Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok 24/25

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.193
Reaction score
6.489
Локација
Beograd
Ovog Dimoskog je TSC hteo pocetkom prelaznog roka, ali se nije desio transfer.

Od svih ovih je najbitnije da dodje ovaj iz Rakova, ili neko drugi ko igra na toj poziciji, ovo ostalo je dobro ako se desi ali po meni nije urgentno.

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.617
Reaction score
12.881
Kakav je ovaj iz Radničkog, sta kaze struka?
Ova druga dvojica su iz kategorije "nikad čuo", pa ne znam ni šta da pitam za njih :D

Edit: pogrešna tema, prebacujete. Izvinjavam se.

Black Voyage

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
338
Reaction score
496
Najiskrenije se nadam da je levi bek Dimoski stvarno "upgrade" u odnosu na Jurčevića, Šehovića ili Antića...

Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
580
Reaction score
3.179
Локација
Панчево

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.814
Reaction score
3.016
Ako dodju svi koji su u najavi Partizan ce biti sampion.

Sava93

Grobar
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
322
Reaction score
921
Локација
Ruma
Nikola Miličić zvanično u Burgosu, naravno ništa od obeštećenja. Mada imamo navodno 50% od naredne prodaje. Iskreno pod utiskom sam da je velika šteta što dečko nije dobio nikakvu šansu, da nije bilo one povrede ko zna.

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
547
Reaction score
2.939
Локација
Novi Sad
Ako dodju svi koji su u najavi Partizan ce biti sampion.
nisam siguran, da li je bilo gore kad smo imali novinara, koji je bio upućeniji u dešavanja i transfere od Kralja i mnogih drugih ljudi iz kluba maltene, ili sad kad smo osuđeni na lupetanja i frljanja tog istog novinara i ostalih sa Rumunima, crncima iz Jagelonije, Amerima, Jamajčanima itd , od kojih dajbože da je 30% tačno

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.651
Reaction score
10.089
Samo nemojte da ocjenjujete igrace na osnovu fizickog izgleda ili na racun imena i prezimena. To mi je bas nekako bezveze.
Obzirom na reputaciju ovih koji se pominju, zakljucio bih da su goli kurac, ali eto mozda i ne dodju, tako da mozda i ne saznamo nikad.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.193
Reaction score
6.489
Локација
Beograd
Nikola Miličić zvanično u Burgosu, naravno ništa od obeštećenja. Mada imamo navodno 50% od naredne prodaje. Iskreno pod utiskom sam da je velika šteta što dečko nije dobio nikakvu šansu, da nije bilo one povrede ko zna.

I ako je sansa da bi se izborio za mesto u timu gotovo nikakva, nije postojao nijedan razlog da Medina ide na zimske pripreme pre njega.

Kad je vec tako, ovo je okej posao sa nase strane, realno je da dobije sansu tamo, a ako je iskoristi vraticemo deo ulozenog novca nazad.

Kakav je ovaj iz Radničkog, sta kaze struka?
Ova druga dvojica su iz kategorije "nikad čuo", pa ne znam ni šta da pitam za njih :D

Odlican atleta, izuzetno snazan i brz, dobar u vazduhu, zna da povuce loptu napred, ali je zato jedan od najgorih napadaca u zavrsnici koje sam ikada gledao, to sto on moze da promasi moze retko ko. Da li bi bio pojacanje za nas, nemam pojma, moze da ode i na jednu i na drugu stranu.