Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Nije loše ni ako imaš nekog ko igra FM.Tutorial za dovođenje igrača u Partizan:
- Na google ukucaš ime igrača
- Klikneš na slike
- Ako je u prvih 20 slika on u bolničkom krevetu
- Kupuj
Brano legenda.Što bi rekao Brano Milačić: od pojačanja, jedino pojačana ishrana.
Umjetnost bi bila dovesti goreg od pomenutih.Najiskrenije se nadam da je levi bek Dimoski stvarno "upgrade" u odnosu na Jurčevića, Šehovića ili Antića...
Tu smo nepogrešivi ja sam mislio od miljkona nece biti gori kad ono medjutimUmjetnost bi bila dovesti goreg od pomenutih.
nisam siguran, da li je bilo gore kad smo imali novinara, koji je bio upućeniji u dešavanja i transfere od Kralja i mnogih drugih ljudi iz kluba maltene, ili sad kad smo osuđeni na lupetanja i frljanja tog istog novinara i ostalih sa Rumunima, crncima iz Jagelonije, Amerima, Jamajčanima itd , od kojih dajbože da je 30% tačnoAko dodju svi koji su u najavi Partizan ce biti sampion.
Nikola Miličić zvanično u Burgosu, naravno ništa od obeštećenja. Mada imamo navodno 50% od naredne prodaje. Iskreno pod utiskom sam da je velika šteta što dečko nije dobio nikakvu šansu, da nije bilo one povrede ko zna.
Kakav je ovaj iz Radničkog, sta kaze struka?
Ova druga dvojica su iz kategorije "nikad čuo", pa ne znam ni šta da pitam za njih![]()