Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok 25/26

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.432
Reaction score
6.261
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Не видим ко би се други прихватио тог посла, а и ако би се прихватио, како би уопште успео да седне у Мијатову фотељу?
Уосталом, ако неко мисли да може, ко му брани да проба...

Tolike godine vladavine VVV i VV i tek sad saznam da su oni bili tamo jer niko nije hteo da dođe na njihovo mesto. I tako to trajalo danima,mesecima,godinama trioVVV a kasnije duo VV čekajući da neko dođe da ih zameni ali niko neće sve dok se nisu pojavili Milka,Rasim,Mijat i Danko i rekli mi oćemo da probamo. Nisu ni pošteno izgovorili svoje zahteve a VV expresno napustili klub i predali ga jedinim ljudima koji su hteli na njihovo mesto. Čiča miča i to je ta priča......i to od jednog od najstarijih članova foruma koji je zaboravio šta je najdeblji član VVV ostavio(statut,pravilnici....) u amanet budućim pokolenjima FK Partizan.

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.618
Reaction score
6.092
Локација
Boka
Pa forsiranje klinaca je bilo iznuđeno rešenje, ne planirano…to i nije neka tajna
Mogla je i prosla uprava da forsira klince pa su se ipak odlucili da dovode traorea andradea konatea grimalda i bog zna koliko promasenih stranaca bez da se pruzi sansa nasim klincima. Ne govorim nista u cilju da branim Mijatovica ili bilo koga drugog ali nemojte biti ljudi kojima niko i nista ne odgovara. Razumio bih vas da zivimo u nekoj uredjenoj zemlji poput Danske ili Svajcarske ali mi u ovoj zemlji sa ovakom vlascu trenutno drzimo prvu poziciju u ligi, pitanje je da li ce nam dopustiti da uzmemo titulu ali ja ruzno da pricam posle ovakve polusezone nemam obraza.

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.432
Reaction score
6.261
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Понављам и ово: и ја бих радио другачије него Мијатовић, али кукали смо да дође било ко, само да оду Вучела и Вазура, они су отишли, дошао је овај, засукао рукаве, ради нешто...а да ли ће бити добро после неколико месеци или тотални колапс...видећемо.
Не видим ко би се други прихватио тог посла, а и ако би се прихватио, како би уопште успео да седне у Мијатову фотељу?
Уосталом, ако неко мисли да може, ко му брани да проба...
Tolike godine vladavine VVV i VV i tek sad saznam da su oni bili tamo jer niko nije hteo da dođe na njihovo mesto. I tako to trajalo danima,mesecima,godinama trioVVV a kasnije duo VV čekajući da neko dođe da ih zameni ali niko neće sve dok se nisu pojavili Milka,Rasim,Mijat i Danko i rekli mi oćemo da probamo. Nisu ni pošteno izgovorili svoje zahteve a VV expresno napustili klub i predali ga jedinim ljudima koji su hteli na njihovo mesto. Čiča miča i to je ta priča......i to od jednog od najstarijih članova foruma koji je zaboravio šta je najdeblji član VVV ostavio(statut,pravilnici....) u amanet budućim pokolenjima FK Partizan

