Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Vaš omiljeni gol

  • Зачетник теме Bogi maestro
  • Датум покретања

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.528
Reaction score
3.655
Локација
Beograd
Moreira 95. minut za izjednacenje u derbiju.

A jedan od najglasnije proslavljenih golova na stadionu mi je bio drugi gol protiv Fenerbahce posto je to u tom momentu bilo za neverovati.
 

BeerBrain

Početnik
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
106
Reaction score
473
Локација
Novi Beograd
Meni isto Vasiljevic.
Sve najgore cigansko na toj utakmici.
Od penala do izležavanja na travi....
Onda kad već nije bilo nade, Petar zategne, a komentator kaže Čermelj :D
Sećam se da smo ortak i ja tako lupali po njegovom stanu, da su komšije htele da zovu policiju, jer su mislile da ga je neko napao.


Savo im strpao 2 komada tu takođe.

Jako bitan detalj, na 1:1 kreću cigani da pevaju a sad adio
2:1 za nas malo se primire
opet oni razvili šalove, a sad adio a sad adio, kad se zakoprcala u mreži za 3:1 mislio sam da se ceo svet u trenutku obrnuo oko mene :šal
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.494
Reaction score
21.578
Локација
Beograd
Tema zbog koje i poželeh da se registrujem, beše ih mnogo, definitivno Kežman u 90' što se tiče derbija, ali i onaj derbi kada smo ih tukli na 8. Mart, Čakarova bomba za 2:0 kad umalo mrežu nije probušio. Saveljićev za 2:2 u 99. derbiju(ali to preko radija propraćeno, skačući po sobi pored dede začuđenog pogleda sa pljugom u prstima). Najveći urlik, a da to nije stadion je definitivno gol Radovića protiv Dnjepra, neopisivo uz "Ajmo Milivoje..."
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.450

Не би дали гол из игре још три дана да се играло, а онда је Ћела скочио како никад у животу није скочио. Невероватан гол у невероватном моменту који нас је оставио на мапи Европе јер да смо ту испали не би били носиоци ни у прошлом ни у овогодишњем кф. циклусу, а то би вероватно био наш европски крај за дуго година. Један од највреднијих голова у новијој историји Партизана
 
Последња измена:

El Patron

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
917
Reaction score
4.095
Локација
Nis
Kleo u 137 i Raća 138 derbiju....ubijanje cigana na brutalan nacin. Koliko se secam u 137 smo dali gol sa igracem manje.
 

goranue

Početnik
Учлањен(а)
31.03.2010
Порука
9
Reaction score
21
Vokri za finale kupa.Nisam dodirivao zemlju narednih dana.
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.494
Reaction score
21.578
Локација
Beograd
I još jedna mala objava i da ne davim previše(ali je tema jako inspirativna), zvuči malo nerealno, ali jedno od najvećih "ludila" i radovanja sam osetio na Jugu nakon Bojine bombe za vođstvo protiv Dinamo Bukurešta, kada smo dali dva gola za praktično minut.
 

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
377
Reaction score
3.427
Локација
Kući.
18. V 2013.

Tadašnjoj devojci, sadašnjoj ženi 23. rođendan. Ceo dan pravim plan kako da budem malo na rođendanu u G. Milanovcu, da se odvezem do JNA i da se onda vratim nazad za Milanovac... Na pola dana, a usled piva i malo vutre, odustajem od vožnje, gledam tekmu sa njenim burazerom na TV-u, Jojić piše istoriju, mi vrištimo i grlimo se kao braća rođena.

Četiri dana kasnije sam otišao u USA na Work & Travel.
Osam godina i dvadeset pet derbija kasnije, jebeni W&T i dalje traje.
Jedna od mojih poslednjih uspomena na kuću je to skakanje po dvorištu sa likom kog sam to veče upoznao.
Zbog toga - Jojić, za pecanje bajka somine.

Sledeći moj upis na ovoj temi biće bilo koji gol komšinici koji vidim uživo. Ako mogu da biram - Terzić u rupi na proleće, za plus 7.

Živi bili pa (se) videli!
 
Top