Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Registracije za nove članove su ponovo otvorene!

Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora.
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegove prve poruke na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođu kroz proces moderacije.

Pravilnik »   |   Predstavite se »

Uprava i marketing

Koga boli kurac šta je budući stanovnik Zabele rekao?

Zapravo, lažem, mene je zanimalo šta je rekao... i oduševljen sam njegovim izjavama poslednjih dana. Zabrinuo bih se da je govno prepotentno dalo neke skromnije i opreznije izjave, pomislio bih da pokušava da nas zavara.

Ovako je napravio dodatnu motivaciju našim fudbalerima da zatvore rupu 22. februara, odbrane tih +4 do kraja regularnog dela, a zatim iskoriste prednost igranja na JNA kako bismo im u PlayOff-u zadali konačan udarac i obezbedili prvo mesto.

Više od polovine puta smo već prošli. Odigrali smo 20 prvenstvenih utakmica (ukupno 27) tokom polusezone koja je trajala 5 meseci. Sada nas u drugom delu sezone očekuje još svega 3 i po meseca i ukupno 17 utakmica.

Mnogo toga zavisi od svih nas. Od ključne je važnosti da budemo fokusirani, puni optimizma, pozitivnog razmišljanja, vere u ovaj tim Partizana, i da se do samog kraja odlučno borimo za šampionsku titulu.

Kriminalac je rekao da Partizan nema promil sanse da uzme titulu.
On zna zasto je to rekao, ja znam zasto je to rekao , da li vi znate zasto je to rekao?.
Mada mozda je pravo pitanje da li Mijat zna zasto je to rekao?
Ako neko misli da je to rekao zbog toga , da je vezano za to da li je Stojakovic ili Blagojevic trener , ili zbog toga da li ostaju Milosevic , Karabeljov ili Jovsic , imam losu vest.
Ne , nije zbog toga rekao.
kriminalac je to rekao jer je glup, bahat i nenormalno perverzan u samoljublju. isto bi izjavio i da su mu rekli da partizan treba da bude sampion.

To uopste nisu bii veliki igraci ,, bar ne na papiru kad su dolazili . A i ne toliko davno .
Ova uprava je najnesposobnija do sad ..
Ništa lepše nego kad pojedinci sa očiglednim minus pamćenjem/znanjem krenu da paušalno daju ocene i procene čega god, pa bilo to i "uprava FKP".
Ako baš toliko želiš da "vagaš" uprave FKP, daleko najgora/najnesposobnija uprava koju smo imali verovarno je uprava iz polovine 60tih prošlog veka koja je uspela da sabotira i na kraju rasturi možda i najjaču ekipu koju su ne samo ovi prostori imali prilike da vide. Nakon tih "šampiona" ima još popriličan broj uprava, uključujući i nekoliko prethodnih, dok se ne dođe do aktuelne uprave kao "najgore".
Ali tastatura trpi sve, forumske stranice još više, tako da me malo šta više može preterano začuditi, ili iznenaditi.:D

Ništa lepše nego kad pojedinci sa očiglednim minus pamćenjem/znanjem krenu da paušalno daju ocene i procene čega god, pa bilo to i "uprava FKP".
Ako baš toliko želiš da "vagaš" uprave FKP, daleko najgora/najnesposobnija uprava koju smo imali verovarno je uprava iz polovine 60tih prošlog veka koja je uspela da sabotira i na kraju rasturi možda i najjaču ekipu koju su ne samo ovi prostori imali prilike da vide. Nakon tih "šampiona" ima još popriličan broj uprava, uključujući i nekoliko prethodnih, dok se ne dođe do aktuelne uprave kao "najgore".
Ali tastatura trpi sve, forumske stranice još više, tako da me malo šta više može preterano začuditi, ili iznenaditi.:D
ova osim kukanja kod usnije nista uradila nije .. djura mutavi da nije retard bili bi sad najjaci klub na ovim prostorima nego se zadovoljavao da bude prvi u selu .. ovi prethodni su ocigledni saboteri tako da ih i ne racunam
stvarno ne znam sta je bilo 60tih osim sto su mi pricali da pola igraca nije htelo izaci iz svlacionice na drugo poluvreme.. jbg

Jeste da je off, ali zaista me interesuje zašto pola igrača 60ih nije htelo da izađe na 2.poluvreme?
Makar po priči?

