Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
Ovo nema veze sa Partizanom"

Izvor. B92 Potpredsednik FK Partizan Mile Jovičić rekao je da privođenje predsednika kluba Dragana Đurića nema veze sa crno-belima.

864935152d51c2a72c8d906218426_orig.jpg

Starsport​
Đurić je u ponedeljak bio na saslušanju u Specijalnom sudu zbog navodnih malverzacija u Veterinarskom zavodu i produžen mu je pritvor na 30 dana.
Jovičić je novinarima u Humskoj na vanrednoj konferenciji rekao da klub neće birati vršioca dužnosti predsednika u odsustvu Đurića.
"Zatekla nas je juče odluka. Sekretarijat FK Partizan je održao sastanak. Bez obzira što je gospodin Đurić predsednik kluba, ovo nema veze sa Partizanom. FK Partizan u svim segmentima i kapacitetu radi i dalje. U međuvremenu je doneta odluka da mu se produži pritvor na 30 dana. Mi sa poslovanjem Zekstre nemamo nikakve veze. Duboko verujemo da će imati pravedan postupak i da će izneti svoje argumente", rekao je Mile Jovičić, potpredsednik kluba i dodao da klub neće birati vršioca dužnosti predsednika dok je Đurić odsutan.

„Ne postoji nijedan razlog da se bira vd. predsednika. Njemu je produžen pritvor ali može da plati hipoteku pa je taj rok od 30 dana regulativa. Biće redovna Skupština sredinom februara na kojoj će biti razmatrano poslovanje kluba. Nema potrebe za vanrednom Skupštinom“, dodao je Jovičić.

Đurić se tereti za zlouptrebu položaja odgovornog lica i da je prilikom privatizacije Veterinatskog zavoda pribavio 207 miliona dinara.

Podršku predsedniku FK Partizan uputio je i predsednik JSD Partizan Duško Vujošević.


b.92.net
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Није баш ни да је та реклама бесплатна, још горе је, ми смо је платили. Ако су Гробари куповином ових лименки обезбедили столице, онда су и Лав-у платили рекламу...
Мада не знам испашће да све хејтујем, а са друге стране њихова надувана лименка стоји увек иза гола, лого на дресу, па као неки спонзор, нек стоји и натпис Лав, верујем да је то 2-3 сата посла за пар људи, да се то поскида када више не буду спонзори!
 

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.195
I napisao sam na prošloj stranici da smo mi sami platili tu reklamu....još gore.

Imam problem sa tim zato što mi nije isto naduvana limenka i natpis od sto metara na tribini. To treba da se plati, a ne da ga navijači plate, a Lav da se predstavlja kao Deus seks mašina koji nam je podario stolice. Pokenjam im se u dobročinstvo.

edit: Takav dil i takvu reklamu bi svako prihvatio. Bolje da smo kupili 50 000 flaša (okvirno, nisam računao koliko bi bilo dovoljno za stolice :D ) Vinjaka pa da nam na zapadu piše Rubin.
 

GP 101

Banned
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
126
Reaction score
0
Mozzart
U Partizanu jednoglasni: Đurićev problem!

"Ne postoji apsolutno nikakva mogućnost za tako nešto. Ovde se radi o privatim firmama gospodina Đurića i Partizan nema ništa s tim", decidan je Mile Jovičić u odgovoru na pitanje da li bi crno-beli mogli da plate kauciju za uhapšenog predsednika.

Ipak, do daljeg nema predsedničkih izbora u Humskoj.
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
Očekivano. Nadam se da će "opozicija" iskoristiti šansu.
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.050
Reaction score
4.736
Локација
Nomad
Јеси ти колега адвокат, или си завршио права кад сада овако брижно коментаришеш функционисање правног система ове распале државе?!

Позивање на некаква права ђубрета за које цела земља зна шта је и како радио, је у најмању руку дегутантно :puke
Није саставио ни 24 сата у затвору, а већ ће да се церека на слободи :pop
Зар мислиш да ће он та 2 милиона да уплати из свог џепа, или ту има и пара које су покрадене из клуба за који навијамо?!
А што се тиче овог болдованог, ако по твом мишљењу треба да чекамо да наши распали судови потврде да је Мутави заиста крив, онда до курца, боље да не коментаришем то детаљније.
Nisam advokat, a pogotovo ne Dragana Đurića, a eto ispit me dijeli od diplome pravnog fakulteta, pa ponešto i znam iz te oblasti.
Ako ti znaš bolje kako funkcioniše pravni sistem u raspalim i razvijenim državama molim te objasni mi, osim ako za razvijenu državu ne smatraš Albaniju iz vremena Envera Hodže gdje su lopovima osjecali ruke.
Ako misliš da će Đurić da izbjegne da odgovara za Veterinarski zavod zato što će uplatiti jemstvo i da će sjutra izaći na ulicu kao da se ništa nije desilo, onda si u grdnoj zabludi. Odakle će te pare izvući, ako ih uopšte i da i to će morati da objasni (naravno, onome kome treba da objašnjava).
Vjeruj da se sigurno danas ne cereka, a teško da će u dogledno vrijeme.
I na kraju, ko treba da potvrdi da je kriv, ne samo Đurić, nego bilo ko drugi? Blic, kurir, mondo, ja, ti?
 
