Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

milosh10

Grobarčina
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
1.320
Reaction score
2.537
Локација
Humska 1
Odigrane su prve utakmice četvrtfinala plej – ofa vaterpolo šampionata Srbije. Najviše pažnje izazivala je utakmica na Banjici. Partizan je stekao lepu prednost protiv Šapca. Posle bolje igre, posebno u poslednjoj četvrtini crno-beli su slavili sa 9:6 (1:2, 1:1, 3:2, 4:1).

Strelci su bili: Gladović, Trtović i Smiljević po dva, Miloš, Giga i Paparić po jedan za Partizan. Strelci za Šabac su bili: Stojanović dva, Šulc, Tubić, Stanić i Marković po jedan.

Šapčani su imali prednost na poluvremenu koje su obeležile odlične odbrane. U trećoj četvrtini Partizan je napravio prekret, dva puta vodio 4:3 i 5:4 ali se na poslednji odmor otišlo nerešenim rezultatom.


Posle gola Gladovića izjednačio je Stojanović i to je bio poslednji gol gostiju. Giga, Trtović i Smiljević su za tri minuta poostigli tri gola. Preko tri minuta se rezultat nije menjao, Beograđani su na kraju bili prezadovoljni konačnim rezultatom.
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.721
Sta bih dao da ih dobijemo u majstorici, a znajuci pritisak koji njima pravi njihov sef, potrebno je da izdrzimo poluvreme u egalu.
Sa protokom vremena njima raste pritisak i sve ce biti moguce.
Znam da su favoriti, ali imamo bar 30 % sanse, i nadam se da ce momci zubima da kidaju i iskoriste svaku mogucnost.
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.065
Reaction score
3.975
Локација
Beograd
Trebalo bi na sve načine videti kako da se organizovano ode i da podrška ovim sjajnim momcima i Koroliji u majstorici.

Ajmo forumaši, ovo je prvi veliki skalp ovih klinaca i moramo im kako znamo i umemo dati podršku da ove mutante pošalju tamo gde im je mesto - nigde.
 

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
2.757
Reaction score
14.148
Локација
Madagascar
Danas od 20:00h na Banjici
Partizan-Radnicki
Utakmica za 3.mjesto prvenstva Srbije(revans)

Jako bitna utakmica danas,ako veceras pobjedimo izborili smo Ligu sampiona.Bilo bi lijepo kada bi nasi momci imali podrsku publike :napred-partizan:
 
Последња измена:
Top