Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

Irriducibili17

Početnik
Учлањен(а)
16.05.2018
Порука
190
Reaction score
375
Локација
PC
On je peder, to je 100% sigurno jer lično poznajem par slučajeva.. A da li ima veze sa pedofilijom, to ne bih znao.. Usput rečeno, zakonski je zabranjen odnos sa osobama mlađim od 16 godina, a ne kako većina misli, da je ta granica 18. Bez obzira koliko ja ili neko drugi bio protiv toga u bilo kojem pogledu. Takav je zakon u Republici Srpskoj, a ne vjerujem da je drugačija priča u Srbiji.

U svakom slučaju, prije će biti da će on sam otići, nego što će ga otjerati, tako je barem najavljivao. Vjerovatno je ovo neki dodatni pritisak da što prije ode. Iako je po nekim drugim stvarima bolji od ostalog dijela tria VVV, ni njemu nije mjesto u našem klubu.
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.297
Reaction score
11.895
Локација
Tu, odmah iza tebe

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Jebote zivot sta jebeno citamo na fudbalskim temama. Ovo je strava i uzas.

Naravno, ne mislim na vas sto pisete to vec na sama ta dogadjanja ako su tacna i jesan od takvih vodi nas klub.

Plus ove lopovcine iz stranke i sva govna dobro jos uopste i postojimo.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.227
Reaction score
1.890
Локација
Подгорица
Људи за ово нема оправдања. Људи овакви далеко од клуба. А уз то ја који у ПГ чујем свашта о њему могу мислити шта је у БГ.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
a prica je da su ta dva pitomca pride kurvini navijaci
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.361
Reaction score
3.806
Локација
NBG
Nastavak napadanja srpskog telegrafa. Ovo im nije prvi napad na Vuletića. Nešto nakaradnije i od informera. Klasična namestaljka. Prca cigane, lajkuje antisns postove, postove gde se pljuje Vazura. Počeo je da smeta.
Oni koji prizivaju Ostoju. Pa taj Ostoja će zadržati Vazuru. Imaju istog šefa Nedića (ukrao ceo transfer Šaponjića) psihov čovek zadužen za ravnopravnost u sportu.
Pa šta mislite koje pisao ono saopštenje u 1 ujutru?
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца
Ne verujem da je Vazura glup pa da tek tako bez zaledjine prica ono posle tekme. Mada i ja drvim kurac, na kraju ce pojesti vuk magarca. Verovatno je malo pustio mudasca imajuci Velju pored sebe.
 

part

A_Grobar
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
272
Reaction score
1.728
Локација
Beograd
Vuletič i Pavković su turbo dizel metodama iz prošlog veka ocrnjavani,..šira javnost se zgrozila i desant na Miljakovac, njihovu centralu, je bio pre nešto meseci, a rupčaga, čak i od pozera, nije bila pošteđena.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Samo da poručim Upravi da treba da ih bude sramota, ako znaju šta je to, što su dozvolili da nam na našem terenu, na našem JNA, Savez naredi skidanje zastave Partizana sa jarbola jer su se cigani bunili što smo njihovu razvili sa dve a ne sa tri zvezdice. Pošto nismo hteli da stavimo njihovu sa 3 onda su morale obe da se skinu. A za to vreme, kao i tokom cele utakmice, teleća glava je nosio prsluk svog tima sa DVE ZVEZDICE!
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.648
Reaction score
29.088
Локација
Beograd
U ljubavi i ratu doduše nema pravila...ali...

Snežana Fi je došla na mesto direktora marketinga Partizana, kako je već došla, a onda se(zaljubila) udala za golmana zvezde, napustila Partizan...njeno pravo, svakako...
Ali zaista baš i ne ide da se tamo prikazuje kao neka velika njihova ,,navijačica,, obzirom na prethodno ,,radno mesto,,...
Ovo što neki sa ,,naše strane,, vole da je vređaju i provociraju, doduše, slika je i prilika našeg doba ,,mreža,, i interneta i ,,komunikacije,, koja je tamo prisutna...to je tačno i to je tako...

Ali i njeni odgovori su slika i prilika kakve sve osobe nekako ,,nalaze put,, do bitnih mesta u našem Partizanu...
Ona nije bilo ko, bila je DIREKTOR MARKETINGA F.K.PARTIZANA, i provokacije bi mogla i da ,,iskulira,, a ne da na jednu odgovara sa ,,duhovitošću,, o Suminom oku - koje čovek umao nije izgubio na proteklom derbiju!

Dakle na: ,,Pozdravi nam Snežanu čuo sam je Suma otišao do nje kad je napustio igro mislim da je dobro,,
Ona odgovara sa: ,,jeste, evo upravo sam mu vratila oko na mesto da može Surdulici da da gol,,...

Pa sad, svako nek za sebe oceni koliko je ovo duhovito ili ne...
...ali da bivši direktor nekog sektora Partizana ,,vraća oko,, ZAISTA povređenom igraču Partizana koji je zbog toga završio na VMA...pa čak i ako je u pitanju samo ,,duhovitost,, ili ,,visprenost,,... :confused-smiley-013:

(setimo se i našeg nedavnog ,,razgovora,, na temi o umetnosti, kad su ono neki ,,klinci,, uleteli da cepaju radove na izložbi, jer su (za njihov ukus) valjda bili previše ,,crnohumorni,, - eto, takva umetnost smeta, ali zato takav ,,ton,, na ,,mrežama,, je očigledno nekima sasvim uobičajen i o.k.)

 
Top