Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Druže, kupuj ali nama se klub raspada, okupiran sa svih strana, još juče ovo....iskreno mene u ovom trenutku dresovi ne zanimaju, ima drugih prioriteta.

Da imamo normalan klub snimci sa nadzornih kamera bi odmah bili pušteni... ali avaj, daj malo hleba i igara...
Јел очекује још неко сем мене, да су камере биле у квару или да су баш тај дан радили неке поправке на њима, а можда је и дан прије цркао хард диск.

Fudbalski klub Partizan odbio je ponudu Glazgov Rendžersa za mladog veznjaka Vanju Dragojevića vrednu pet miliona evra uz bonuse.

Ja da se pitam, tapno bih ga za ove pare.
Naši traže 6,5 meleona evrića

СЕЗОНСКЕ ФУДБАЛ :

Са циљем да пребацимо прошлогодишњу одличну бројку(2400 пропусница), договорено је са клубом да цена према нама остане непромењена - 4000 рсд. Да би била приступачнија што већем броју људи,одлучено је да нећемо подизати ни ми као трибина за фонд. Требовање ће трајати до 20.7 , рок за плаћање је 20.8.
Ствари у клубу су се помериле са мртве тачке,кренуло је у добром смеру,за тренера је дошла по многима највећа легенда Партизана.На нама је сада да поновимо прошлогодишња издања и помогнемо играчима и клубу да се квалификују за групно такмичење. Први корак ка томе је куповина пропуснице,уз погодност да је цена иста,а рок за прикупљање пара месец дана.
И ове сезоне број сезонских за фудбал,биће битан приликом требовања годишњих за кошарку

Последња измена од уредника: