Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Не видим ко би се други прихватио тог посла, а и ако би се прихватио, како би уопште успео да седне у Мијатову фотељу?
Уосталом, ако неко мисли да може, ко му брани да проба...
Tolike godine vladavine VVV i VV i tek sad saznam da su oni bili tamo jer niko nije hteo da dođe na njihovo mesto. I tako to trajalo danima,mesecima,godinama trioVVV a kasnije duo VV čekajući da neko dođe da ih zameni ali niko neće sve dok se nisu pojavili Milka,Rasim,Mijat i Danko i rekli mi oćemo da probamo. Nisu ni pošteno izgovorili svoje zahteve a VV expresno napustili klub i predali ga jedinim ljudima koji su hteli na njihovo mesto. Čiča miča i to je ta priča......i to od jednog od najstarijih članova foruma koji je zaboravio šta je najdeblji član VVV ostavio(statut,pravilnici....) u amanet budućim pokolenjima FK Partizan.
Takav je dogovor?Sek mora da igra,mi ga ne placamo,a da ne bi dali i mi neki dinar u platu,mora da igra,pa sad saberimo-oduzmimo...
Mogla je i prosla uprava da forsira klince pa su se ipak odlucili da dovode traorea andradea konatea grimalda i bog zna koliko promasenih stranaca bez da se pruzi sansa nasim klincima. Ne govorim nista u cilju da branim Mijatovica ili bilo koga drugog ali nemojte biti ljudi kojima niko i nista ne odgovara. Razumio bih vas da zivimo u nekoj uredjenoj zemlji poput Danske ili Svajcarske ali mi u ovoj zemlji sa ovakom vlascu trenutno drzimo prvu poziciju u ligi, pitanje je da li ce nam dopustiti da uzmemo titulu ali ja ruzno da pricam posle ovakve polusezone nemam obraza.Pa forsiranje klinaca je bilo iznuđeno rešenje, ne planirano…to i nije neka tajna
Tolike godine vladavine VVV i VV i tek sad saznam da su oni bili tamo jer niko nije hteo da dođe na njihovo mesto. I tako to trajalo danima,mesecima,godinama trioVVV a kasnije duo VV čekajući da neko dođe da ih zameni ali niko neće sve dok se nisu pojavili Milka,Rasim,Mijat i Danko i rekli mi oćemo da probamo. Nisu ni pošteno izgovorili svoje zahteve a VV expresno napustili klub i predali ga jedinim ljudima koji su hteli na njihovo mesto. Čiča miča i to je ta priča......i to od jednog od najstarijih članova foruma koji je zaboravio šta je najdeblji član VVV ostavio(statut,pravilnici....) u amanet budućim pokolenjima FK PartizanПонављам и ово: и ја бих радио другачије него Мијатовић, али кукали смо да дође било ко, само да оду Вучела и Вазура, они су отишли, дошао је овај, засукао рукаве, ради нешто...а да ли ће бити добро после неколико месеци или тотални колапс...видећемо.
Не видим ко би се други прихватио тог посла, а и ако би се прихватио, како би уопште успео да седне у Мијатову фотељу?
Уосталом, ако неко мисли да може, ко му брани да проба...
A kako niko od Mijatovih "svedoka" da prokomentarise ovaj slucaj na primer? Jedva cekam da cujem nesto u fazonu-a dobro,imamo mi bolje golmane u Teleoptiku,mozda ne bi dobio sansu,ipak je za golmane vaznije iskustvo,ma i nije neki talenat bla bla,trazio je ves masinu za kevu,nece Mijat to da plati...ali vesto se precutalo,svaka cast.![]()
Veliki udarac za školu Partizana: Zvanično – Vuk Davidović prešao u Čukarički
Najavljeno krajem 2025, a početkom 2026. i potvrđeno – Partizan je ostao bez jednog od najvećih talenata u omladinskoj školi. Vuk Davidović, verovatno i najtalentovaniji golman Srbije u generaciji 2011, potpisao je ugovor sa Čukaričkimvolimpartizan.rs
Pa tako mi kaze drugar koji je radio u strucnom stabu Blagojevica.Takav je dogovor?
