Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

perko_PFC

Grobar
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
421
Reaction score
23
Локација
grad piva celika i rnr-a
treba nam zamjena za vujasa, a jedini koji moze da ga zamijeni je vanja ili gojkovic..ovaj drugi je okacio kupaci o klin :) pa se tako nadajmo da ce vanja kod nas.. sa njim i sa jos jednim solidnim centrom uz koroliju (dusko i zlokovic su po meni 2 najjaca centra i nevjerujem da ce zavrsiti kod nas) imali bi velike sanse za osvajanje 8titule!
 

Simke87

Grobarčina
Учлањен(а)
05.04.2008
Порука
1.611
Reaction score
54
jesi siguran da se Vlada Gojkovic penzionisao? meni se cini da se samo povukao iz reprezentacije. ipak je on mlad, '81, moze jos dosta da igra. Slazem se sa tobom da samo on i Vanja mogu da zamene Vujasa
 

Henry

Grobar
Учлањен(а)
02.10.2006
Порука
205
Reaction score
8
Sto se Gojkovica tice, definitivno ide u penziju jer ce biti trener Jadrana.
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
Колико ја знам Андрија није потписао за цигане, а да ли ће не бих да нагађам, има две понуде између којих треба да се одлучи.Што се тиче Вање, Стоксан је већ написао како ту ствари стоје, само нека поприлично јака понуда из Мађарске (100 000 или више по сезони) би га одвела тамо, у супротном се враћа у Партизан.
Уосталом све ће бити познато најкасније до краја августа јер тада истиче рок за пријаву играча за лигу шампиона.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.440
Reaction score
2.198
Ove godine bice po pisanju mada jos nista nije i zvanicno potvrdjeno mislim za prelaske na neke reprezentativce kod vestacki vaterpolo klub komsiluk teze osvojiti damace prvenstvo nego ligu sampiona. Ja se iskreno nadam da ce se nasa dominacija nastaviti i ako ovi koji su nameracili da predju u komsiluk neka malo bolje razmisle gde su postali ono sto su sada!
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Sad mi drug prica kako je Prlainovic potpisao za gurbete, ne znam koliko je tacna informacija... :/

Nije tačno. Verovatno će u inostranstvo. I on i Filipović, a najverovatnije i Vanja. Od one silne euforije osta samo... Dobra stvar je što ni Rađen ni Nikić nisu (još) potpisali za ove.:wink: Ništa nije gotovo. Tek su završene OI. U naredne dve nedelje sve će biti rešeno.
Problem je što svi naši vaterpolisti gledaju da nađu neki inostrani angažman. Ukoliko to ne nađu, onda je opcija povratak u Srbiju. E to što ostane to ćemo pokupiti i deliti sa onim veštacima.

Kako sad odjednom kod njih a Stoxan bio najavio kako je on vec 99% kod nas :(

Imao je dogovor sa nama ako ne ode negde preko.
 
Последња измена:

MV23

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
637
Reaction score
271
Локација
Crna Gora
Očito da će ove sezone glavnu riječ u Evroligi voditi Mađarski klubovi (ne znam ko će biti najjači od njih jer ne znam ko će biti najmoćniji finansijski) i Jug koji već sad ima mnogo jaku ekipu a ima i veliku podršku grada koliko znam. Iako više nema Pro Reka ne znam postoji li mogućnost da Italijani naprave neku solidnu ekipu...
Mislim da posle navedenih ćemo po snazi biti mi i cigani.(Ne mogu da vjerujem šta pišem, ej cigani, pa kuda ova zemlja ide:banghead)

Mi već sad imamo solidnu, po meni jako dobru ekipu, tako da po meni cigani ne bi bili jači ni ako dovedu neke od ovih što se pominju (naravno tu isključujem Vanju, Prlaina, Filipovića pošto je @Stoxan već najavio da će vjerovatno vani).
Nadam se da ćemo mi dovesti još dvojicu dobrih igrača i to će biti jako dobra ekipa i veoma konkurentna u Evropi.

