Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok 24/25

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.171
Reaction score
6.317
Локација
Beograd
Vjerovatno novinarska patka, ali izgleda da mi imamo potencijala kod omladinaca

Pa ne verujem da je patka, nigde se ne spominje da razmatraju da posalju ponudu, vec samo da prate igraca, sto je jako dugacak spisak imena za klub kao sto je Junajted. Jedino sto ne verujem da prate obojicu vec samo jednog, a da je neko dobio pogresnu informaciju o tome koji je igrac u pitanju.

A to da imaju potencijal nasi mladi igraci je cinjenica, nevezano za to ko ih prati od stranih klubova, samo im treba pomoci da taj potencijal ispune. Nece uspeti svi naravno, ali svaki mlad igrac koji se dobro razvije nam je zlata vredan u ovoj situaciji.

Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
543
Reaction score
2.205
Danas sam pricao sa jednim trenerom skole fudbala u Cg i bivsim prvoligaskim igracem zajednicke drzave, kaze da je Vukotic brutalan igrac, slican Tatku , ima strasan sut , ali glava je bila problem ( bar do sada ). Da se nadamo da je u pravu i da ce biti pogodak :)

Cuba_Libre

Početnik
Учлањен(а)
13.03.2016
Порука
97
Reaction score
206
3 dana su vec prosla na pripremama,a mi ne dovodimo ta osvezenja pravovremeno niti prodajemo te prekobrojne...uvek isto,uvek...zavrsicemo pipreme sa igracima koje cemo prodati a one koje dovedemo kao i uvek prekasno,nece proci cele pripreme,ocekujem raspad u prolecnom delu

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.565
Reaction score
12.400
Raspad smo već, ne moramo da cekamo proleće da nam to kaže.
Očigledno je da nemamo prebijene pare..tako da je sada samo bitno da klub opstane,ako je ikako moguće u zvezdasmrdiji..

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.187
Reaction score
5.532
Локација
Nomad
3 dana su vec prosla na pripremama,a mi ne dovodimo ta osvezenja pravovremeno niti prodajemo te prekobrojne...uvek isto,uvek...zavrsicemo pipreme sa igracima koje cemo prodati a one koje dovedemo kao i uvek prekasno,nece proci cele pripreme,ocekujem raspad u prolecnom delu
Teško je prodati ono što niko neće, a još teže kupiti ono što neko drugi hoće.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.171
Reaction score
6.317
Локација
Beograd

Doveden je vec jedan igrac, to je verovatno limit finansijski dok se ne resimo nekih igraca i time rasteretimo budzet. Samo se nadam da ce taj budzet otvoriti Mujakic, Kalulu, Ovusu i slicni, a ne Zubairu.

Sto se raspada u prolecnom delu tice, ako ostanu i budu zdravi Aca, Natho i Zuba siguran sam da ne samo da ga nece biti, nego da cemo biti sve bolji i bolji kako momci iz skole budu rasli igracki.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.171
Reaction score
6.317
Локација
Beograd
Mislim da Kalulu ima vrijednost. Baš tu o kojoj se i priča.

Klub koji zeli da ga dovede se ne slaze.

U redu je sto ljudi iz naseg kluba zele da izvuku maksimum iz situacije i sto vise para, to im i jeste posao, ali je realno da ce morati da prihvate minimalno ili nikakvo obestecenje na kraju, jer ugovor koji Kalulu (navodno) ima kod nas daleko premasuje njegov realni kvalitet.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.171
Reaction score
6.317
Локација
Beograd

Ako te zanima konkretna brojka, na ovo sam mislio. Svakako, i da nije tacno ova cifra nije bitno, jedan je od najplacenijih u timu tako da sigurno ima jak ugovor, a ne pravi razliku ni u domacoj ligi.

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.392
Reaction score
1.082
Uf, 700k godišnje, to je baš, bas previše. Ludilo. Pustiti ga za dž je sasvim ok u tom slučaju.

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
532
Reaction score
2.827
Локација
Novi Sad
Nejasno mi je zašto se odustalo od vraćanja Mirčetića, ako već možemo da ga dovedemo za siću ko što rekoše onomad.
Pretanki smo na desnom krilu, možda čak kao ni na jednoj drugoj poziciji, jer Smećoje letos otera sve igrače (Severina, Janković i gorepomenuti)