Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Mogu da poverujem da je Srbija prepuna ljudi sa Iq manjim od broja cipela, nadam se da je broj takvih medju nama minimalan.
Prica sa ujakom burn a bitch je strasilo za blago onemogucene, Rasim se povukao iz stranke zbog inzinjeringa, njegova stranka sa vodjstvon Juga Radivojevica ide na izbore sa Dacicem i Rasim nije mogao da objasni svojoj ekipi iz Pazara koaliciju sa Slobinim potrckom.
A evo vam mozda i ekskluziva (kazem mozda jer ne znam da li je objavljeno negde), Rasim ide na izbore sa svojom ekipom pod manjinskom crnogorskom strankom, izracunali su da mogu do dva mandata, a zvalavom znaci svaki.

Ne primajte se na to da im je Partizan i u top 10 prioriteta.

Politika je preklapanje interesa... Trenutno je Rasimov interes Partizanova dobrobit i otklanjanje od zvalavog i njegovog imidza, kako bi imao sansu da opstane u politici uopste. Jako je dobro rekao u jednom gostovanju da je on 20 godina gradio nesto sto mu je zvala sjebao onim upadom cacija u DUNP bez konsultacije sa njim. Ono sto je bitno jeste da je Danko glavni za finansije kao gensek i nista ne moze proci bez njegovog amina, Raca i Sale se pitaju u sportskom delu. Rasim nek igra svoju igru i nek se uklapa, ima samo jedan posao, da zastiti ostale i da igra tu igru. Ne trebaju nicije pare, nema sta da obezbedi. Zvalavi nece sigurno pred izbore rizikovati sa ovim nesrecama sto bi da nas resetuju, pustaju probni balon da vide reakciju. Rasim je igrac i on igra svoju politicku igru, koju je i u Partizanu dobro odigrao jer bi svi vec bili bivsi. Ne treba ga potceniti, a svakako ga ne treba ni unapred staviti u bilo ciji sinjel i odrediti na koju ce stranu da prekrene ako bude tvrdo, a bice. On je igrac za sebe uvek i bio.

Rasim Ljajić ima još jednu stranku Sandžaka Demokratska Partija,nacionalistička partija Bošnjaka nastala odvajanjem od SDA.
Sa njom nastupa na lokalnim izborima i na nivou Raške oblasti osvojio je 29000 glasova na prošlim izborima što mu daje dva mandata na republičkog nivou.
Odvojio se od žvalavog da se slučajno glasovi ne raspu na Ugljanina ili Studentsku listu,teško da može objasniti svojima šta radi u vlasti sa Mladićevim poklonicima.

Kada je politika u pitanju, ne znam kakvu Rasim igra igru, ne bih da tumacim.
Sto se Partizana tice, tu niko nema losu rec za njega, naprotiv. Pa cak ni Mijat nije njega nesto gazio, a ovi sto su sad tu pogotovo mu veruju. A drugo, ne petlja se Rasim tamo gde mu nije mesto, ne gura se da dovodi trenere, da dovodi igrace itd. I to mu je plus, bar za mene.

Jebeš Rasima,političar ko političar,sutra ko kod pobijedi šlepaće se njima.Meni je bitno da nam je sportski sektor zdrav i da odiše Partizanštinom.

Чак се и за Расима може рећи да је наш, Партизановац. Тако да боље и он него ови из првих циганских редова (Партизановац ал' у кошарци за звезду), а и ако неко треба молити и захваљивати се оној сподоби нек он то ради, а не Данко, Раћа или Сале.

Rasim je tu kao politicar koji je od skora uticajan ko ja na odluke stejt departmenta!

Ne znam da li je pomenuto: osim Mijatovića, članovi Skupštine više nisu ni Branko Brnović i Vujadin Stanojković, koji su na njegov poziv i ušli u Skupštinu.

Dakle, članovi uprave još uvijek biraju članove Skupštine, koji zatim biraju članove uprave. Vrlo moderan i transparentan način organizacije.

I onda imamo situaciju gdje je jedini put kada je zvanično bilo više od jednog kandidata Savo Milošević dobio samo jedan glas.

Ili da nikad nije pokrenuto pitanje nepovjerenja prošloj upravi, nego im posle svega ladno dali još jedan mandat.

Ili sad, nakon svih medijskih pičkaranja članova uprave, oni im svima dali povjerenje.

Glasači na mig i dođem ti dođeš mi.

Uprava u ostavci prodaje najboljeg igrača, Zubu jer je pre neki dan zaksnio na trening.

Pa ima li većih ludaka od nas?

Koji naslednici? Vreme da se prijave ti naslednici istice... ako mislis da je Sreten Nikolic & co. prava zamena onda si pogresio forum.
U životu postoji logičan redosled stvari.
Uprava koja je podnela ostavku jer nije ostvarila rezultate treba da se izgubi u roku od odmah, a ne da i dalje prodaje pamet koja nas je dovela ovde gde se sada nalazimo.

Последња измена:
Šta se tačno dešava kada uprava ode? Mislim na taj isti trenutak odlaska
Ništa, to je najprirodnija stvar u poslovanju.

Odmah se imenuje privremeni organ upravljanja do izbora nove uprave, koji ima ograničena ovlašćenja, kao i uprava u ostavci,

Nova uprava treba skupštini da izloži svoj plan rada i rezultate koje planira da postigne, a skupština odlučuje da li prihvata ili ne.

To se u ozbiljnim sistemima uopšte ni ne primećuje.