Nemojte zaboravti da smo na poreski dug dobili samo grejs period na godinu dana (uz obavezno isplacivanje svih trenutnih plata i doprinosa), i zato smo trenutno "laganiji" u finansijskom ponasanju. To od sledece godine mora da se vraca, astronomske kamate su u pitanju i sa tim se ne sme zajebavati.... za to se mora spremiti slamarica, a ja sam punjenje te slamarice video jedino kroz Evropu (i direktno od ucesca i kroz razliku u ponudama za eventualnu prodaju nekog igraca i kroz vecu mogucnost za jacanje sponzorskih ugovora). Ovako od ova njivalige mogu da ocekujem eventualno pred izbore par miliona od drzavnih sponzora, ovo batrganje za svaki monitoring i neke sitne parice.Па с обзиром колико су скресали трошкове, нарочито на плате играче
Ili da dodju neke nenormalne ponude za jednog dva igraca, sad, odmah. Ceka nas ogavno prvenstvno, svaku utakmicu da imas 30.000 ljudi ne moze da ti garantuje promil sanse protiv drzavnociganske organizacije i masinerije.
Na kraju krajeva i ne znam sta da mislim, sve se nadam necemu lepom i "zivim san" i onda me 'vako realnost opici kad krenem dublje da se razmisljam... Ludilo mozga