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
690
Reaction score
2.733
A kako niko od Mijatovih "svedoka" da prokomentarise ovaj slucaj na primer? Jedva cekam da cujem nesto u fazonu-a dobro,imamo mi bolje golmane u Teleoptiku,mozda ne bi dobio sansu,ipak je za golmane vaznije iskustvo,ma i nije neki talenat bla bla,trazio je ves masinu za kevu,nece Mijat to da plati...ali vesto se precutalo,svaka cast.
Eto lepo ste ga opravdali i za prodaju Zubairua i potencijalni odlazak Karabeljova i odlazak Duleta Jovanovica za 0 dindzi u Zeleznicar i za 8 maloletnika medj 30 igraca a kao profesionalni smo klub koji se takmici za nesto pa za odlazak proslog trenera pa za dolazak novog pa za svaku nebulozu kontradiktornu i nelogicnu koju je izgovorio i uradio,ocigledno kriticka misao ne postoji sto je tuzno do jaja,sad sam ubedjen da sta god da taj covek uradi da cete i dalje sektaski da opravdavate sve sa njegove strane,al dobro,ako tako mislite da treba samo napred.
Sto se Trifunovica tice,posto se povela polemika oko njega,stvarno u zadnje vreme igra odlicno,ali dosta vremena i mnogo utakmica gde je bio ocajan je moralo proci da bi dosao do ovoga sada,zato razumem i ljude koji ga bas i ne mirisu.
Ne bih ga nazivao najboljim krilom u ligi,ali ako ovako nastavi da igra aj da kazemo da je medju najboljima na toj poziciji.
Meni je recimo desno krilo iz Zeleznicara brutalan igrac,doveo bih odmah,pre Seka bi mi igrao.
Al to su snovi,Mijatova realnost je da ubacuje decu iz 8og razreda ili 1 godine srednje skole u prvi tim,dugo je to smisljao i stvarno je trebalo imati mnogo pameti kako bi tako nesto smislili i sproveli u delo.
Ah da,moramo tako...da bi isplivali znate,ta deca se najbolje prodaju,nista bolje ne moze da se proda kao maloletna deca...kakav bolesnik.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.498
Reaction score
38.409
Локација
Beograd
Tolike godine vladavine VVV i VV i tek sad saznam da su oni bili tamo jer niko nije hteo da dođe na njihovo mesto. I tako to trajalo danima,mesecima,godinama trioVVV a kasnije duo VV čekajući da neko dođe da ih zameni ali niko neće sve dok se nisu pojavili Milka,Rasim,Mijat i Danko i rekli mi oćemo da probamo. Nisu ni pošteno izgovorili svoje zahteve a VV expresno napustili klub i predali ga jedinim ljudima koji su hteli na njihovo mesto. Čiča miča i to je ta priča......i to od jednog od najstarijih članova foruma koji je zaboravio šta je najdeblji član VVV ostavio(statut,pravilnici....) u amanet budućim pokolenjima FK Partizan

@amansio
Ja ti u tom mom postu koji si citirao uopšte ne govorim o tome zašto niko nije došao da smeni V+V, nego potenciram to zašto SAD neko ne dođe da smeni Mijata + ove ostale...

A to su DVA RAZLIČITA VREMENSKA PERIODA i ipak dve različite stvari, nego, to i nije baš priča za ovu temu, al ajde, kad si me već prozvao...

A kako niko od Mijatovih "svedoka" da prokomentarise ovaj slucaj na primer? Jedva cekam da cujem nesto u fazonu-a dobro,imamo mi bolje golmane u Teleoptiku,mozda ne bi dobio sansu,ipak je za golmane vaznije iskustvo,ma i nije neki talenat bla bla,trazio je ves masinu za kevu,nece Mijat to da plati...ali vesto se precutalo,svaka cast.
E, ovo je već za ovu temu... :D

Prvo, uopšte se ne osećam kao Mijatov ,,svedok,, ali volim da pričam o fudbalu, pa hajde da se opet uključim... :D

Drugo: ne znam ništa o tom dečku, kao verovatno ni mnogi drugi, pa je verovatno to razlog zašto taj odlazak niko ne komentariše...

A odlazak kao odlazak, ni prvi ni poslednji, stalno se pojavljuju takvi članci kako nam (iz ovih ili onih razloga), neko iz omladinskih pogona odlazi u neki drugi klub, i to je jedna stvar, a da li će baš svi oni postati neki veliki asovi, pokazaće vreme...

Neprestano se piše o nekim kao supertalentima, ali ja nikako da vidim da se u FKP stvarno pojavi neki novi Saša Ilić, Isailović, Duljaj, Nađ, Savo Milošević, Dragan Ćirić...

Treće: moraš da shvatiš da OGROMAN broj dece prolazi kroz Partizanovu školu (i kroz Teleoptik) i da je svakako NEMOGUĆE da svi oni, jednog dana uopšte i zaigraju za prvi tim Partizana, a kamoli da postanu asovi bez kojih ne možemo...

Dakle, pravi se SELEKCIJA, neki odlaze, neki ostaju, i sigurno je da se u tome prave neke greške i da se čuvaju nečiji interesi, ali...neće biti ni da se baš sve uvek greši...

