Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.904
Reaction score
25.601
Локација
ante portas

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.224
Reaction score
2.705
Ja se skenjao kad sam citao vijest o povredi nasih igraca i da smo time i dodatno oslabljeni, pa jos vise kad sam vidio glupu skupstinu umjesto prenosa. Bravo momci, ovo je stvarno podvig!
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.624
Reaction score
8.428
Локација
Македонија
Gmizavac sa moCZarda da koregira svoji naslov u "Partizanov vrtic napunio kurvu" nakon sto ih je kapiten hrvat i crno beli vrtic poprskao po mutave ciganske face.
Osecam da ce i sada da seva desnica 'bombardera' tankosica ali dok (da oproste dame ) drka kurac veceras.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Iskreno baš sam se obradovao sad kada mi je stigao rezultat. Dobiti ova govna u bilo kom sportu je uvek velika pobeda, ali u vaterpolu pogotovo jer su nam naneli toliko zla rasturajući jedan od najboljih klubova Evrope ikada... jebi i puni kučku na svakom koraku, bravo deco Partizana, bravo i za ove strance koji znaju koji je klub i dalje onaj slavni najslavniji.
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Boga mi klinci bas dobro igraju. Cigosi su vazili za ozbiljne favorite ovde i bas lepo smo ih otresli :)
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.591
Локација
25-i maj
Sapicu magarce nikada ali nikada nece biti veca stvar trenirati vaterpolo u nbg nego u Partizanu. Bravo za ekipu zao mi je sto nisam gledao mec.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.224
Reaction score
2.705

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.719
Imali su kursadzije 9 puta igraca vise, satro opasni centri a mi nemamo kilazu na beku da im pariramo. Ali zato izgleda spolja imaju polaznike kursa za obuku neplivaca, pa smo ih zato dobili. Vk davitelj i nase novinarstvo su paralelni svemir, sami sebi dovoljni.
Da li ce se ikad razvedriti nad Banjicom da vezemo tri vezane evrolige i resimo sva pitanja u ovom sportu, ako ih ima uopste.
 

Dr.Inker

Grobar
Учлањен(а)
30.07.2022
Порука
447
Reaction score
3.736
Pa gdje je to bio prenos? Nego, ovaj iz MCZ sporta napisa kao da su oni nas ubili a nas golman skidao sve redom. Ova statistika mi ne govori u prilog tome. AKo je ko gledao, nek da malo objektivniji sazetak meca.
Kakvo ubijanje, bilo obrnuto. Naš vrtić uglavnom sa igračem manje (2 penala za cigane, 1 dali i stativa), ali fizički potpuno dominantan, iako jedno 200kg manjka, preokrenuo posle prve 1/4 i cigani se usrali i potonuli, nama odbrana dobra, pogađali smo prečke koliko i oni, nismo iskorišćavali 1 na 1, a poslednja 2-3min nismo ni išli na gol, samo trošili vreme. Rus bio ok, ali daleko da su samo zbog njega cigani na kraju smanjili na 10:6.
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.719
Odgledah snimak sinoc,ukratko, pustali si nam nezgodnu stranu jer levaka nemamo, i tu su ze zajebali, jer smo ih odatle izbusili ko kantu.
Golman im je pao u depresiju,nije branio nista ozbiljno.
Imaju dobrog centra stranca cigani, ali mi imamo mladi inergicnu ekipu koja svakoga moze da namuci plivanjem, sutem i kontrom. Dobro bi nam dosao neki vrhunski bek, ali takav obicno nije ni mlad ni brz za kontru.
Rus golman je vrlo interesantan, kod vecine iznosenja lopte on ispliva sa sve lptom skoro na pola terena pa odatle daje pas, i to deluje neobicno ali efikasno.
Mlada, brza, energicna, slozna i suterski talentovana ekipa, ja sam sinoc sa uzivanjem odgledao snimak.
A ona narikaca sa rts, kaze u jednom momentu " igraju dve ekipe koje su osvajale LS u vetrpolu". Kao da Aston Vila ode na Bernabeu i neko kaze da igraja dva osvajaca Ls.
I onda, pokajnicki navodi da je VKP ipak znatno uspesniji.
Celo drugo poluvreme je trazio opravdanja za cigansku losu igru, i istrazivao teoretske mogucnosti za preokrer, kao da je ciganima u goste dsao strani klub.
Me znam da li ce Putin stisnuti crveno dugme, ali ako stisne, znam gde zelim da padne, pa sto bi rekli, kud puklo da puklo.
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Kad vidim koliko se u novinama potencira to što je Hrvat potopio Zvezdu, umjesto da je Partizanov vrtić i to u oslabljenom sastavu natrpao muda u usta ćortanima, jasno mi je koliko žele da sakriju blam. Još kad vidim da su imali 12 : 5 kad su u pitanju situacije sa igračem više, pa jedino još da su ajkule ubacili u bazen.
Bože zdravlja pa da se ovakva slavlja ponavljaju stalno.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Miloš: Ostaćemo na zemlji

– Uradili smo što se pristupa igre tiče šta smo naumili. Od početka do kraja smo igrali našu igru, izdržali njihov početak. Posle ni njih nije išlo. Imaju odličan sastav i ovaj rezultat je za nas veliki podstrek. Malo sam izlazio iz vode, pitao me Korolija da li sam umoran. Odlična nam je komunikacija.
– Ništa mi nismo epohalno uradili. Možda izgubimo neke utakmice koje ponište ovu pobedu. Dakle, ostati na zemlji. Sada nam sledi turinir Evrokupa u Strazburu. Teško će biti sa domaćinom i Savonom ali opet je sve isto. Igrati, plivati, dati maksimum. Pa dokle stignemo.
O mladim igračima Partizana ne želi da priča puno:

– Pokazali su da znaju a ako ih hvalim poleteće. Nema potrebe, idemo napred.
1666773237-Lovre-Milos-1024x666.jpg
 
Top