Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Вечно хвала!

Uprava i marketing

Zašto bi plaćali nešto što ne moraju?
Sve se radi po dizajnu psihopate i njegovog kriminalnog miljea..suspenduje ustav, otimaju gradjani, gasi sportski gigant..sve..
Nije on badava pasionirano studirao Gebelsa citav svoj život..

Obzirom da smo firerova omiljena igračka za zvakanje, spas naseg kluba leži u spasu ovoga društva..isti kancer nas jede..

Do tada, svaka "promena" je samo puka kozmetika.

Ne zna se čiji su gori potezi. Rasima, Danka,Milke sa jedne strane ili Mijata sa druge strane. Trojac nije doneo novca , a ovaj nije odradio prelazne rokove. A tek od Apela nema ništa. Tek su oni podeljeni. Da uzmemo neke veće pare za Ugrešića, Dragojevića, Simića i ostale mlade , čime bi smanjili dug i dobili love za pojačanja nema ništa. Vlast u sprezi sa mebadžerima , nam neće dozvoliti. Ostaje nam da verujemo u čuda, koja će se kada tada desiti. Jedino ekstremno velike posete na svim utakmicama bi možda doprinela tom čudu. Ali zbog straha od odlaska na jug, zapad, zbog medija koji propagiraju i zastrašuju obične navijače, nema ni toga. Pa prema tome, čekaćemo izbore, pa se nadamo boljoj sezoni 2027-2028

Ako tako gledaš onda ne vidim zašto bi imali državnog sponzora?

I šta tačno znači državni klub? Koliko znam mi smo sportsko udruženje, to nije baš vlasništvo države već ljudi. Ali ajde da ne idemo u detalje.

Samo da se vratim na ono što sam davno pisao o načinu vraćanja dugova za porez i slično... evo vama ovde 100 godina narednih, a vi nama dajte najbolju lokaciju u BG da gradimo i zaradjujemo:

Pritom nemam ništa protiv toga da se pređe tamo, ali pod uslovom da nam isplate realnu cenu koja nije ispod 100 miliona sigurno
Nek se nosi u 100 pičke materine on I njegov stadion. Imamo mi stadion.

Ne penjem se ni u sta iznad nivoa prizemlja sto su ovi majmuni sagradili... Niti stajem ispod necega sto su sagradili...

Pa oni bi najvise i voleli da plate Partizanu 100 miliona, ali bi to "nesposobna" uprava sve "losim poslovanjem" prokockala. Ljudi jos ne kapiraju da je svaka donacija drzave sportu, zapravo paravan za izvlacenje drzavnog novca u privatne ruke preko milion podfirmica koje fiktivno fakturisu ko zna sta, menadzerksih kombinacija, itd... Oni bi najvise voleli da plate, pa da izvuku pare preko mendazera, fudbalercica, itd... Al to da se desi, kontam da mijat mora biti u glavni u klubu, Danko van kluba.

Humsku vidim bukvalno kao Kadinjacu, ne sme pasti.

Lepo je to sve busanje da "Humska ne sme pasti" i sve ostalo, ali kada i ako dođe vreme videćemo koliko će nas biti. Kao što smo i videli više puta i istoriji

Ovo za 100 miliona sam naravno podrazumevao da imamo normalnu upravu i normalno upravljanje sa klubom, što naravno verovatno se nikad neće dogoditi.

To je legitimno stanoviste. Sve sto je potrebno jeste organizovan otpor, sa ljudima na celu njega. I sve na cemu zvali radi kroz sve svoje resurse je nepostojanje toga.

Ali postoje licnosti koje bi mogle organizovati i povuci veliki broj ljudi, samo je pitanje da li ce doveka ostati neme.

I oni koju su na neki način poveli taj veliki broj ljudi indirektno, i koji nisu ostali nemi (čitaj Željko, Dule), nekako mi se ne čini da nam je to previše teško palo to što više nisu tu. Pričam uopšteno o svim navijačima Partizana

Mogao je u neko dalje selo od surcina da napravi stadion
Prazan ovaj sto je pri centru grada a kamoli taj sto ti treba ko zna koliko do njega i nazad

Lepo je to sve busanje da "Humska ne sme pasti" i sve ostalo, ali kada i ako dođe vreme videćemo koliko će nas biti. Kao što smo i videli više puta i istoriji

Ovo za 100 miliona sam naravno podrazumevao da imamo normalnu upravu i normalno upravljanje sa klubom, što naravno verovatno se nikad neće dogoditi.
Шака јада као по обичају, обрисаће нас неће да трепну, мало ће да се кења по интернету и то је то. Пола земље буквално распродато, окупирано и поклоњено а неће два стадиона.

