Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok 25/26

punkerisimo

Početnik
Учлањен(а)
11.12.2010
Порука
98
Reaction score
111
Локација
Humska
Jel doprinos Jovana Milosevica na terenu nije bio dovoljno smislen?

Verovatno Stutgart nije zeleo da ukljuci opciju otkupa u pricu, jer su znali kakvog talenta imaju, a u takvoj situaciji je bolje da ga dovedes i bez opcije otkupa, nego da ga ne dovedes uopste.

Joci hvala na ovih godinu dana i na tome sto je najzasluzniji za nase prvo mesto na tabeli, nadam se da ce se jednog dana vratiti, a sada je na Mijatovicu da nadje odgovarajucu zamenu, jer Kostic to nije.
Ne dovodim u pitanje njegovo zalaganje, nego menadzment. Nadam se da nam nije strategija da zakrpimo rupe/d*pe svakih 6 meseci, jos uvek se nadam nekom kecu iz rukava od strane Lazovica i Mijatovica.
Sticajem okolnosti pratim QPR U15-U18 akademiju i uzivo League One klub, talentovane omladine ima da ne poverujes. Svima njima je zelja Premijer liga i/ili inostranstvo. Tu moze biti Partizanova sansa jer nisu placeniji nego nasi igraci.

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.981
Reaction score
10.333

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
891
Reaction score
1.454
Локација
Beograd
kada bi pronasli nekog ispod radara stranog igraca koji bi mogao da bude dobar ove polusezone...
ili luda ideja gurnuti seka na poziciju spica

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.538
Reaction score
8.566
Локација
Beograd
Ne dovodim u pitanje njegovo zalaganje, nego menadzment. Nadam se da nam nije strategija da zakrpimo rupe/d*pe svakih 6 meseci, jos uvek se nadam nekom kecu iz rukava od strane Lazovica i Mijatovica.
Sticajem okolnosti pratim QPR U15-U18 akademiju i uzivo League One klub, talentovane omladine ima da ne poverujes. Svima njima je zelja Premijer liga i/ili inostranstvo. Tu moze biti Partizanova sansa jer nisu placeniji nego nasi igraci.

Pa ja i pricam o tome da je menadzment doneo ispravnu odluku kad ga je doveo bez obzira na to sto je od starta bilo jasno da je otkup nemoguca misija. Dobio si vrhunskog igraca na godinu dana (mada realno, na 6 meseci, jer je prvu polusezonu vecim delom propustio zbog povreda), sta ces vise od toga. To sto su navijacima pricane bajke kako mi mozemo njega da otkupimo, pa je nastupila odredjena doza alavosti u javnosti, to je nesto drugo.

Sto se tice price o tim mladim engleskim igracima, mislim da tu nisi realan. Dovesti mladog igraca iz Engleske u Srbiju je prakticno nemoguca misija. Mozda se nekad u buducnosti i desi neki takav pojedinacni posao kao izuzetak, ali to nikad nece biti pravilo i nesto na sta mozemo da se oslonimo.

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.981
Reaction score
10.333

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
5.101
Reaction score
29.099
Локација
U Kinšasi
Svaka čast upravi, bilo je zadovoljstvo gledati takvog majstora u svetom dresu. Aj daj bože da nam se jednom vrati.
Ne sumnjam da ćemo iskopati nekog iz omladinske škole ko će da eksplodira.

Dragiša

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
200
Reaction score
1.469
Meni Stevan Jovetić zvuči kao izvestan dolazak sledećeg leta. Ističe mu tada ugovor u Omoniji, imaće 36, skoro 37 godina, i ako ima iole želje i spremnosti u njemu, trebalo bi da odigra u Partizanu sezonu-dve i završi karijeru.

Ne deluje mi realno da ga možemo dobiti pre isteka ugovora na 6-mesečnu pozajmicu, jer su i oni na vrhu tabele i bore se za titulu na Kipru, ali 'ajde, videćemo...

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
2.162
Reaction score
9.917
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
U ovom slučaju Partizan nije mogao nista da uradi. Nelogičnost se desila kada je potpisana pozajmica sa njim bez prava na otkup. Gde mi razigravamo igrača Stuttgarta da bi oni mogli da ga prodaju.
Partizan je mogao da ne zasniva igru u napadu na igracu koji je na sestomesecnoj pozajmici, i kao sto i sam navodis, ne moze da ga kupi. Jer se desilo ocekivano. Milosevic odlazi/ne ostaje, a tebi treba prvi spic za juce.

GORAN-BL

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
1.280
Reaction score
7.323
Локација
Banja Luka
Meni Stevan Jovetić zvuči kao izvestan dolazak sledećeg leta. Ističe mu tada ugovor u Omoniji, imaće 36, skoro 37 godina, i ako ima iole želje i spremnosti u njemu, trebalo bi da odigra u Partizanu sezonu-dve i završi karijeru.

Ne deluje mi realno da ga možemo dobiti pre isteka ugovora na 6-mesečnu pozajmicu, jer su i oni na vrhu tabele i bore se za titulu na Kipru, ali 'ajde, videćemo...
Kakav Jovetić,Mijatova politika je da razigrava klinci koje može prodati.Npr Zahid je izašao iz povrede prije par mjeseci pa mu još sjedi na klupi i čini mi se da jedva čega da ga se riješi.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.538
Reaction score
8.566
Локација
Beograd

Rano je jos sa Jovetica, nek se vrati kad napuni 40 godina.