Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

• Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.354
Reaction score
3.397
Steta zbog poraza i najvise mi je zao sto ovako zavrsismo sezonu. Bas se vidjelo da im je ovo, a i ono sinoc, bas tesko palo. Ali, kao sto rekoste, kapa dole i Vujasu a i momcima. A sto se tice otplate dugova i dovodjenja nekih sponzora, ovdje se pricalo o tome da treba Sostar da se mijenja pa pitam ovako ima li neko nekog na umu ko bi bio zainteresovan da nas vrati gdje nam je mjesto? Treba se cuti sa onim Volpijem :)

viking

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
37
Reaction score
3
Imali su velike oscilacije u igri,potrebno je i malo iskustva,bilo je i problema sa povredama tokom cele sezone i odigrati finale kupa i polufinala domace lige i lige sampiona na jednu loptu je vise nego odlicno.sto je rekao Vujas da se zadrzi kostur ekipe,uz neko pojacanje ima opet da dominiramo.

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Видело се од старта да смо доста истрошени... Целу утакмицу смо губили , на крају се изненада створила прилика за продужетак чак и два играча више али нисмо успели. Ништа страшно свака част овим младим момцима дали су све од себе, само да их одржимо на окупу !

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
4.054
Reaction score
12.789
Један велики наклон за целу сезону. Када се узме у обзир у каквим смо све проблемима, овогодишњи резултати су и више него добри. Ова сезона је била специфична због једног државног и једног регионалног пројекта поред којих је било немогуће доћи до неке медаље. А регионални пројекат смо избацили из полуфинала купа што је невиђен успех када се погледају играчи који су тамо. Срeћом ми имамо Вујаса и имамо клинце који ће се изборити за своје место под сунцем. Једна сушна година не може да анулира вишедеценијске резултате захваљујући којима је ВК Партизан најбољи ватерполо клуб на свету. Исто тако једна трофејна сезона уз абнормално улагање не може да прикрије да су државни/регионални пројекти вештачки клубови, без традиције и трофеја и са позајмљеним именима како би се приближили фрустрираној и трофеја гладној популацији.

Главу горе, рад и само рад и резултат ће доћи засигурно. Идемо даље!

Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.552
Reaction score
2.828
Локација
Подгорица
Момци су одиграли фантастично а готово сви су клинци. Југ и ови домаћи мутанти готово су имали све најбоље што има ватерполо, а ми са њима играли равноправно а можете мислити како ће то бити следеће године. Плус у многим утакмица нисмо били ни комплетни. Задржати ове клинци и довести неког искуснијег и не гине нам ф4.

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Meni jedna stvar nije jasna. Je li niko drugi nece, ne moze, ne zeli da dodje da vodi nas VK?
Nisu mi jasni ljudi koji misle da su Bogom dani i da moraju nesto da rade bez obzira kako to rade. Ako je Sostar jedini koji hoce, onda ok, ali ako covek i pored toga sto ne moze da izbunari pare koje u sportu nisu velike, onda mi nije jasno koji mu je motiv. Jer ako mi ne mozemo da zadrzimo ove klince i dogodine onda je sve uzalud.

Sto se ove godine tice, svaka cast momci!

Dr.Hofmann

Guest
:DZelim Zvezdi da preboli sve polne bolesti koje sam ja pregurao i jos da im se udupla sve..., ako je fizicki moguce...:D

Nemojte se Grobari sekirati naposletku sve su to picke (zenska populacija neka izvine).

ledeno miran

Početnik
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
82
Reaction score
5
... sta reci, osim jedne stvari, Sostaru ODMAH daj OSTAVKU, ali ODMAH!!!!

Последња измена:

Јован

Ex-PAOKjovanPFC
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
2.105
Reaction score
43
Nadam se da sad kada možda ostajemo i bez bitnijih igrača i ovog tima, da ćemo krenuti od nule a ne dovoditi neke iskunije tipa Jokić, čak mislim da bi bolje bilo i Sora da pustimo a mi od početka kao pre 10ak godina pa kud pukne nek pukne. Ionako smo finansijski pukli, jer ovako što pre počnemo sa reformom pre ćemo se podići.
Ove godine je evropa ostala praktično bez tri najbolja i najtrofejnija kluba(Mladost, Mi koji smo se koprcali i Reko) nadam se da neće tako biti ubuduće.

Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.407
Reaction score
196
Локација
Цен.Балк.Реп
само да искористим прилику да се и овде начеститам мајке ђури мутавом и ружнићу .. !!!

да није те лоповске багре и да се само који проценат из буџета ПФК-а усмери на сиромашније а успешније клубове нашег СД-а , сада би неке друге ствари гледали ...