@Stoxan, pošto si upućen u zbivanja u našem VK, ima li ikakvih naznaka da će stanje sa finansijama u klubu biti bolje nego do sad i ima li šanse da dovedemo još nekog od crnogorskih reprezentativaca (pretpostavljam da finansijski ne možemo ispratiti Zlokovića ili Ivovića, ali ima još jako dobrih kandidata) pošto niko od njihovih klubova neće igrati Evroligu?
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Mozda gresim,ali cini mi se da vaterpolo kao sport nekako naglo propada.I na reprezentativnom,a pogotovo na klupskom nivou.Kad jedan komsijski klub koji do juce nije ni postojao,danas "cilja" F4 onda nesto nije u redu.
Mi smo oduvek bili jaki u ovom sportu,moramo da nastavimo,ali nije se otkazao samo Pro Reko_Otkazali su se i Crnogorci,Hrvati...Na sta ce da lici ova LS sa ciganima i Vojvodinom?
 

perko_PFC

Grobar
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
421
Reaction score
23
Локација
grad piva celika i rnr-a
jedini sport u kojem smo dominantni polako nestaje... teorije zavjere :)

ali samo zamisliti sadasnji sastav stare jugoslavije, malo je reci drim tim!
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Na žalost izgleda da su cigani pojačali ponudu za Filipovića i Prlainovića. Odakle vam pare :puke
Mislim da će do kraja sledeće nedelje biti sve poznato. Znam sigurno da je Andrija imao dogovor sa nama.

Vanja ima ponudu iz Mađarske.

Inače Zloković je imao ponudu Partizana još dok su bile OI, ali je odbio.
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
E je*em ti zivot ja sam se taman bio ponadao :( Nece valjda Fica kod njih ...

Edit: Da mi je neko pricao da cu se ikad strecati kako ce cigani biti bolji od nas u vaterpolu rekao bi mu da je lud, klub koji do pre godinu dana nije ni postojao sada odjednom dovodi najbolje igrace sveta. Odakle pare govna smrdljiva :banghead :puke
 
Последња измена:

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Rekao sam da će oni otići tamo gde im najviše ponude. Sad nisam se nadao da će to biti vetovci. Izgleda da im je Dulić obezbedio dobre pare. Ugase klub osnuju novi. Država naravno uskoči da zaštiti svoje mezimče, jel nije prirodno da Partizan osvoji sve:puke Stare dugove će vratiti Bog ili neko drugi kao u hokeju recimo. Još oni nama prosipaju neko mudo o poštenju. Priče kako Partizan ne plaća svoje igrače. Kako smo ucenjivali Mandiča, Prlainovića i ostale da potpišu za nas kako bi igrali za reprezentacijju. Ma sere mi se od njih. To je najveće zlo koje postoji.

Ne treba padati u bedak odmah. Ovo leto se baš sve puno menja. Recimo Sukno je imao gotov dogvor sa Jugom, pa je u zadnji momenat (bukvalno sa proslave olimpijskog zlata) otišao u Primorije. Kao što rekoh Vanja ima ponudu Mađara, dok sa druge strane Mladost je dobila pare od Zagreba, a njemu se najradije ne ide odande. Samo što je i to klimovo.

Što se tiče nas. Nismo dobili neke ekstra pare, ali smo izvukli neki novac od sponzora. Plaćeni su neki dugovi za prošlu sezonu (ne svi). Biće sigurno još dolazaka.

Edit: U vezi ovog teksta što je Jole postavio, istina je Turci počeli da ulažu i u vaterpolo.
 
Последња измена:

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.963
Reaction score
25.938
Локација
ante portas
Ako je to istina onda je to sjajan scenario . Obrni -okreni bolje za nas . Vodite ih Turci :D
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
A juce bas na happy bila neka emisija i Prlainovic gost i pricao kako mu je najbolji deo karijere kada je igrao u Partizanu i ja racunam eto vratice se kad ono prc ...
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.440
Reaction score
2.198
Ovo sta se prica sa turcima i sa vetom kako ce praviti dream timove sa Partizanove delfine da se pricalo pre neku godinu islo bi u rubrici verovali ili ne. Nazalost realnost po nas vaterpolo klub najverovatnije je surova. Najbolji si godinama decenijama dostojno prezentujes svoju drzavu dajes najveci doprinos od svih sportova u zemlji (gro reprezentacija je sastavljena od sadasnjih i bivsih igraca Partizana), i na kraju umesto pare da stignu na pravu adresu idu u bunar bez dna. Zalosno!
 

Marko*

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
527
Reaction score
38
Odakle im pare,i ponovo odakle im pare,u kosarci vratili 15 miliona za godine dana,eeej,u vaterpolo prave ekipu bez pardona,dizu ulog kako hoce,a mi sto smo bili Bog i batina da se ugasimo,neko ih opasno gura,a ko,saznace se vrlo brzo,nadam se da ce biti ona stara "ko visoko leti,nisko pada". Evo sad nesto citam po netu Prlainovic i zvanicno kod njih...
 

Simke87

Grobarčina
Учлањен(а)
05.04.2008
Порука
1.611
Reaction score
54
kako odakle im? Pa cela politicka garnitura je ciganska, sem Dacica. Vucic je vise puta pricao samo da ja dodjem na vlast i eto dosao je i sad su puni u svakom sportu.
 
Top