Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Registracije za nove članove su ponovo otvorene!

Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora.
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegove prve poruke na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođu kroz proces moderacije.

Pravilnik »   |   Predstavite se »

Uprava i marketing

Da se nadovezem na ovo sto je @Isak napisao, evo ga tekst u kome Mijatova kuckica Selmani prica pohvalno o Vazuri da bi se unizio Lazovic:

Nadam se da vise necu morati da citam ovde nakon kritika na Mijatov racun komentare “nek se vrati Vazura onda kad Mijat ne valja”, jer ocigledno taj Mijat ne bi imao nista protiv toga da njih dvojica vode klub kao tandem.

Stvarno mogu donekle da razumem (ne i da opravdam) da neka od strana vrsi propagandu u svoju korist preko novinara, nazalost to postoji od kada i mediji, ali neke crvene linije moraju da postoje. Afirmativno pisanje o coveku koji je bio izvrsilac plana za unistenje Partizana je daleko preko te linije, i jasan pokazatelj da narucilac takvog teksta nema dobre namere. Nadam se da je nakon ovog teksta jasno ko je i sta je Mijatovic svima onima koji su ga i dalje podrzavali, a to da je to bilo iz uverenja, a ne iz interesa
Jbt, neko ima obraza da hvali Vazuru.

Ako se stvarno ispostavi da su Mijat i Vazura neka kombinacija, pridruzicu se klubu ljudi protiv Mijata

Kad je dolazio od Mijatovica sam ocekivao pristup kakav je imao Zoc. Kao ostvaren sportista I covek, legenda najveceg kluba na svetu, ekonomski obezbedjen ocekivalo se da bude iznad politike, da napravi jasnu distancu od svih propalica koje obitavaju u politici I sportu I da Partizanu ponudi svoje ime I znanje koje je stekao u svetu. Umesto toga izabrao je da ljubi ruke najvecim neprijateljima Partizana I direktno provocira navijace svojim postupcima. Ja ga I dalje smatram inteligentnim covekom I neverovatno mi je da nije svestan svojih postupaka. Takodje mi je neverovatno da vec nije otisao iz kluba.

Svi smo to ocekivali. I ja sam u pocetku mislio da nije svestan i da neke stvari radi jer ima neki kvrc,ali nazalost itekako je svestan i sta radi i kako radi a i za koga radi. Od jebenog krmka vazure si mogao to da ocekujes(a mijat je i njega prejebao),ali ovog smo svi voleli i jedva ga cekali,kakav zajeb...

Da dodam i ovo pošto sam danas super nervozan i grizem pa ću stati. :)
Svaki dosadašnji pokušaj da se obezbijedi i cent mimo Vučića od strane i Rasima i Milke i Danka je blokiran.
Nakon ovoga povratka Blagojevića Mijatović je poručio da on neće tražiti novac za ovaj monitoring i da se snađu.
Rasim je za da se ide Vučiću na noge , Danko je protiv.
Biće veselo.

Kako je blokiran svaki pokusaj unosenja kapitala u klub do sad, a Mijatovic im je porucio da se snadju? Malo mi je ovo kontradiktorno.

Svaki dosadašnji pokušaj da se obezbijedi i cent mimo Vučića od strane i Rasima i Milke i Danka je blokiran.
Nakon ovoga povratka Blagojevića Mijatović je poručio da on neće tražiti novac za ovaj monitoring i da se snađu.
Biće veselo.
Od koga je blokiran, od psiha?
Odakle ti informacije, je l’ iz kluba izvor?

Biće veselo.
Znaci Milka će da odluči ide li se ili ne ide na noge

Rasim Ljajić: Kako objasniti nekome da smo prodali igrača za 5.000.000, a klauzula mu 15.000.000

Moram da priznam da je ovo jedan od glupljih rezona koji sam cuo u poslednje vreme.
Baš to.
Stavljanje onih klauzula je samo po sebi bilo idiotski..
Lakše bi mi bilo objašnjivo da su uzeli za Simića 6-7 miliona zimus (od Cska), jer kasa nikad praznija jelte, nego da se neko iz kluba zahvaljuje i liže čmarni kolutić žvali na svakih mesec dva.
Pritom, sumnjam da će i jednom igraču biti veća cena na leto nego što je bila zimus.

Kad je dolazio od Mijatovica sam ocekivao pristup kakav je imao Zoc. Kao ostvaren sportista I covek, legenda najveceg kluba na svetu, ekonomski obezbedjen ocekivalo se da bude iznad politike, da napravi jasnu distancu od svih propalica koje obitavaju u politici I sportu I da Partizanu ponudi svoje ime I znanje koje je stekao u svetu. Umesto toga izabrao je da ljubi ruke najvecim neprijateljima Partizana I direktno provocira navijace svojim postupcima. Ja ga I dalje smatram inteligentnim covekom I neverovatno mi je da nije svestan svojih postupaka. Takodje mi je neverovatno da vec nije otisao iz kluba.
apropo poredjenja zoc-mijat.
ruku u vatru da su obojica dosli uz amin s andriceva venca, s tim sto zeljko nije nije hteo da se kurva. jbg zvalavi, losa procena...sve ti siptarsko jebem.

Мијатовић је свакако доста новца зарадио од фудбала...
Али, откуд можеш да знаш колико је тог новца досад већ потрошио...
И да ли је заиста и даље економски обезбеђен, и у којој мери...

Како то, тако и многе друге ствари ми заправо не знамо, можемо само да нагађамо, или да верујемо или да не верујемо ономе што нам неко сервира, каже, наслути, или што негде видимо и чујемо...

Неко рече да је Вазура био у Партизану пре неки дан...

И на основу тога неко може да извуче и неке закључке...
Али, да бисмо имали исправне закључке морали бисмо да знамо све чињенице, и да их затим и повежемо на исправан начин...

Рецимо, кад је Вазура био, код кога је био, зашто је био, како се та посета завршила, шта после ње следи, итд...

Мијатовић је свакако доста новца зарадио од фудбала...
Али, откуд можеш да знаш колико је тог новца досад већ потрошио...
И да ли је заиста и даље економски обезбеђен, и у којој мери...

Tako je, slazem se da postoji i ta mogucnost. Ali posao sam od cinjenice koja stoji dok se ne dokaze suprotno.

Rasim Ljajić: Kako objasniti nekome da smo prodali igrača za 5.000.000, a klauzula mu 15.000.000​

Moram da priznam da je ovo jedan od glupljih rezona koji sam cuo u poslednje vreme.

Mogao bi da nam objasni zasto te klauzule nisu 674.000 ili 32.000.000 na primer?
Kojom jednacinom su izracunali i doneli odluku da bude bas 15M?

Mogao bi da nam objasni zasto te klauzule nisu 674.000 ili 32.000.000 na primer?
Kojom jednacinom su izracunali i doneli odluku da bude bas 15M?
Ugovor je saglasnost volja dve ili vise strana na kojem se zasniva obligacioni odnos. Jednostavno je.
Ako ti mislis da je to volja samo jedne strane evo ja cu ti dati papir da mi budes zirant , a tvoje je samo da potpises.