Chika Rale
Grobarčina
Srećno nam bilo!
Deda Mraze ne spavaj.
Deda Mraze ne spavaj.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Ma i 1 iskusan igrac u odbrani bi doneo mnogo. Meni je iskreno ovo sada vise nego dovoljno decurlije, mora malo iskustva da dodje (neko spreman, da moze svih 90min da iznese) i da deci jos sigurnosti.
I evo ga. Da su napisali da dovodimo Peru Mitica ti bi pronasao idealno chatgpt objasnjenje zbog cega je to dobro.Meni ovaj Ahmed Hadžimujović deluje odlično.
Najmlađi je (18 god, kao i Nikola Simić), a ujedno i u top 5 najvrednijih igrača Novog Pazara. Odigrao je većinu minuta tokom jesenje polusezone u ekipi koja je završila kao četvrta na tabeli naše lige, uključujući i dvomeč sa Jagjelonijom. Verujem da bismo mogli da ga dovedemo za relativno nisku cenu, uz određene procente od naredne prodaje, s obzirom da sa Pazarom ima ugovor do leta 2027, što nije tako daleko.
Ako bi za Simića moglo da se izvuče dovoljno visoko obeštećenje koje bi nam pružilo finansijski mir do leta, pozdravio bih tu prodaju, uz dolazak novog mladog štopera, možda i podjednako talentovanog kao Nikola.
Nije nerazumno nadati se i da ćemo tokom proleća konačno imati makar malo sreće sa izbegavanjem povreda na štoperskim pozicijama. U tom slučaju bismo imali Milića, Milovanovića i Hadžimujovića koji bi mogli uspešno da izguraju do kraja sezone.
Rekoh već da unapred podržavam tvoj bolesni optimizam, ali imao bih jedno pitanje ovde: da li si gledao tog igrača kako igra, i koliko?Evo kako sam zaključio da bi Ahmed bio fenomenalno pojačanje za nas:
- ima 18 godina, visok je 190cm, gotovo identično kao Simić
- bio je jedan od najstandardnijih igrača u ekipi koja je završila polusezonu na 4. mestu (najviša moguća pozicija pored nas, cigana i Vojvodine)
- prema Sofascore-u je 4. najbolje ocenjeni igrač Novog Pazara
- dostigao je vrednost od milion evra već sa 18 godina, i to igrajući van 2-3 najbolja tima u ligi
- postoji i klip koji prikazuje neke njegove mogućnosti (od pre 7 meseci, moguće da je sada još bolji)
- nastupa za mladu reprezentaciju Srbije
Dok se transfer stvarno ne obistini, sve je samo na nivou nagađanja. Videćemo uskoro...
Pod iskusan podrazumeva se i kvalitetan a ne Sanicanin,dzaba iskustvo ako si kanta. Da nam je jedan Ostojic u odbrani vec bi bolje izgledali a kamoli nesto bolje. Ima u tom Nordsjelandu i starijih igraca,nisu samo klinci plus me nije mrzelo da odem i vidim,uzeli su 1 titulu u istoriji i to 2011 godine. Zar tome treba da tezimo?
), ili da li je domaci igrac ili stranac, bitno je samo sta pokazuje na terenu, ako ima kvalitet nebitno je da li ima 16, 26 ili 36 godina. Naravno, mi smo otisli u jos veci ekstrem u odnosu na te ekipe o kojima pricam, ali bih rekao da su objektivne okolnosti vezane za Partizan takve da je to 90% opravdano.