Evo, iz (ili preko) Teleoptika su već sad u Partizanu: Roganović, Dragojević, Ugrešić, Trifunović (da, igrao je i on za Teleoptik bar malo), a na pripreme Partizana idu još i Petrović, Makević, Janković, Ninić, Martinović...
Otpali su Dule Jovanović, Zoki Alilović, Janačković...

Dakle, već DEVET (bivših i sadašnjih) igrača Optičara je VEĆ u opticaju za Partizan, a negoduje se na forumu što tamo nisu i ova neka tri, a da jesu, to bi ih bilo već 12...i...koliko zaista treba da ih bude? Pa ne mogu sve da ih stave u FKP! Mora neko i da otpadne.

O.k. možemo da raspravljamo zašto nisu Dule ili Zoki ili Janačko, ali isto tako, i zašto jesu Maka ili Bibi ili Mita...ali, da bismo ozbiljno raspravljali...e onda moramo i da redovno gledamo te momke, pa da kažemo, meni je ovaj bolji od ovog zbog toga i toga, itd...ili, tu su negde, ili, ovaj mi se sviđa, ovaj mi se ne sviđa...

A ovako, šta ko napiše na internetu...jebeš ti to, svako može da napiše šta hoće, isto kao i ja sad.

Samo, ima tu i jedna razlikica: ja sam STVARNO gledao kako igraju ti neki klinci u Teleoptiku, pa sad, možda nešto i grešim, ali sam ih bar gledao...
Isto kao što ih valjda bar gledaju i ovi iz Partizana koji odlučuju ko ide na pripreme a ko ide iz Partizana...

:confused-smiley-013:

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
690
Reaction score
2.733
@Goran Tomić ,sto jes jes,ako je neko gledao Teleoptik to si ti,ali koliko ovi iz kluba gledaju te klince to vec ne znam,znam da cesto nije samo kvalitet i talenat ono sto se gura.
Gorane kako se zvao onaj iz Teleoptika i gde sad igra,levo krilo je igrao,tamna kosa,tad je vec imao 25-26 godina,ali na terenu je bio tata,vrteo ih je sve,prolazio kao od sale,dribling,brzina,sa loptom odlican...? Spominjao si ga bio pre. Sve vreme sam se nadao da ce ga prebaciti u prvi tim,ali nikad nije doslo do toga,jbg.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.498
Reaction score
38.409
Локација
Beograd
tad je vec imao 25-26 godina
Obično su krila u Teleoptiku mlađa, ali, kad razmislim...
I kad kažeš BRZINA, verovatno da misliš na Luku Dragića, taj je bio brz k'o metak, imao je onu odličnu sezonu u Teleoptiku...imaš na Jutjubu, recimo:

LUKA DRAGIĆ FK TELEOPTIK (BEOGRAD) JESEN 2020​

Međutim...eto...Partizan tada očigledno nije mislio da mu jedan takav treba, godine su prošle, mislim da je momak još odavno završio školu za fizoterapeuta (ili tako nešto?), jer od nečega treba živeti i kad se završi fudbalska karijera...

Transfermarkt o njemu kaže ovo:

znam da cesto nije samo kvalitet i talenat ono sto se gura.

Znaš kako je...često su zreli igrači znatno bolji i jači od klinaca, ali...klinci se guraju zarad bolje prodaje...
A ima i ona druga stvar - ti klinci su najčešće ,,tu negde,, - sličnih kvaliteta, ali i ne baš uvek konstantni u svom kvalitetu, pa...kako se kome ,,zalomi,, da li odigra dobro baš kad ga neko bitan gleda, ili mu je menadžer ,,jači,,...ili ima neku ,,crtu,, koja odluči da se odluče baš za njega, a ne za nekog drugog, itd...

Uglavnom, eto, neko dođe do Partizana ili reprezentacije, ili do nekog velikog kluba...a neko posla samo priča u intervjuima kako je bio i kako je mogao, ali...nije.
Ali, takav je život, takav je fudbal. Ko kaže da je uvek pravedan?
Nekad stvarno i jeste, ali često i nije!

