lukaimasa
Grobarčina
@Braindead
Kažem da se ne slažem sa njegovim stavovima, ali ćaci nije.
Samo da ne ispadne da sam njegov advokat.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Ovaj deo oko bivse uprave sps struje?! I gubitka trke u ne znam cemu ne mogu da komentarisem a da budem pristojan. A da, desavalo se da talasaju?! Vvv talasali?!pa jbt, jel realno ovo...
Do danas sam bio ubedjen da niko, ali niko ne moze u pozitivnom tonu da se izjasni o vvv upravi, ali eto, cuda su ipak moguca!p
I kao tacka na I, ime kk frankenstajn velikim a kk Partizan malim pocetnim slovom?!
Ne mislim ni ja da je glasač bolesnika....ali čim naduvava naša...koji drugi epitet da mu dodeliš? Ali da ne spamujemo temu sa njim više.. .@Braindead
OK, Blagojević nije trener za Partizan. Ali zato Buva i Čakar jesu. Kakvo je to prosipanje gluposti bez ikakvog stida, u ovoj zemlji sve može.Slusam Pedju juce sta prica, kako Blagojevic nije trener za Partizan i kako smo eto sad 3. od kako se on vratio a ne pominje sto zamena za najboljeg naseg igraca Milosevica nije dovedena, sto je oteran Karabeljov, sto su pripreme katastrofa odradjene.
Pa sto majstore nisi Spanca doveo kad si vec zeleo da menjas trenera?
Direktno su njegoviu potezi uticali na srozavanje Partizana u drugom delu sezone.
Zašto da mu pale,zato sto nije dovoljno branio vrhovnog vođu ili zato sto nije poljubio i izgrlio covica kad mu je gostovao (a malo je falilo).Onda bi Tegi nedo bog bio ubijen jer već preko deceniju priča ono što priča.A Pop ako nije ćaci teško nama onda sa takvima,po njegovim izlaganjima mislio sam da je vrhu hijerarhije u ćacilendu.Nabijem na kurac i njega i one koje Pop velika grobarčina brani,počev od Mijata do velikog nam vođe.Lako je nama da kenjamo iza tastature, bez imena i prezimena, tom istom Popu su već par puta pokušali da zapale radio, razbijali izlog,...
Da li se slažem sa svim njegovim stavovima (pogotovo druženje s ciganinom), naravno da ne, ali daleko od toga da je ćaci, naprotiv.
Apropo ovog drugog Predraga, još jedan koji je propustio priliku da ćuti, polupismeni fudbaler koji je našao da nekoga proviza za plenume.
Bez nerviranja, sad ce u FSS pa mozda i ti predjes na srpski fudbalOstali su ti ovi tvoji “opozicionari”, za ozdravljenje kluba. 🤣
Na koju foru da se napravi 30% veći budžet i ko to da napravi a nije mogao prošle sezone
Tako što sada možeš da prodaš Simića, Ugrešića, Dragojevića, Vukotića, Trifunovića, Mujakića... i time zaradiš 20+ miliona evra.
Naš prošlosezonski budžet bio je oko 15 miliona evra. Prošle sezone nisi imao koga da prodaš (osim par manjih prodaja, poput Kovača, što je ukupno donelo 4-5 miliona evra klubu). Jedini igrač koji je bio projektovan za veću prodaju, Zubairu, je doživeo tešku povredu tada. Sada imaš dosta igrača koje možeš da prodaš za lepu cifru.
Čak šta više, uz plasman u LK i određene pare od sponzora i navijača, klub bi lagano mogao tokom naredne sezone da prihoduje oko 30 miliona evra, ako se dobro odradi ovo leto sada. Tako da bi budžet mogao biti 20 miliona (30% veći nego prošle sezone), a 10 miliona da se koristi za vraćanje hitnih dugova i pripremu za monitoringe.
Ko je sprečio privatizaciju?........ Jedini spas za Partizan je privatizacija gde bi navijači držali 51-52%, politiku izbaciti iz kluba, zabraniti pojedincima na jugu da dolaze, i gledati da se napravi regionalna liga što pre. ........
Ljudi zaboravljaju da kad niko nije hteo da dodje u Partizan doso je Blagojevic. Gde su Partizanove legende i veliki treneri? Nema niko. Od ekipe, sa klincima koju je imao, je izvuko najbolje, igralo se od noge od zadnje linije, sto se kaze, davali smo golove, cak je i sam Jovan Milosevic izjavio da je tad igrao fudbal zivota.OK, Blagojević nije trener za Partizan. Ali zato Buva i Čakar jesu. Kakvo je to prosipanje gluposti bez ikakvog stida, u ovoj zemlji sve može.