Тек након првих већих трансфера видећемо у ком правцу делује ова управа на основу тога како ће располагати са тим новцем и какви ће им даљи кораци бити јер затекли су најпразнију касу у историји клуба и ово време до сад су провели више у санирању штете него у конкретном раду за раст клуба. Ово за сад је скромно али по мени коректно, делују неупоредиво савесније и одговорније од претходне управе, небо и земља али видећемо како ће даље тај њихов однос да се развија кад се закотрљају већи трансфери. То је неко моје виђење после ових званичних 6 месеци и укупних годину и кусур дана, а нека даља очекивања су да покажу и више од савесности јер колико год да је пријатно видети да коначно нема бахатих сероња по управи ипак управа оваквог Клуба треба да обезбеди нека додатна финансијска средства, Мијатовић је помињао предузетнике, Љајић исто али да би се привукле такве додатне инвестиције чека се та зелена финансијска грана која ће очигледно доћи тек након већих тансфера. Па да видимо шта ће бити кад дође.
Рад управе:
Савесно и одговорно се носе са проблемима које су затекли, санирали су бројне финансијске и текуће ствари
Још увек нису обезбедили додатна финансијска средства и омогућили конкурентан буџет спортском сектору
Спортски део:
Вредност екипе је скочила абнормално и смела идеја да се клинцима да шанса протиче више него успешно барем у финансијској пројекцији
Од резултата још увек једно велико ништа осим у првенству где се још држимо али за конац. Однос према бившем тренеру и одабир наследника поприлично алармантан
Ето то је неки мој закључак.

@Goran Tomić

Ja bih hteo sa svojim saradnicima da vodim FK Partizan ,pošto deluješ upućeno u sve oko kluba pa da mi malo pojasniš procedure.
Kome se četvorka Milka,Rasim,Mijat i Danko obratili kad su hteli da preuzmu klub? Vučeli,Vazuri? Ili nekom trećem?

Kako da su se VV tako lako odrekli vlasti a bili su zaštićeni statutom i raznim pravilnicima treće debele pederčine V koji nije dozvoljavao legalnu smenu rukovodstva osim onog poziva koji menja sve.
Dali će sadašnja četvorka rado prepustiti svoja mesta mojim drugarima i meni i vruć kesten prebaciti u moje ruke?
Ili i ja kao što su i oni obratim se onom žvaljavom duhu sa sekirom koji vedri i oblači Srbijom.

Ovo pišem iz razloga da se prestane sa praksom /mantrom
"niko nije hteo pa došao on/oni" ili "evo dođi probaj ti".....
kad znamo kako stvari funkcioniraju u zemlji Srbiji

@Goran Tomić

Ja bih hteo sa svojim saradnicima da vodim FK Partizan ,pošto deluješ upućeno u sve oko kluba pa da mi malo pojasniš procedure.
Kome se četvorka Milka,Rasim,Mijat i Danko obratili kad su hteli da preuzmu klub? Vučeli,Vazuri? Ili nekom trećem?

Kako da su se VV tako lako odrekli vlasti a bili su zaštićeni statutom i raznim pravilnicima treće debele pederčine V koji nije dozvoljavao legalnu smenu rukovodstva osim onog poziva koji menja sve.
Dali će sadašnja četvorka rado prepustiti svoja mesta mojim drugarima i meni i vruć kesten prebaciti u moje ruke?
Ili i ja kao što su i oni obratim se onom žvaljavom duhu sa sekirom koji vedri i oblači Srbijom.

Ovo pišem iz razloga da se prestane sa praksom /mantrom
"niko nije hteo pa došao on/oni" ili "evo dođi probaj ti".....
kad znamo kako stvari funkcioniraju u zemlji Srbiji
Ovo uopste ne iskljucuje jedno drugo.
Naravno da zvalo mora da aminuje ali prethodno mora neko biti zainteresovan i zatraziti taj amin.
A sto se tice Jsd Partizan i nije neka guzva na njegovom salteru sa tim zahtevima za bilo koju sekciju.

A sto se tice Jsd Partizan i nije neka guzva na njegovom salteru sa tim zahtevima za bilo koju sekciju.
Nisam baš upućen u procedure, ali javi se prvo u Humsku 1, raspitaj se, i nemoj da odustaješ sve dok te ne prime i objasne ti proceduru.
Što reče kolega, izgleda da i nije baš neka gužva oko toga, pa javi kako si prošao...
I nemoj da odustaješ sve dok ne počneš zaista da vodiš FK Partizan.

A kad budeš počeo da ga vodiš, umesto ovih sadašnjih, jedva čekamo da te ocenjujemo na forumu...
Pa ti vidi šta ćeš i kako ćeš.

Ono što mene najviše nervira u cijeloj priči je Mijatovo ja pa ja.
U klubu je i jedan Danko Lazović , čovjek sa dobrim konekcijama i tako bar kažu dobrim znanjem.
Sada više nije ni tajna da je upravo Blagojević bio Dankova ideja i da ga je on doveo u klub.
I to je otprilike sve što za sada znamo o njegovoj umiješanosti u odlučivanja u sportskom dijelu.
Nije mi jasna ni ta hijerarhija u kojoj su izgleda svi samo sporedne uloge u one man šou.
Sad se vraćam nazad na onu izjavu Blagojevića gdje je kazao da je imao odličnu saradnju sa Dankom , Mijata nije ni pomenuo.
Iz ovoga zaključujem da onda ima istine u pričama i medijskim navodima da postoji sukob na relaciji Danko - Mijat.
Suma sumarum , ko zna kako će se to rasplesti i na šta će izaći ovaj one man šou.

