Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Јел очекује још неко сем мене, да су камере биле у квару или да су баш тај дан радили неке поправке на њима, а можда је и дан прије цркао хард диск.Da imamo normalan klub snimci sa nadzornih kamera bi odmah bili pušteni... ali avaj, daj malo hleba i igara...
Ne, nego se nikad nije bavio direktorskim poslom.Kum ti je zvezdaš?![]()
Ima ako ti je lakse, privatna Republika Srpska od jednog krkana iz Laktaša.Da li ovakav svinjac od drzave postoji jos negde u svetu? Sprzena zemlja od kriminala i bezakonja.
I posle svega lobotomirana masa ga obožava. Da im decu rođenu bije i maltretira pa bi mu opet klicali. Stvarno nestvarno. Nismo daleko od južne Koreje u to sam siguran.Da li ovakav svinjac od drzave postoji jos negde u svetu? Sprzena zemlja od kriminala i bezakonja.
Eh, iz tvojih usta u Božije uši, što bi rekli...mislim na taj deo gde se poredimo sa Južnom KorejomI posle svega lobotomirana masa ga obožava. Da im decu rođenu bije i maltretira pa bi mu opet klicali. Stvarno nestvarno. Nismo daleko od južne Koreje u to sam siguran.

Jel se zna bar kakav posao ?Raća ponudio Nathu posao u klubu![]()
Pa to jbt....Pusti ih cim se sezona zavrsi i cao jbt....Kao i kalendar pred novu godinu puste ga 30.12 jbtRaspitao sam se opet, sad je datum 10.07. za sezonske... ko zna gde je zapelo, standardno, umesto da se dosad prodalo bar nesto i neki dinar da se slio u klub, dobijamo sezonske 7 dana pred prvu utakmicu sezone.