Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Vladan Tegeltija Tegi

Статус
Затворена за писање одговора.

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.917
Reaction score
26.580
U odnosu na filipsovica i ud(ov)ic(ic)a su legende na kvadrat.
I to pisemo u kontekstu vremena u kojem na zalost i dalje zivimo, a koje pored mnogih drugih gadosti, obelezava i totalna devastacija SD Partizan.
Odnos, do juce, istinskih legendi nasih klubova raznih sekcija, na to sto se radi Partizanu, ih je diskvalifikovao bilo kakve veze sa Partizanom do kraja sveta. Prema njima, Pera Grbic je Čovek, sa velikim Č.
Da poredim Grbica i neku od gore dvojice pobrojanih? Nemam dilemu.
Rakija sa ovim nema veze, potpuno sam trezan.
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.732
Reaction score
11.201
Локација
.
Ma Pera je dečko na mestu, to niko ne osporava. Isto tako ne mogu da kažem da mi nije bilo drago kad je Srđa izgazio onu bubašvabu cigansku. Ali to ih ne čini legendama ljudi. Ne može jedan potez ili jedna utakmica da te svrsta među legende kluba kakav je FK Partizan. Moraš da ostaviš neki potpis u igri, da ostane nešto iza tebe po čemu će te pamtiti generacije Partizanovih navijača. Dobro, ovo vreme i dešavanja u fudbalu nam poprilično osiromašuju kriterijum za legende kluba i mislim da je Sale poslednji mohikanac, da posle njega nećemo dugo vremena moći da kažemo za nekog da je legenda kluba. Svrstati Srđu i Peru u legende nije dostojno kluba kakav je Partizan.
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.171
Reaction score
18.399
Локација
U Kinšasi
Srdja je davio i igrace Partizana, momak je lud.
 

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.023
Reaction score
2.487
Локација
Sutomore
Srdja je tukao suprugu i tastu, i sutirao macku s praga.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.719
Reaction score
29.441
Локација
Beograd
Valjda nije imao psa... :icon-rolleyes:

Šala na stranu to legenda, mnogo često se spominje...mogli bi malo taj pojam da ,,arhiviramo,, na neki duži rok, isto kao i to zlato koje pomenu Jasmina...
Pa posle tog dužeg roka da vidimo kome ćemo da ga (ih) davamo...ako još bude preživelih koji će to da udeljuju...dobitnicima možemo i posthumno...čast je večna, sramota takođe...
Jasno je da sad nema puno onih koji smeju da poture glavu na panj, donekle je razumljivo i to što mnogi ćute, ali ovi što se javljaju da ,,pravdaju,, uništenje Partizana (a da su još i bili u Partizanu) su stvarno govna... :poop: :poop: :poop:
:puke:
 

Bili Piton

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
757
Reaction score
5.775
Локација
Nekontrolisano kretanje u više pravaca
Mislim da trebamo aktivnije podržati Tegija u njegovoj borbi za pravdu. Treba pisati na njegovom instagram nalogu jer što nas je više naš glas će se jače čuti. Ja ga pratim samo na instagramu, možda čovek koristi još neke društvene mreže ali vidim da ga bombarduju botovi i ciganski sendvičari. Ovo što čovek radi je jako hrabro i treba biti ispoštovano.
 

Shone

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2007
Порука
1.229
Reaction score
536
Локација
Republika Srpska
Treba napraviti malo bolju kategorizaciju, legenda grobarstva i legenda kluba...
Pera Grbic je stao u odbranu Partizanstine i Grobarstva ali nije za legendu kluba, tako npr i Tegi, strasan borac za Grobarstvo ...
 

Dack

Početnik
Учлањен(а)
15.09.2008
Порука
64
Reaction score
208
Gledam ovaj story sto je okacio Tegi, gde je onaj balvan od njihovog trenera. Tacno se vidi da je ucio “public speaking” od velikog vodje. To bahato i bezobrazno taman da se uklopi gde je i dosao. Gde bre samo nalaze te seljacke face svi su govna, svi do jednog!
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.300
Reaction score
11.905
Локација
Tu, odmah iza tebe
Sa Vladom Jovanovicem? Tesko...,

Nije tim iz 2010. uopste bio slab ako se dobro secam, cak je bio jaci od onog Duletovog.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.071
Reaction score
15.710
Локација
Храм фудбала
KK PARTIZAN - DRŽAVNI PROJEKAT 2.deo

Nedavno je predsednik vicešampiona ABA javno pitao, a potom i armija navijača Zvezde i FMP me zasula komentarima, zašto se ćuti o "guranju" Partizana od bivše, ali i aktuelne vlasti, te KSS ?
Sateran uza zid, nisam imao kud (figurativno, ne kao Anđus), morao sam da priznam neke stvari, bez prostora za kontraudarac (figurativno, ne kao Dzajjić) pošto spadam u onih, 20% manjinske Srbije. Objektivan nisam, priznajem, jer ne navijam za Zvezdu što je glavni preduslov,, a nisam član ni jedne partije.

Elem, KK Partizan je posle 5.oktobra uz pomoć države i grada imao i "vetar u leđa" iz košarkaškog saveza. Od svojih kadrova, predsednika Dragana Kapičića, posebno njegovog naslednika i imenjaka Đilasa, te "genseka" Kleuta (ubačenog i za direktora FMP, KK CZ pa onda i FK CZ, dok nije razotkriven kao Kokeza). Inače i deeniju iza, odlučivali su takođe Partizanovci, Predrag Bogosavljev i Zoran Radović, u eri dominacije "crno-belih". Opet, KK Crvena zvezda, samo zato što je simbol opozicije i ravnogorske Srbije, još od 1945. nije bila u mogućnosti da iznajmi i kuću na Savskom vencu, poput nedavno posle 73 godine Partizan, i ako je par stotina kvadrata u njenom vlasništvu na Kaemegdanu, nedovoljno za potrebe kluba. Partizanu se čak dozvolilo i da iznajmi balon za treninge na Dušanovcu, dok se Zvezda uz Pionir, "razvlači " u još tri privatne, ali opozicione sale. U Železniku iz SPS doba , te dve "Dosmanlijske" na Čukaričkoj padini.

Uz sve Partizan je kao jugoslovenski i hrvatski klub, oduvek težio ABA ligi, uslovljavajući čak i bivši FMP, a posebno Zvezdu, da moraju igrati po regionu, ne obazirući se klupsku maksimu "Zvezda Srbija - Nikad Jugoslavija ". (SUTRA POSLEDNJI DEO)
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.849
Reaction score
9.846
Svaka mu cast na energiji da ovo ponavlja neprekidno, a pogotovu da odgovara onim botinama i indijancima u komentarima, sve i sa kompa da kuca.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top