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
690
Reaction score
2.733
Jeste brate,taj je,Dragic!
Mnogo mi je zao sto ga nismo videli u prvom timu,mislim da bi bio ljubimac publike i izuzetno koristan,al eto,danas se i neke druge stvari gledaju...
Preporucujem svima da pogledaju video,kontrola lopte,brzina,dribling pa i zavrsnica,strasan igrac je bio,greota sto nije dobio sansu. Nazalost nije ni prvi ni poslednji koji je imao to nesto a nije "guran" ili mu se prosto nije namestilo,steta...

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.375
Reaction score
17.127
Како је кренуло више ће клинаца сад да нас напусти него за време вв тандема :confused-smiley-013:

Luka4545

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2022
Порука
18
Reaction score
38
Локација
Beograd
Obično su krila u Teleoptiku mlađa, ali, kad razmislim...

I kad kažeš BRZINA, verovatno da misliš na Luku Dragića, taj je bio brz k'o metak, imao je onu odličnu sezonu u Teleoptiku...imaš na Jutjubu, recimo:

LUKA DRAGIĆ FK TELEOPTIK (BEOGRAD) JESEN 2020​

Međutim...eto...Partizan tada očigledno nije mislio da mu jedan takav treba, godine su prošle, mislim da je momak još odavno završio školu za fizoterapeuta (ili tako nešto?), jer od nečega treba živeti i kad se završi fudbalska karijera...

Transfermarkt o njemu kaže ovo:

Znaš kako je...često su zreli igrači znatno bolji i jači od klinaca, ali...klinci se guraju zarad bolje prodaje...
A ima i ona druga stvar - ti klinci su najčešće ,,tu negde,, - sličnih kvaliteta, ali i ne baš uvek konstantni u svom kvalitetu, pa...kako se kome ,,zalomi,, da li odigra dobro baš kad ga neko bitan gleda, ili mu je menadžer ,,jači,,...ili ima neku ,,crtu,, koja odluči da se odluče baš za njega, a ne za nekog drugog, itd...

Uglavnom, eto, neko dođe do Partizana ili reprezentacije, ili do nekog velikog kluba...a neko posla samo priča u intervjuima kako je bio i kako je mogao, ali...nije.
Ali, takav je život, takav je fudbal. Ko kaže da je uvek pravedan?
Nekad stvarno i jeste, ali često i nije!
Tako je, igrao kod Alberta Nađa, pominjao ga je baš na konferenciji kada je nasledio Duljaja, u smislu da bi voleo takvo krilo da ima u Partizanu

punkerisimo

Početnik
Учлањен(а)
11.12.2010
Порука
98
Reaction score
111
Локација
Humska
Predpostavljao sam da ce ovo biti kraj za Jovana Milosevica, ne pita se on puno. Interesuje me samo ko je ponudio pozajmicu bez otkupa ili bilo cega smislenog u korist Partizana.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.538
Reaction score
8.566
Локација
Beograd
Predpostavljao sam da ce ovo biti kraj za Jovana Milosevica, ne pita se on puno. Interesuje me samo ko je ponudio pozajmicu bez otkupa ili bilo cega smislenog u korist Partizana.

Jel doprinos Jovana Milosevica na terenu nije bio dovoljno smislen?

Verovatno Stutgart nije zeleo da ukljuci opciju otkupa u pricu, jer su znali kakvog talenta imaju, a u takvoj situaciji je bolje da ga dovedes i bez opcije otkupa, nego da ga ne dovedes uopste.

Joci hvala na ovih godinu dana i na tome sto je najzasluzniji za nase prvo mesto na tabeli, nadam se da ce se jednog dana vratiti, a sada je na Mijatovicu da nadje odgovarajucu zamenu, jer Kostic to nije.

Cleo

Grobarčina
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
1.049
Reaction score
4.474
Локација
.

strong_nis

Grobar
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
507
Reaction score
2.664
Локација
Tamo_negde
I posle kazu da nisu postavljeni ovi sto jesu,sve ide po planu,nikad prvi,al uvek sigurno drugo mesto HA HA HA HA HA

Последња измена: