Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

• Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
4.431
Reaction score
12.566
Malo mi je nejasno kako VK moze da ima neki astronomski dug za struju, kad nije vlasnik bazena niti bilo cega. Mozda kancelarije pod zakupom i OK, kao neciji stan. Ostalo se zakupe termini sportskog centra za treninge, jasno definisani nekim cenovnikom.

Ne znam kojim varijantama moze da se pravi toliki dug, sve da je i idnustrijska cena. Sem ako nisu kamate skoro iskljucivo od nekih praistorijskih dugovanja.

ivanra

Grobar
Учлањен(а)
14.02.2007
Порука
514
Reaction score
3.326
Локација
Pozega
Nema objašnjenje kako je dug nastao, već samo iznos. Za prvih 6 meseci ove godine dug je porastao skoro 20 M. Verovatno je to neka kamata na dospeli dug.

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
3.016
Reaction score
15.197
Локација
Madagascar

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.254
Reaction score
32.184
Локација
Beograd
Moram malo izokola, ali...to se možda od mene i očekuje... :D

Rekoh da sam, nedavno, sreo odbojkašice naše filijale ,,011 Crno-bele,, jer sam išao ka bazenu ,,11 april,,...a zašto sam išao tamo...
Pa, eto, leti, dok sam na odmoru, bar po jednom odem na svaki od otvorenih beogradskih gradskih bazena, a na neki naravno i više puta, pa se tako pre neki dan uputih i na Banjicu...
I...kad sam već tamo...rekoh, hajde da vidim ima li nekoga u prostorijama našeg VK, pa da ih pitam nešto...

Vrata su bila otključana, ja uđem, i, ljudi moji, ovo je POENTA mog posta: tamo unutra ima toliko trofeja, pehara, toliko to blješti, da se prosto onesvestiš od pogleda ka tako nečemu!!! Zavrtiti se u glavi!

Kakav smo mi vaterpolo gigant, čoveče...
A doveden u stanje u kakvom smo sad... :icon-rolleyes:

A šta sam hteo da pitam naš VK?
Nisam nikad bio na utakmici naših vaterpolistkinja (a voleo bih, bar jednom), pa ih upitah kad počinje prvenstvo za dame...
Rekoše mi da Vaterpolo savez Srbije još nije napravio raspored...

Poželeh im da ponovo budemo prvaci Evrope.
Ali da prvo preživimo.

:napred-partizan:

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.695
Reaction score
2.703
Sve je ovo lepo VK Partizan je fabrika za vaterpolo igrace ali da ih najbolje igrace zadrzi a ne da idu i pojacavaju vestacke klubove.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.254
Reaction score
32.184
Локација
Beograd

zdremon

Početnik
Учлањен(а)
23.04.2023
Порука
164
Reaction score
588
Локација
Sremska Mitrovica
Najmlađa ekipa u istoriji VK Partizana pokušaće da vrati seniorski tim u Regionalnu Premijer ligu.

Partizan 23:8 Proleter Zrenjanin
(5:1, 6:6, 7:1, 5:0)
Crno-beli uspešno otvorili sezonu Regionalne A1 lige rutinskom pobedom u prvom kolu!

Sutra, 13.10, 20:30 Partizan na obrenovačkom bazenu dočekuje ekipu Vojvodine

zdremon

Početnik
Учлањен(а)
23.04.2023
Порука
164
Reaction score
588
Локација
Sremska Mitrovica
Tesna utakmica i pobeda nakon peteraca u Nišu
Nais 20:21 Partizan
(3:4, 3:3, 5:4, 4:4, peterci 4:5)

Iako je minut pre kraja utakmice ekipa Naisa imala prednost 16:14, Partizan je dobrom odbranom i sa 2 postignuta gola uspeo da izbori peterce, posle kojih je izborio pobedu.

Partizan je u 4. kolu slobodan, zbog neparnog broja timova u grupi, što će im dati više vremena za pripremu 5. kola, kada na Banjici 1. novembra dočekuju ekipu Starog Grada. Stari Grad, koji se borio za opstanak u prvenstvu Srbije, se dosta pojačao, doveli su tri igrača iz zvezde uključujući i kapitena kao i igrača iz Lige šampiona.
Svaka podrška je dobrodošla.