Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

part

A_Grobar
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
272
Reaction score
1.728
Локација
Beograd
Vi znate svi, da kad se onaj peško Rubin '99 pojavio na TV, Mi smo sravnili, im, Generalštab, jer se insinuiralo, da Partizanovi klubovi ne treba da pa postoje, samo Bolivudzda. A, kad je džajolina, prvi put izgovorio reč: Srbija, filigrantskom akcijom Pentagon im, dobio po njonji, za kaznu.
Ja verujem, da su, i hokejaši nam, i vaterpolisti, uzeli predah, da evociraju te uspomene, a naravno, i Partizanovi bejzbolaši, i automobilisti, se vrnu, na staze stare slave?! I da, Partizanov Jug istakao parole, o ukidanju cz, i maršnuti ih u Transilvaniju, Tunguziju, Tursku, Tadžikistan, ...ili, Sveti rat mora da bude!!!
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.348
Reaction score
6.571
Локација
Tamo gde si ti!
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.171
Reaction score
9.882
Локација
underground
Meni je tu najinteresantnije da je Sasa Ilic u upravnom odboru,za ove ostale nikad cuo.
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.026
Reaction score
4.737
Локација
vezenemam
Saša Ilić je u UO duže od godine, ne znam zašto ga navode u tim vestima kao "novog" člana.
I slažem se da je Sašu lako izmanipulisati, najzad u karijeri i životu je imao posla pretežno sa finim i poštenim svetom (uprava fk, fss...), ni nalik tim kriminalcima iz vaterpola.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.743
Reaction score
19.188
Локација
Nickname
Dobar je sa Rakaševom, čini mi se da je javno dao podršku kad je došla u VK.
 

kibo

Početnik
Учлањен(а)
22.10.2018
Порука
41
Reaction score
100
Najjace je bilo letos kada Rakas prodaje ulaznice za bazen (neki papirici iz 56te), nosi sve te pare kuci pa ujutru donosi da se prebroji.
Nisu to male pare, a tako nesto sigurno ne bi mogla da radi ni u Tunguziji.
Slucajno ovo znam jer je drugar radio na bazenu (dzabe naravno, dinara nije video), a nema bas pohvalne reci ni za Sostara.
Da ne pricam sta rade sa nekim teniskim terenima u sklopu sportskog centra i kakve su to kombinacije.
 

Швабо

Početnik
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
170
Reaction score
761
Локација
Добој, Република Српска
Да не звучим сада као неки антиСрбин, али слободно могу рећи да ми је по први пута драго због тога што репрезентација није освојила ништа! Први ефекти уништавања највећег и најбољег српског спортског клуба су већ видљиви. Наздравље нам свима! Ето им сад њихова мезимица што је 10 пута реоснивана, Раднички Крагујевац, Шабац и остале трице и кучине нека праве светске асове, хоће али у кур.у! Говна секташка искомплексирана!
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.039
Reaction score
15.452
Локација
Храм фудбала

“Situacija u Partizanu je očajna. Velikan svetskog vaterpola i jedan od najvećih klubova svih vremena nikad nije bio u goroj situaciji. Partizan je baza srpskog vaterpola, institucija, jedini pravi klub i on nama pred očima propada.

Поздрав Удовичићу педеру!!!
 

tintin

Grobar
Учлањен(а)
07.08.2018
Порука
275
Reaction score
520
Локација
blizu
Jbg, kada se daviš ne biraš ruku koja ti se pruža.

Ja ne verujem da nam se pred očima gasi klub koji predstavlja istoriju vaterpolo sporta.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.887
Reaction score
26.018
Mislim da je prlainovic-izdajnik, zavrsio sa reprezentativnom karijerom.
U redu je ovo sto je rekao, ali i on je bio, a i dalje je deo masinerije, koja je unistila instituciju vaterpola u svetskim razmerama.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Nazalost, ocekivao sam poraz iako su oni bili poslednji pre ovog kola ali kod nas je takva situacija da... jedva prezivljavamo.

Bice borba da izbegnemo poslednje mesto i ispadanje... Ako budemo pretposlednji igracemo baraz za opstanak kao prosle sezone a ako dodjemo nekako do 8.mesta opstacemo u ligi... Bice velika borba izmedju nas, Budve i Mornara verovatno. Sabac ce da se odvoji, Primorac i vestacka tvorevina su vec odmakli.
 

Mr Cempi

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
48
Reaction score
35
Локација
Kragujevac
Nijedan mediji nije preneo vest da smo od Budve porazeni. Unistavaju najveci sportski klub u Srbiji i svi cute, bivsi igraci cute, govnar Jelenic postavlja pitanje zasto Prlainovic govori o Partizanu. Ja vise nemam reci, u kakvom mi odvratnom drustvu zivimo.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.507
Reaction score
13.063
Локација
Yaoundé
Gledam sad sajt Regionalne lige i izgleda da je sistem takmičenja promenjen...

Očekivao sam novi krug i meč sa musavcima, ali prema stranici koja prikazuje raspored narednih utakmica, Partizan sad gostuje Šapcu...


... a onda i ovo...


... dakel, posle jednokružnog sistema u kojem je igrao svako sa svakim, sledi jednokružni sistem u kojem se, izgleda, sastaju samo timovi od 1-5. i 6 - 10. mesta. Tako da do kraja imamo još samo četiri utakmice:

Šabac u gostima (prvi meč 11:9 za nas), Budva kod kuće (9:12), Mornar u gostima (12:12) i na kraju bi trebalo Primorac u gostima (10:12), mada na sajtu lige trenutno nema najave tog meča.

Ne znam šta sledi posle i da li i tu ima izmena, ali prošle godine smo kao pretposlednji na tabeli igrali plej-of za opstanak sa drugoplasiranim iz A2 lige.

Koliko je svaki bod sada zlata vredan, suvišno je i govoriti...
 
Top