Kakav dribling Mijata na petoparcu! Vidite kako mogu FK i KK u ljubavi i slozi da sarađuju. A svi ste sa gađenjem gledali Mijata kako bodri Partizan u loži u društvu svog kuma Dejana Tomaševića. Da čovek nije ovakav diplomata koji je povezao naše SNS košarkaške legende Ostoju i Dekija sad ne bismo ni za struju imali.
Sad kad legnu parice od Mujakića, Grimalda, možda kapne nešto i od Vukašina... ovaj dug odmah vraćamo i sa nestrpljenjem čekamo letnji prelazni rok koji je Rasim označio kao početak novog crno-belog poglavlja istorije.

Nisi bio naivan, brate, to i treba da bude realnost već za par godina.

Jedini razlog što se to do sada nije desilo su specifične okolnosti u kojima su se našli FK i KK.

KK je imao tu pozitivnu okolnost da, pored povratka Željka, bude i deo Evrolige koja garantuje 34-38 jakih utakmica tokom sezone, od toga 17-19 domaćih, što je krucijalno uticalo na mogućnost prodaje velikog broja karata po visokim cenama i dovođenje sponzora. Evroliga u košarci bukvalno predstavlja ono što su najveći evropski fudbalski klubovi pokušali da naprave pre par godina, breakaway Superligu Evrope.

FK, sa druge strane, iako pripada mnogo profitabilnijem sportu, nije imao prilike da tu profitabilnost realizuje, jer su mu (ne)radom bivše zločinačke uprave sasečeni svi glavni razvojni potencijali: urušavanje omladinske škole, negrađenje tima pogodnog za dalju prodaju, nemogućnost da se tim redovno plasira u Evrotakmičenja, večno tavorenje na drugom mestu Superlige Srbije...

Malo fali fudbalskom klubu da dođe na neuporedivo viši nivo nego što je sada. Možda ta nova era FK-a počne već od ovog leta. FK Partizan bi trebalo da rutinski može, bez ikakve pomoći države, da prihoduje 30-50 miliona evra u jednoj sezoni i sav trud uprave kluba treba da bude usmeren ka tome.

Bilo je hvala vučiću a sad ide hvala ostoja.Igre za malu djecu i pokušaj aboliranja ostoje i smirivanje strasti od strane navijača i nastavak urušavanja KK.Službe ne spavaju,rade punom parom.

Nisam baš upućen u procedure, ali javi se prvo u Humsku 1, raspitaj se, i nemoj da odustaješ sve dok te ne prime i objasne ti proceduru.
Što reče kolega, izgleda da i nije baš neka gužva oko toga, pa javi kako si prošao...
I nemoj da odustaješ sve dok ne počneš zaista da vodiš FK Partizan.

A kad budeš počeo da ga vodiš, umesto ovih sadašnjih, jedva čekamo da te ocenjujemo na forumu...
Pa ti vidi šta ćeš i kako ćeš.
Tipičan spin majstor sve zna ali kad treba konkretno da odgovori onda obilaznicom.
Moje pitanje je bilo za FK a ne za JSD tako da si džabe kolegu uvlačio u tvoj spin.
Puno godina ali džabe.....

Opustite se ljudi, nije ovo nikakva posebna pomoć od KK-a. Košarkaški klub će vrlo brzo dobiti svoje pare nazad.

Radi se o konkretnoj prirodi problema. Grimaldo je već prodat, ali pare od njegove prodaje neće leći odmah sutra. A nama za UEFA monitoring treba bukvalno odmah. Monitoring je 15. januara, eliminacionog je karaktera i obavlja se automatski, tako da nema prostora za bilo kakva odlaganja.

UEFA-u ne zanima da li će tebi 16. januara da legne čak i milijardu evra. Bitno je samo da li si ti do tog 15. januara izmirio svoje goreće obaveze.

Sasvim je normalna situacija da FK i KK mogu na ovaj način da izlaze u susret jedan drugom, kao i bilo koje sestrinske firme bilo gde u svetu.

...ovaj dug odmah vraćamo i sa nestrpljenjem čekamo letnji prelazni rok koji je Rasim označio kao početak novog crno-belog poglavlja istorije.
Nama za ovaj januarski monitoring i onaj na proleće ukupno treba 8 miliona.
Ovim prodajama smo navukli oko 2 miliona, što je tek 1/4 duga.
Gde će Mijat naći preostalih 6 niko nema pojma.
Mada i ova dva je našao tamo gde niko nije očekivao.
Prema tome, mnoooogo je još daleko letnji prelazni rok i "novo poglavlje istorije".

P.S. Shvatio sam da si to ironično napisao.