Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok 25/26

Њима је у глави да узму паре и још потпишу за Милан, па ако успеју добро је, ако не снаће се и негде другде + ће заувек имати Милан у ЦВ-ју

Steta sto klub nije javno saopstio i koje su to ponude CSKA odbijene za Roganovica i Simica.

Edit: samo ovo sam nasao na maxbetsport
MaxBet Sport je došao do saznanja da je ruski gigant nudio 7.000.000 evra za Partizanov dvojac. Danko Lazović je bio za prodaju, ali je odlučeno da do nje, ipak, ne dođe.

Богами ако је Данко стварно био за продају обојице за само седам милиона онда би могло опет да се размишља ко је саботер у овој управи... Наравно оваквим медијским натписима не треба веровати.

Богами ако је Данко стварно био за продају обојице за само седам милиона онда би могло опет да се размишља ко је саботер у овој управи... Наравно оваквим медијским натписима не треба веровати.
Danko je saboter,on se sve pita,od sastavljanja tima do dovođenja i otpuštanja trenera.

Ja stvarno ne znam ko njima sadi u glavu da mogu uspeti u tako velikom klubu. Nisi standardan u Partizanu a želiš se otisnuti u jedan ni manje ni više nego Milan.

Gle cuda, bas u Milan, u klub u koji na leto treba da predje Vlahovic kog zastupa ista agencija kao i Kostica. Kakva slucajnost.

Glupo je pricati o tome da li je to pametan potez za Kostica (naravno da nije), jel cela prica ocigledno nema nikakve veze sa fudbalom, i ne treba je posmatrati iz te prizme. Nadam se da su i on i ljudi iz njegovog najblizeg okruzenja svesni da to ne bi bilo dobro za njega i njegovu karijeru, ali lako je nama da pametujemo na forumu, a mnogo teze njemu kako momku od 19 godina da ide protiv onoga sto mu kaze agent.

Језиво колико се о развоју играча мало или ни мало не размишља и какви менаџерски лешинари коло воде. Влаховић би данас био у топ 5 нападача Европе да му је развој ишао како треба, не би одавно изгубио трку за Халандом. Костић је почео један сасвим коректан развојни пут, а ево већ кад ломе зарад свог гроша, а науштрб његовог развоја.

Mislim da je kristalno jasno iz ovog teksta iz cijih usta izlaze reci koje MaxBet objavljuje, i koliko treba verovati toj informaciji da je Danko hteo da prihvati 7 miliona za njih dvojicu.

обојице за само седам милиона

I da je za 7 miliona po igraču (ukupno 14) opet je malo.

Ako je mogao zvezdin štoper da se proda u Bornmut za 14m (ako se dobro sećam) onda naš Simić moze za 10 (iz razloga jer ne igramo evropu), a mozda čak i više.

Roganović je igračina koju dugo vremena nismo imali, dečko se trudom i zalaganjem ‚‚uvukao‚‚ u prvih 11 i od tada nijedna greška sa njegove strane (bar da ja pamtim).
Ukoliko nam se sledeće sezone posreći, pa završimo u nekom evropskom takmičenju Rogan bi mogao komotno da ode za 10+ miliona.