дошли смо дотле да нам паре лопова-наркомана и пропалих политичара уништавају Наше најтрофеније клубове ?!!

да су се само 2-3 % одвојила од оних 11-15-21 милиона јура ...

Ziki5

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
261
Reaction score
11
Локација
Bec
Sta dalje?Moze li neko od upucenijih da kaze,da li cemo biti u stanju da zadrzimo ovaj tim?I da izrazim zahvalnost za sve sto su ova deca(samo po godinama,vec su veliki ljudi)prikazala ove sezone.Sto se tice ciganije,nemojmo biti sujetni,mi smo avangarda,a oni prolazna pojava.Pruzite ruku cestitajte,ne hranite njihove komplekse,opravdajte gospodstvom definiciju nase sorte-PARTIZANOVAC:

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.663
Reaction score
1.615
Jesu ovi naši prolupali!?

Mitrović: Želim Zvezdi da osvoji Ligu šampiona, to bi bilo dobro i za Partizan!

I da ga čovek samo pita da objasni šta tu ima dobro za Partizan :banghead:

Куртоазна изјава.Не срди се.
А можда може и нешто и да буде добро за Партизан.
Пошто у њих упумпају новац,мораће и нама да дају неке мрвице како би опстали јер је ситуација критична,ето шта ћеш бар нешто.

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
22.034
Reaction score
47.719
Локација
Žrnov
vidim i ove godine smo mrvice dobili... dobili smo onu stvar da izbijemo oči, a dogodine ćemo 2 da dobijemo....

ledeno miran

Početnik
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
82
Reaction score
5
... i jos nesto bitno, mozda i najbitnije, i mi, navijaci smo zakazali. Mora se priznati da su mutanti,cigani napravili atmosferu, mi smo bili u pokusaju pravljenja pritiska i navijanja.
Mi, kao navijaci, ne zasluzujemo ovakve vaterpoliste, pa ni rukometase, o kosarkasicama jos mozemo pricati, one ipak imaju podrsku.

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Samo cu reci i ponoviti da Sostar treba da podnese ostavku, a momcima svaka cast, borili su se koliko su mogli. Bravo za momke! Bravo za Vujasa!

Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
15.712
Reaction score
33.247
Локација
Јужна страна,воли Партизана !!!
Sostar na kraju krajeva i ne treba da daje ostavku pod jednim uslovom !
Taj uslov je da mora da se menja kao licnost.
On mora da se menja iz korena .
Tu nema sentimentalnosti . On mora da postane agresivniji , mora da se bori za klub , mora to mnogo vise ,jace , bolje .
1. Sostar mora da trazi politicare koji navijaju za Partizan , da ih moli , da ih vuce za rukav i da trazi isti tretman kao VK Regioni i VK veterinarski klub sa Tasmajdana .
2. Mora da se navlace sitne kompanije , mali , srednji preduzetnici .
Mora da se trazi sponzorstvo privatih i jacih firmi , mora da se sponzoru da nesto za uzvrat da bi nas oni finansirali.
3. Sostar mora na skupstini naseg JSD da podhitno postavi pitanje finansiranja naseg VK , i ne samo VK vec i ostalih sekcija naseg sportskog drustva .
FK mora da bude ta lokomotiva , lokomotiva progresa naseg sportskog drustva .
Sostar mora da postavi zahtev na sednici naseg sportskog drustva da odredjeni procenat od transfera igraca FK Partizan ide na racun vaterpolo kluba .
Mora da podnese taj predlog .
Ako nije spreman da grize maksimalno mora da se povuce, jer ako za to nisi sposoban nema sta da trazis na celu najveceg svetskog vaterpolo giganta kao sto je VK Partizan .

Mora da se ocuva postojeci tim . Ako neko moze da dovodi Udovicice , Filipovice ,Zlokovice onda i Partizan moze i mora da ocuva svoj tim na okupu .
Ako nisi sposoban da ocuvas postojeci tim sa ovim mladicima onda nema sta da trazis tu .

Neprestano moraju da se traze izvori finansiranja .
Sto kroz pomoc drzave i politicara , tako i svojim umecem trazenjem privatnih kompanija i malih i srednjih i velikih , plus da se trazi deo para od FK .
Ne moze nas VK da zivi od danas do sutra .
On mora da bude na stabilnim osnovama . Da se izgradi taj sistem koji ce nasem VK dati stabilnost i vratiti ga tamo gde mu je mesto .

Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.552
Reaction score
2.828
Локација
Подгорица
Реално за ватерполо не треба пуно буквално једна годишња плата пресечног фудбалера. Да је ФК као што би требао да буде би могао сваке године да обезбиједи буџет за ВК.