Последња измена:

Peksijan

Banned
Учлањен(а)
30.09.2012
Порука
3.391
Reaction score
366
Локација
bora bora
195539911752d522d16c949182784757_orig.jpg

Kakve face, kakvi pogledi.
Pričajte šta hoćete, grdno, grdno se varate da im je svejedno.
 

Vlayco

Banned
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
1.193
Reaction score
82
Локација
Zemun
Ako im ovo prodje, da mutavi iz zatvora vodi klub, svi zajedno cemo se pred unucima stideti. Vreme je da se okupimo ispred uprave.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Mi skupstinu ocigledno nemamo da reaguje na ovo, jebiga klub je privatno u rukama 3-4 covjeka a to znamo vec odavno, doduse ja iskreno sumnjam da postoji i bilo kakva opozicija tako da nam je to-to.
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
Vid' Raše zabrinutog, pa opusti se matori, nije prdekana kao u tvoje vreme, ne prebijaju i ne streljaju više.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Dakle, sada sigurno možemo da kažemo "Gotov je"!!!

Znam da se mnogima ne sviđa to što može da se brani sa slobode, ali sama činjenica da mora da plati cela dva miliona Evra mnogo toga govori! Ne bi oni njemu reznuli toliku kauciju da je on nevin i da planiraju da ga puste. Pored toga očekujem da mu stave i narukvicu za pratenje, a uz to i odred pandura, da ne bi pobegao u RS, kod dodika (namerno malim slovom), a to je i te kako moguće!

Obrni-okreni on je u Partizanu završio, a sada je red da jebemo kevu jovičiću, gruboru i ostalima sve dok ne sazovu Skupštinu!
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Gazda bez sarkazma moram da kazem da je meni Mile najrealiniji kandidat za novog predsednika. Jebiga vidite i sami da se drugi kandidati oglasavaju samo u nasim mislima i izmisljenim novinarskim clancima.

Sto se mutavog tice veliko je pitanje ko ce i hoce li da stavi ta 2 miliona, mozda mu pomogle Misko.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.209
Reaction score
2.629
Upravo sam i ja sada video to, mada stice se pogresan utisak posto komentare gde se podrzava hapsenje ne objavljuju. Jos neverovatnije mi zvuci da neki cergari (mada 100% sam siguran da su neki nasi sto se zajebavaju:D) predlazu da se sad vrate 5 titule zvezdi i 1 vosi?!?!:prekrsti :buhaha

Ma glavno je da se na stadionu vidi i cuje reakcija a orilo se vise puta UPRAVA NAPOLJE! Nadam se da uskoro nece biti toga te da cemo docekati i mi dobru upravu.

Srbija-Svrbija odmah je teorija zavere i slično

Ne znam sta si htio da kazem ovim kad si mene citirao. Iako je Srbija zemlja u kojoj su teorije zavjere stvarnost, nisam imao to na umu nego ovo sto Gazda kaze, tj. da je isao na konsultacije kod dodika pa se onda predao.

To znači da će Đurić biti u Okružnom zatvoru u Beogradu dok njegova odbrana, odnosno rodbina i prijatelji ne skupe dovoljno novca ili ne upišu hipoteku na nepokretnosti u vrednosti od dva miliona evra.

:buhaha:banghead
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
Upravo ovo što kaže Gazda. Zato ja i trubim ova dva dana da je gotov. Ostao bi on kod svog gazde u RS da je znao šta ga čeka.

Što, ima pare na gomili pa će lako? Uterana mu je neomašćena kurčina, sad ako ne prestane da muca, nikad neće.

GOTOV JE!

Gazda bez sarkazma moram da kazem da je meni Mile najrealiniji kandidat za novog predsednika.

Naravno da je najrealniji. On je jedini ostao od ovog nakaradnog sistema. Rolex je napredovao, Vukadin se iskusno sklonio, Raša je ionako nasleđe komunističkog režima dok ne baci kašiku, dakle samo Burek, ali do izborne, ne vidim protivkandidata koji ga ne bi omlatio.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
To sto se neko ne oglasava ne znaci da ne postoji.
Sumnjam, ali eto sve da si potpuno u pravu ko u ovom sastavu skupstine podrzava tog anonimnog kandidata.
Evo ja tvrdim da bi bilo ko iz ovog sadasnjeg UO mogao ladno postati novi predsednik s obzirom na raspored snaga u skupstini.

O bivsem kosarkasu necu vise ni jedne da je sta mislio dosad bi rekao ili pokrenuo, na kraju krajeva aktuelni predsednik je u bajboku pa postoji li bolji momenat za akciju nego sada?
 
Top