Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

• Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
O kojem zadržavanju tima pričamo. Ako se nešto ne promeni ove godine ostajemo bez Mitrovića, Ćuka, Sora, Vukićevića sigurno.. Verovatno još nekog, ali ova četvorica 99% idu iz Partizana.

Vujas će biti mnogo bolji trener od Igora. Odlično poznaje igru, dobar je motivator... Skroz je posvećen vaterpolu i Partizanu.

Mnogo stvari ne štima u klubu. Od finansija, marketinga, odnosa uprave sa nekim bivšim igračima... I iz godine u godinu se ništa ne mejna. Pravo je čudo što smo i ovoliko opstali u vrhu. Zato ne treba ojačavati zbog poraza od Juga, koji je realno što i Bajern u fudbalu. Idemo danas da pobedimo Barselonetu i budemo treći u Evropi.

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
3.038
Reaction score
3.597
Cestitke nasim igracima na odlicnom otporu koju su juce pruzili Jugu(nadam se novog prvaka Evrope), steta sto jue takvo stanje u klubu a sanse za neke velike promene izgleda da su male.Steta ako se ova ekipa i dalje osipa ako nam i dalje idu a ne dolaze igraci. I oni koji ovih dana prodaju mudu za bubrege igraju za lepe oci izgleda i tamo sledi potop, ali za razlike od nas mi i dalje cemo nesto znaciti u Evropi a od njih ostace samo ime na papiru.Zelim nasim momcima danas da osvoje to trece mesto koje puno znaci za trenera i mlade ajkule.

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
radio sam juce pa nisam mogao da gledam, ali svaka cast momcima, ja sam ocekivao da cemo da izgubimo glatko.
momci su jos jednom pokazali da se ne boje nikog, da su veliki potencijal.
tragedija je sto ne mozemo da zadrzimo ni ovako mladu ekipu, al sta da se radi.

Јован

Ex-PAOKjovanPFC
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
2.105
Reaction score
43
Samo danas odigrajte hrabro momci pa sta bude nek bude. Veliki stimulans će biti ovo treće mesto za nastavak u našem klubu, samo je pitanje kako nastavljamo dalje ono što je jedino sigurno jeste Vujas na mestu trenera, za ostalo nam je Bog u pomoć. Pošto od države i eventualno nekog pravog navijača sa dubokim džepom leba nema, a što kaže Vlado na temi RK-a tu su svi negde oko FK-a eventualno KK-a kada se osvajaju trofeji, kad treba pomoć nikog nema ni da digne glas.

viking

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
37
Reaction score
3
Занима ме да ли играмо ЛШ следеће године појавила се информација да не? Имамо одличан тим који само искуство дијели од врха Европе. Ако их задржимо ето нама титула.

igramo ls,zvanicno je potvrdjeno pre neku nedelju.
Svaka cast momcima,danas za bronzu,pa na zasluzeni odmor!
p.s.procitao sam pre neki dan da se vraca gazda pro reka ponovo u taj klub,tako da ce da ocerupa instant projekte,samo institucija ostaje!

Nikola Zemun

Grobarčina
Учлањен(а)
19.12.2006
Порука
2.356
Reaction score
113
Локација
Galenika
Čestitke Vujasu i momcima na svemu prikazanom ove sezone.

Što se utakmice tiče, čini mi se smo uplašeno ušli u prvu četvrtinu, posle smo se konsolidovali i došli i do 6:6, ali nedostajalo je malo iskustva, znanja i sreće da se ovo preokrene.

Marinac

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.086
Reaction score
15
Ne do bog da se ospemo u ovoj sezoni, to bi bio onda kraj ali definitivno. Mi moramo da se pojacamo jos a ne da nam igraci odlaze.

ARMY

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
3.084
Reaction score
405
Локација
Sa Covicevim panterima u Stjepana Supanca
Ne mozemo da dobijemo jer je vaterpolo sport u kojem pobedjuje skuplji tim koji dobije bar 5 vise iskljucenja i tako stekne prednost.

Nisu im svirali iskljucenje preko 10 minuta,skoro 15....o cemu dalje da pricamo....

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Liga šampiona od sledeće sezone: osam timova sa licencom, završnica na F6 !

Ukratko, novi format predviđa da osam klubova sa ‘ vajld kardom’ igra direktno u glavnoj fazi takmičenja gde će učestvovati 12 ekipa podeljeno u dve grupe po 6 timova. Još četiri tima koja će se priključiti izabranih osam moraće da prođu kroz kvalifikacije koje imaju tri runde. Klubovi će se u kvalifikacione runde uključivati prema kvalitetu, a u poslednjoj rundi kvalifikacija osam timova formiraće četiri para, čiji će pobednici proći u glavni deo takmičenja.

Pobednici dve grupe glavne faze proći će direktno u polufinale F6, dok će drugi i treći na završnom turniru igrati za prolaz među četiri najbolja.

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
22.034
Reaction score
47.720
Локација
Žrnov
Baš mi teško što nismo prošli.... ja sam ubeđena bila de će klinci da naprave čudo... čak sam i kartu za finale kupila :(

Jbg, ipak su kvalitet i iskustvo njihovo bili presudni ... Momci, svak vam čas i na ovome do sada što ste postigli :clap:

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.663
Reaction score
1.615
Јокићу легендо :D.

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
videlo se po nasoj igri da su se igraci juce potrosili i fizicki i psihicki.
nije tu bilo onog zara, volje i htenja u odbrani, nismo imali resenja za njihovo sidro vrlica koji nas je razbio.
u napadu potpuno bezidejno, a i vrlo je tesko igrati bez klasicnog centra.
kasno smo se probudili i tu vise povratka nije bilo.
jokic ove sezone katastrofalan u realizaciji napada sto je potvrdio i u ovoj utakmici.
preostaje nam samo nastavak mukotrpnog rada i da vidimo sa kakvom cemo ekipom uci usledecu sezonu.
u svakom slucaju puna podrska momcima

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.456
Reaction score
1.360
Локација
Niš
Рече Вујас да се нада да ће и догодине играти на ф4 и са великим клубовима као што су Југ и Барселонета тачка. :D

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
Кад чујем Вујаса како прича, не бринем о будућности клуба.

Прави човек, на правом месту.

Нека оде 70% тима, ако већ мора.Нека најстарији играч наредне сезоне има 23 или 24 године.
Тај циклус о коме Вујас прича је на правом путу.Десетак играча из Партизанове школе (оно што нам је недостајало целу деценију), плус 3 играча из Ц.Горе.

Marinac

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.086
Reaction score
15
Upravo sam to hteo da napisem Vujas :respect :respect

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
5.086
Reaction score
15.827
Jokic... izdominirao.

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Za Jokica odavno receno - promasaj! Nasi su bili emotivno ispraznjeni pa rezultat nije iznenadjenje. Ono sto jeste iznenadjenje to je da su se navijaci Barselonete vise culi nego nasi. Kao da smo mi gosti, a ne oni.

ЖИВОРАД

Доброћудни костур
Учлањен(а)
13.10.2006
Порука
3.018
Reaction score
677
Са овако младим тимом, са овако малим буџетом, са оволико проблема толико сезоне... ово је ВЕЛИКИ успех. Свака част играчима и стручном штабу!

А да, иако је ван теме, навијам за Југ против државног пројекта!

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
22.034
Reaction score
47.720
Локација
Žrnov
Jbg... nije iznenađenje preveliko, mada za mene neočekivano :(

Kad nismo prvi, sve jedno... i bolje nego sa onim govnima na postolju....

'Ajde, Sv. Ilijio, samo GRUUUVAAAAJ!!!