Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

savopfc

Grobar
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
326
Reaction score
827
Nakon što nema više ni on obraza da pljuje po Željku na KKP temama, glorifikujući njegov odlazak i pišući kako su igrači i kkp proigrali njegovim odlaskom, sad isto radi samo na drugim temama. ciganska buljaška priča.

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.963
Reaction score
22.176
Локација
Kipar

GORAN-BL

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
1.280
Reaction score
7.323
Локација
Banja Luka
Možda si u pravu, možda i nisi, mada ne bih baš išao toliko daleko.
Što se čisto tiče sportskog dela tiče, Mijatović je u godinu dana odradio mnogo bolji posao u FKP, nego Željko za 5 godina u KKP.
Za ovih godinu dana naspram Željkovih pet jedino sto je Mijatović uradio bolje od Željka je to što ispromovisao najvećeg mrzitelja i uništitelja Partizana zahvaljujući mu se bezbroj puta na pomoći i time stvorio sliku kod nazovimo ih realnih grobara kako nam on ustvari pomaže.

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
2.150
Reaction score
13.474
Локација
"preko bare"

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.432
Reaction score
6.261
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Možda si u pravu, možda i nisi, mada ne bih baš išao toliko daleko.
Što se čisto tiče sportskog dela tiče, Mijatović je u godinu dana odradio mnogo bolji posao u FKP, nego Željko za 5 godina u KKP.
Mijatović klupski visoki funkcioner a Željko trener . Znači "niđe veze" .Iznad Mijatovića Vučić a iznad Željka Ostoja i Vučić.

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.824
Reaction score
8.530
Локација
vezenemam
Nije tema, ali kad ste se već mnogi uhvatili za to - Željko je (bio) "samo" trener, slično kao što je to bio i Dule svojevremeno.
Za to kako smo izgledali na terenu, i u kakvom smo sastavu bili, apsolutno je on najodgovorniji pojedinac, na stranu sve ostalo.
Jednako kao i Mijatović u FKP, koji u tom sportskom delu radi sasvim solidan posao, za naše uslove naročito.
Ali da vidimo kako će to ići i dalje. Januar je već tu, a ni jun nije daleko....Stvari se kod nas lako preokrenu.

manager23

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.221
Reaction score
6.093
Локација
Čačak
Nije tema, ali kad ste se već mnogi uhvatili za to - Željko je (bio) "samo" trener, slično kao što je to bio i Dule svojevremeno.
Za to kako smo izgledali na terenu, i u kakvom smo sastavu bili, apsolutno je on najodgovorniji pojedinac, na stranu sve ostalo.
Jednako kao i Mijatović u FKP, koji u tom sportskom delu radi sasvim solidan posao, za naše uslove naročito.
Ali da vidimo kako će to ići i dalje. Januar je već tu, a ni jun nije daleko....Stvari se kod nas lako preokrenu.
"u kakvom smo sastavu bili" apsolutno nije najodgovorniji što je dokazano više puta: Mirotić, Madar, nedovodjenje centra i drugog pleja celo leto itd. Da ne najbrajamo sve. Ali pošto je on "najodgovorniji" za to kako smo izgledali na terenu, ko je odgovaran sad kad ga nema? I da li možda ima on malo "odgovornosti" za to gde je klub bio pre njega i gde je sad? Dve ABA lige koje nismo videli 10 godina pre toga. Evroliga isto. Da ne pišem o drugim stvarima, hajpu, publici, budžetu za koji je on ubedljivo najviše zaslužan, novim generacijama navijača Partizana (meni lično najbitnije) itd.

Apsolutna je glupost porediti Željka i Mijatovića iako ne mislim da Mijatović radi loš posao osim u hvaljenju žvale. Mada ni toga nije bilo skorije... ali ono što je Željko uradio za Partizan Mijat neće dostići nikad. Daj Bože da grešim.

Pokušaj da argumentovano demantuješ napisano ako možeš

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.498
Reaction score
38.401
Локација
Beograd
Tipičan spin majstor sve zna ali kad treba konkretno da odgovori onda obilaznicom.
Moje pitanje je bilo za FK a ne za JSD tako da si džabe kolegu uvlačio u tvoj spin.
Puno godina ali džabe.....
Sa puno godina bar naučiš šta još uvek možeš a šta ne.
Recimo, meni je potpuno jasno da nisam više za neke teške, stresne i odgovorne poslove, kao što je to npr. upravljanje FK Partizanom...

E sad, to za ,,spin majstora,,...

Ti kao hoćeš da vodiš FK Partizan, a tražiš od mene da ti kao malo pojasnim procedure...pa ako si ozbiljan u toj nameri, rekoh ti, Fudbalski klub Partizan, Humska 1, Beograd, to ti je za početak, pa onda sve redom...a ako nisi bio ozbiljan, šta je onda uopšte bitno kakav je bio moj odgovor.

I šta imam ja nekoga da kao uvlačim u nekakav moj navodni spin?
Ovde svako piše ono šta mu padne na pamet, kako ja, tako i svi drugi, pa ako se neko nekad, na bilo koji način, i nadoveže na neki moj post, na volju mu, to već nije do mene...

Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
968
Reaction score
5.343
Локација
Панчево
Jebote, mislio sam da troluješ, kad ono nije to, nego nemaš sramote, a bogami ni mozga. Pa neka popasem ban opet, jebe mi se.

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
2.150
Reaction score
13.474
Локација
"preko bare"
Žoc je pokazao u prve dvije sezone kako to izgleda kada je on najodgovorniji za to kakav sastav imamo i kako igramo. Baš me zanima kako bi bilo da je tako i ostalo i da su ga pustili da radi po svome i dali mu punu slobodu i podršku i poslije toga.

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
690
Reaction score
2.733
Procitao sam danas,dosta toga je rekao,sto direktno sto izmedju redova. Posebno mi je drago sto je i spomenuo da nece nikoga da izdvaja,da sve posmatra da su tim,da je fudbal timski sport a ne individualni i da tako vidi i njih u upravi...pecka izmedju redova zna se kome upucena.
I za Blagojevica isto,za sve izreceno na tu temu skidam kapu coveku.