Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok 25/26

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.671
Reaction score
9.063
Ne nadajte se previse, svi najbolji uopste nisu Partizanovi igraci vec onog Raja ili kako ga vec zovu, kao i danilovih drugara, negde pola-pola... Partizan ce dobiti kurac da izbije oci, a to je prvenstveno zahvaljujuci Mijatovicu.

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
804
Reaction score
4.338
Локација
Novi Sad
Nikad do sad u ovolikoj meri nisam i više nikad nadam se neću, fallovati in love with loan player..

Možda nije ostavio neki veliki trag u klubu, ali po kvalitetu i svestranosti nisam siguran da smo imali boljeg špica u poslednjih 10ak godina.

Joco magijo hvala na svemu i srećno. Imaćeš veliku karijeru, ako te zaobiđu povrede.

Последња измена:

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.751
Reaction score
8.251
Локација
Nomad
Izgleda smo se trajno oslobodili i Mujakića, samo da čujemo detalje.

Chat gpt kaže da ovo piše na ig njegovog dosadašnjeg kluba, ja turski ne znam (hvala Bogu) da bih mogao da potvrdim tačnost teksta.

Hvala, Nihad Mujakić!

Zahvaljujemo se Nihadu Mujakiću na borbenosti koju je pokazao na terenu dok je nosio naš dres i na doprinosu koji je dao našem timu. Želimo mu puno uspeha u narednoj fazi karijere.

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.545
Reaction score
2.730
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
Pa malo mi je nejasno, jer je pozajmica do kraja sezone. Osim ako i oni nisu dobili neke pare.
Ajmo još Ovusu, i riješili smo se bijede...
Ostaje mi misterija da su Jovanovića dali za samo 20%...

jucaantonello31

Početnik
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
193
Reaction score
977
Локација
Užice
Hvala Milosevicu, odigrao je polusezonu iznad svih mojih ocekivanja, steta bas.
Ocekujem reakciju uprave u vidu nekog napadaca iz Rusije ili neke jos nebitnije lige.

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
6.375
Reaction score
17.210
Milosevic ce klasu pokazati i u Bremenu, samo da mu pruze pravu sansu, strasan potencijal.

Hvala i srecno Joco.

Zamena moze iz makedonske lige, tu uglavnom se moze naci igrac u zamenu za dzak krompira.

punkerisimo

Početnik
Учлањен(а)
11.12.2010
Порука
98
Reaction score
111
Локација
Humska
Pa ja i pricam o tome da je menadzment doneo ispravnu odluku kad ga je doveo bez obzira na to sto je od starta bilo jasno da je otkup nemoguca misija. Dobio si vrhunskog igraca na godinu dana (mada realno, na 6 meseci, jer je prvu polusezonu vecim delom propustio zbog povreda), sta ces vise od toga. To sto su navijacima pricane bajke kako mi mozemo njega da otkupimo, pa je nastupila odredjena doza alavosti u javnosti, to je nesto drugo.

Sto se tice price o tim mladim engleskim igracima, mislim da tu nisi realan. Dovesti mladog igraca iz Engleske u Srbiju je prakticno nemoguca misija. Mozda se nekad u buducnosti i desi neki takav pojedinacni posao kao izuzetak, ali to nikad nece biti pravilo i nesto na sta mozemo da se oslonimo.
Mladi igraci koji nisu uspeli da dodju do prvog tima su pristupacni, a verujem da bi bili klasa kod nas. Iz prve ruke govorim, vecina zna za derbi i voleli bi da igraju pred takvim navijacima. Engleska publika u nizim ligama je dosadna.

Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
15.956
Reaction score
34.549
Локација
Јужна страна,воли Партизана !!!

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.538
Reaction score
8.566
Локација
Beograd
Mladi igraci koji nisu uspeli da dodju do prvog tima su pristupacni, a verujem da bi bili klasa kod nas. Iz prve ruke govorim, vecina zna za derbi i voleli bi da igraju pred takvim navijacima. Engleska publika u nizim ligama je dosadna.

Koliko imas mladih engleskih igraca u istocnoj Evropi? Praksa do sad nije pokazala da takvi igraci koji imaju iole neki kvalitet zele da dolaze u zemlje i lige kao sto je Srbija, i da su takve stvari na nivou pojedinacnih slucajeva.

Mi eventualno možemo da dovedemo nekog iz Primavere, kao tipa Sek al i za njega treba da se plati 2 miliona. Ja sam se nadao nekom iz Španije, al izgleda ništa od toga...

Kako nema nista, dosao je Vasiljevic letos :D

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.593
Reaction score
5.359
Локација
Kobasicarija "Venac".
Meni Stevan Jovetić zvuči kao izvestan dolazak sledećeg leta. Ističe mu tada ugovor u Omoniji, imaće 36, skoro 37 godina, i ako ima iole želje i spremnosti u njemu, trebalo bi da odigra u Partizanu sezonu-dve i završi karijeru.

Ne deluje mi realno da ga možemo dobiti pre isteka ugovora na 6-mesečnu pozajmicu, jer su i oni na vrhu tabele i bore se za titulu na Kipru, ali 'ajde, videćemo...
neka ga,...arsenalu iz tivta

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
2.011
Reaction score
2.962

Ko zna, možda Miloševiću ne legne pozajmica u Verder pa mu padne cijena, a do isteka ugovora ostane još godinu dana pa da ga uzmemo na popustu na ljeto kad se i mi dokopamo nekih para

P.S. ne mogu da editujem prethodni post

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
2.523
Reaction score
20.374

Ko zna, možda Miloševiću ne legne pozajmica u Verder pa mu padne cijena, a do isteka ugovora ostane još godinu dana pa da ga uzmemo na popustu na ljeto kad se i mi dokopamo nekih para

P.S. ne mogu da editujem prethodni post
Produžio je ugovor sa Štutgartom do 2029.

borkopfk

Početnik
Учлањен(а)
03.12.2025
Порука
7
Reaction score
62
Mislim da nećemo nikog dovesti u ovom roku.
Nadam se da neće biti kao 100 puta ranije dovođenje nekog polutanera 5 dana pred kraj priprema, pa da prva 4 kola ispituju trenera, nakon kikseva, kada se očekuje debi, a da trener govori da i dalje nije na potrebnom fizičkom nivou.

Jebote, dan mrmota.

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
891
Reaction score
1.454
Локација
Beograd
Ozbiljan klub i uprava bi imali spremnu kvalitetnu zamenu jos danas
Sve vise sam.za.uskoro teranje uprave i Mijatovica koji apsolutno nista nije pokazao ili uradio da pomogne klubu na stane na noge

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.375
Reaction score
17.127
Толико о томе да играчи нису робље на фудбалској пијаци. Шта вреди његова жеља да остане у Партизану ако се клубови не договоре ? У најбољем случају може да направи проблем себи тако што би уцењивао Штутгарт одбијањем других позајмица (врв би завршио у Б тиму или слично) или да чека да му истекне уговор са њима.

Ozbiljan klub i uprava bi imali spremnu kvalitetnu zamenu jos danas
Помињао се Шумански из ЦСКА али тек на лето, исто позајмица....једино ако није зависило од ситуације са Милошевићем па се сад убрза то али генерално не желим да верујем да нису имали спремне замене, не замену него баш замене, јер ако стварно нису онда нек оду сами пошто то једино аматери могу да дозволе да траже накнадно решење уместо да имају спремних неколико.