Tolike godine vladavine VVV i VV i tek sad saznam da su oni bili tamo jer niko nije hteo da dođe na njihovo mesto. I tako to trajalo danima,mesecima,godinama trioVVV a kasnije duo VV čekajući da neko dođe da ih zameni ali niko neće sve dok se nisu pojavili Milka,Rasim,Mijat i Danko i rekli mi oćemo da probamo. Nisu ni pošteno izgovorili svoje zahteve a VV expresno napustili klub i predali ga jedinim ljudima koji su hteli na njihovo mesto. Čiča miča i to je ta priča......i to od jednog od najstarijih članova foruma koji je zaboravio šta je najdeblji član VVV ostavio(statut,pravilnici....) u amanet budućim pokolenjima FK Partizan
E, ovo je već za ovu temu...A kako niko od Mijatovih "svedoka" da prokomentarise ovaj slucaj na primer? Jedva cekam da cujem nesto u fazonu-a dobro,imamo mi bolje golmane u Teleoptiku,mozda ne bi dobio sansu,ipak je za golmane vaznije iskustvo,ma i nije neki talenat bla bla,trazio je ves masinu za kevu,nece Mijat to da plati...ali vesto se precutalo,svaka cast.

Obično su krila u Teleoptiku mlađa, ali, kad razmislim...tad je vec imao 25-26 godina
I kad kažeš BRZINA, verovatno da misliš na Luku Dragića, taj je bio brz k'o metak, imao je onu odličnu sezonu u Teleoptiku...imaš na Jutjubu, recimo:brzina
znam da cesto nije samo kvalitet i talenat ono sto se gura.

Tako je, igrao kod Alberta Nađa, pominjao ga je baš na konferenciji kada je nasledio Duljaja, u smislu da bi voleo takvo krilo da ima u PartizanuObično su krila u Teleoptiku mlađa, ali, kad razmislim...
I kad kažeš BRZINA, verovatno da misliš na Luku Dragića, taj je bio brz k'o metak, imao je onu odličnu sezonu u Teleoptiku...imaš na Jutjubu, recimo:
LUKA DRAGIĆ FK TELEOPTIK (BEOGRAD) JESEN 2020
Međutim...eto...Partizan tada očigledno nije mislio da mu jedan takav treba, godine su prošle, mislim da je momak još odavno završio školu za fizoterapeuta (ili tako nešto?), jer od nečega treba živeti i kad se završi fudbalska karijera...
Transfermarkt o njemu kaže ovo:
![]()
Luka Dragic - Player profile
Luka Dragic, 30, from Serbia ➤ FK Umka, since 2024 ➤ Left Winger ➤ Market value: - ➤ * 10/08/1995 in Belgrad, Yugoslavia (Republic)www.transfermarkt.com
Znaš kako je...često su zreli igrači znatno bolji i jači od klinaca, ali...klinci se guraju zarad bolje prodaje...
A ima i ona druga stvar - ti klinci su najčešće ,,tu negde,, - sličnih kvaliteta, ali i ne baš uvek konstantni u svom kvalitetu, pa...kako se kome ,,zalomi,, da li odigra dobro baš kad ga neko bitan gleda, ili mu je menadžer ,,jači,,...ili ima neku ,,crtu,, koja odluči da se odluče baš za njega, a ne za nekog drugog, itd...
Uglavnom, eto, neko dođe do Partizana ili reprezentacije, ili do nekog velikog kluba...a neko posla samo priča u intervjuima kako je bio i kako je mogao, ali...nije.
Ali, takav je život, takav je fudbal. Ko kaže da je uvek pravedan?
Nekad stvarno i jeste, ali često i nije!
Predpostavljao sam da ce ovo biti kraj za Jovana Milosevica, ne pita se on puno. Interesuje me samo ko je ponudio pozajmicu bez otkupa ili bilo cega smislenog u korist Partizana.
Ako je istina, ogroman problem, nama se cela igra u napadu zasnivala na Joci, a para za novog napadaca nema