Ne bojim se ovoga, iz prostog razloga sto ovi preko puta nece pristati na to.

A na stadionu stolice u boji srbije, crveno-bele. Samo nedostaje "gejlie sever" belim slovima
To za stolice je katastrofa... ajde da su makar stvarno u bojama Srbije, da su tu i plava i bela, jedino u toj kombinaciji mi je crvena podnošljiva. Ovako nikada ne nosim od odeće ništa crveno, čak i u supermarket kada uđem pa vidim poređane sve crvene korpe, ja se često iscimam da iskopam neku sivu korpu koja nije pri vrhu, pre nego da se uhvatim za prvu crvenu.

Ne treba se pecati na to što je diktator pričao, jer on najverovatnije broji poslednje mesece na vlasti, tako da odluka o stadionima i Partizanu neće ni biti na njemu kada dođe vreme za to. Valjda smo toliko pametni da smo do sada skontali da on svesno ide na tu kartu da izjavi neku revolucionarnu glupost, da bi onda opoziciono orijentisana javnost žvakala to danima i nedeljama, i da bi na taj način skrenuo pažnju javnosti sa najbitnije stvari, a to je da... studenti pobeđuju.

Što se tiče toga gde će Partizan igrati, ja sam najviše za model Budimpešte i Ferencvaroša. Oni imaju svoj novi stadion, Groupama Arena, kapaciteta 22.000, dok najveće utakmice (kada se plasiraju u Ligu Šampiona, i poneke velike utakmice u Ligi Evrope) igraju na najvećem stadionu u Mađarskoj, Puškaš Areni, kapaciteta 67.000.

Isto tako bi i Partizan trebalo da u narednih 5-7 godina izgradi svoj novi stadion, kapaciteta 20-25 hiljada mesta, nešto slično kao stadion Slavije iz Praga, stadion Slovana iz Bratislave, ili stadion Jagjelonije, skroz Crno-beo, naravno. Stadion treba da se nalazi na istom mestu kao sadašnji JNA, a čak bi zauzimao i manje prostora, jer ne bi imao atletsku stazu, pa bi se kompaktnije uklopio u ceo taj blok. Ne vidim ni zašto bi ikakav problem bio oko građevinskog zemljišta, jer ima dosta neiskorišćenog prostora u celom tom bloku gde je naš stadion. Trebalo bi ukloniti pomoćni teren i onaj veliki parking, možda čak i terene teniskog kluba. Time bi se dobio prostor za izgradnju novih stambeno-komercijalnih objekata, a i za sređivanje prilaza stadionu.

Takav novi stadion Partizana bi, grubom procenom, koštao oko 100 miliona evra, sa sve rušenjem JNA i izgradnjom novog. U finansiranju toga bi mogli učestvovati država, grad, investitori, sponzori (naming rights), i sam Partizan u određenoj meri, za nekoliko godina, kada se u potpunosti eliminiše dug i klub stane na zdrave noge.

Partizan bi na tom novom Crno-belom stadionu igrao većinu utakmica, dok bi utakmice najveće atraktivnosti, poput ligaške faze LŠ, ili knockout faze LE ili LK (biće i toga, kad-tad), igrao na Nacionalnom stadionu, pred 50.000 Grobara. Time bismo dobili fleksibilnost u kapacitetu --> imali bismo svoj kompaktan, optimalno veliki, akustičan, moderan, grobarski autentičan stadion, nešto nalik fudbalskom "Pioniru", a ujedno bismo imali mogućnost da povremeno dostignemo i posetu od 50+ hiljada navijača Partizana na nekoj utakmici, što nikada nismo imali u modernoj istoriji fudbala (od postavljanja stolica na JNA).

Последња измена: