju i sa tim se ne sme zajebavati.... za to se mora spremiti slamarica, a ja sam punjenje te slamarice video jedino kroz Evropu (i direktno od ucesca i kroz razliku u ponudama za eventualnu prodaju nekog igraca i kroz vecu mogucnost za jacanje sponzorskih ugovora). Ovako od ova njivalige mogu da ocekujem eventualno pred izbore par miliona od drzavnih sponzora, ovo batrganje za svaki monitoring i neke sitne parice.
Ili da dodju neke nenormalne ponude za jednog dva igraca, sad, odmah. Ceka nas ogavno prvenstvno, svaku utakmicu da imas 30.000 ljudi ne moze da ti garantuje promil sanse protiv drzavnociganske organizacije i masinerije.

Na kraju krajeva i ne znam sta da mislim, sve se nadam necemu lepom i "zivim san" i onda me 'vako realnost opici kad krenem dublje da se razmisljam... Ludilo mozga :food-smiley-019:

Jel znaš možda kolika je kamata na poreski dug?

@Detelinarac90 možda ne garantuje 30.000 Grobara na JNA titulu,ali sigurno garantuje neometano funkcionisanje kluba bez rasprodaje,obzirom koliko su troskovi generalno skresani.
Mada..svakako je to utopija..

Jel znaš možda kolika je kamata na poreski dug?
Mislim da je Milka negde izjavila da je u pitanju 2500e dnevno....

@Detelinarac90 možda ne garantuje 30.000 Grobara na JNA titulu,ali sigurno garantuje neometano funkcionisanje kluba bez rasprodaje,obzirom koliko su troskovi generalno skresani.
Mada..svakako je to utopija..
Jedino ako ce tih 30.000 svaku utakmicu da donira po 100e

Je l se zna koliki je nas poreski dug, koliko je glavnica a koliko kamata? I kad se završi taj grejs period da l plaćamo samo glavnicu pa ce nam obrisati kamatu?

Mene živo zanima koliki je nam platni fond za igrače, i koliki je bio prosle godine u ovo doba.
Ako bi prodali Kalulua, ja mislim da danas na plate ne trošimo ni trećinu para od prosle godine.
Ako ćemo pravo Mijatović je uradio ogroman posao da nas ratosilja skupih poluigrača i za puno manje para napravio dosta bolji tim.

Ako se ne varam, ostaje nam jos samo da Riga otkupi Grimalda i jos onaj momak Miličić. Ne znam kakav je njegov status.

Ti dugovi i te cifre koje se navode u ovakvim mafijaškim sistemima su potpuno relativni, a samim ti i besmisleni. Visina dugova, rEpRoGrAm i sl. se utvrđuje prema ''lojalnosti'' (može i bez navodnika) dužnika. Kao i sve drugo, uostalom.

Je l se zna koliki je nas poreski dug, koliko je glavnica a koliko kamata? I kad se završi taj grejs period da l plaćamo samo glavnicu pa ce nam obrisati kamatu?

Mene živo zanima koliki je nam platni fond za igrače, i koliki je bio prosle godine u ovo doba.
Ako bi prodali Kalulua, ja mislim da danas na plate ne trošimo ni trećinu para od prosle godine.
Ako ćemo pravo Mijatović je uradio ogroman posao da nas ratosilja skupih poluigrača i za puno manje para napravio dosta bolji tim.

Ako se ne varam, ostaje nam jos samo da Riga otkupi Grimalda i jos onaj momak Miličić. Ne znam kakav je njegov status.
Prošle godine je bio 10 miliona, ove sumnjam da je veći od 4m. Rekao bih između 3.5 i 4m, bez Kalulua oko 3m

Ti dugovi i te cifre koje se navode u ovakvim mafijaškim sistemima su potpuno relativni, a samim ti i besmisleni.
Pa, besmisleni su, ako te mafijaški sistem pušta da ne moraš da otplaćuješ te dugove i cifre, ali, ako ti traži da ih vraćaš...onda može da bude zajebano.

E sad, u kojem smo mi statusu prema ovom i ovakvom mafijaškom sistemu, jebem li ga... :icon-rolleyes:

Kamatu ne placamo zbog grejs perioda, ne placamo trenutno nikakav dug poreskoj samo redovne obaveze kod isplacivanja plata sa svim doprinosima... prvi put kad omanu, ukida se grejs period i nastavlja se po starom....

Ne znam sve detalje tipa koliko je tacno dug, od kad, kolike su kamate tacno itd. To je klub u svojim nastupima o transparentnosti trebao vec da obezbedi bar na sajtu... i ne samo to, vec i one silne hipoteke, kurce palce, sve da se objasni od kad do kad, koliko para, za sta.... niko ne ocekuje da se objave plate igraca, strucnog staba ili zaposlenih....
Gubim strpljenje polako ali se sve nesto kontrolisem usled ove pozitivne atmosfere i svega....

Kakva je ovo šizofrenija! Mislim da se ovakve stvari samo kod nas mogu dešavati. Ovo je isto kao kada bi, na primjer, Stan Kroenke tražio kamatu od Arsenala za određene pare koje mu njegov klub duguje. Ludnica!

Mislim da je bilo iluzurno očekivati od ekipe čiji je prosek godina prbiližan sobnoj temperaturi da se plasira u Evropu i stvarno se nadam da nisu računali da će se deo dugova pokriti od novca zarađenog od grupne faze. Ovaj tim koji je realno igrao iznad svih očekivanja i opet nije uspeo da prođe (uz pozamašan nedostatak sreće) u plejof LK. Čemu onda dovođenje silnih igrača na minimalnim ugovorima ako čak i takav tim mora da se rasprodaje?

Apsolutno nije pitanje šta je isplativije klubu - jedini pravi odgovor je državanje ovog tima na okupu barem do sledećeg leta, pa ako baš dogori, da se proda jedan do dva igrača. Sa druge strane, ako Mijatović nije sposoban da obezbedi kakve takve "pogodnosti" od države za otplatu duga, neka prestane da liže bulju žvali, jer grejs period nije pomoć države, već oprost više miliona duga, kao što je to nekima učinjeno.

Mijatoviću smradu

" Naime, kako doznaje Germanijak, budući trener Rijeke sredinom srpnja bio je na koračić od klupe Partizana! Koja je priča? Nakon što je srpski velikan izgubio prvu utakmicu u kvalifikacijama za Europsku ligu protiv AEK Larnace, Predrag Mijatović, s kojim je Sanchez igrao u Real Madridu, već je usmeno sve dogovorio sa španjolskim stručnjakom. Ali, onda se dogodio nogomet. I usprkos porazu u uzvratu na Cipru (AEK je prošao dalje nakon jedanaesteraca), Partizanove navijače zahvatio je svojevrsni val euforije, Srđan Blagojević ostao je glavni trener, a njegove 'bebe' ove sezone imaju u planu napraviti velike stvari. Trenutačno su prvi, s bodom (i utakmicom) više od Zvezde, ali znate već onu o prvenstvu i maratonu... "

Olako se ispali to Mijatoviću smradu, bez obzira da li je to uopšte tačno što se piše, ko je uopšte taj trener i sl.

Posle se čudite što Informer ispira mozgove.
Slično kao za porez stuPa smrdstva, ali moram...koje bre mozgove?
Tu mozga nema ni u tragovima, difuzan "nervni" sstem, nevezano za strane.