Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok 25/26

Жао ми нас, а Карабељов се спасао. Отишао човек у боље окружење за боље услове. То само код нас има да играч кога отерамо боље прође него да је остао.

Karabeljov je dobar igrač. Šteta.
A Zahid je klasa, bar za nas.
Takvi igrači popravljaju igru i rezultate, čineći i ostale u timu boljim,
Raste podrška i posjeta.
Svima raste cijena,, pa eto, i tim kombinacijama.
Učestvuje se u takmičenjima koja donose novac, sponzore i nove, bolje igrače.
Sve jasno.

Meni ništa nije jasno!

AC Milan ne zeli da pusti onog Čaku Traorea u Partizan iz razloga što Partizan ne zeli da im proda Kostića.

Isto sam negde video da smo zainteresovani da dovedemo Lazara Jovanovića iz štutgarta na pozajmicu uz pravo otkupa, kao razlog se navodi to da je ovaj u štutgartu skoro pa otpisan.

Obojica igraju po krilima kolko sam skontao i ovo čak i ne bi bio loš potez jer smo malo ograničeni po krilnim pozicijama (Seck,Trifunovic,Ninić,Kostić) + Trifa i Ninić povređeni.. Moze sve samo da ne gledam Vukotu na krilu, ne lezi mu to...

Sad i zvanično ode Janis, 75k nama i kroz bonuse do 500k

Tuga..

Karabeljov je dobar igrač. Šteta.
A Zahid je klasa, bar za nas.
Takvi igrači popravljaju igru i rezultate, čineći i ostale u timu boljim,
Raste podrška i posjeta.
Svima raste cijena,, pa eto, i tim kombinacijama.
Učestvuje se u takmičenjima koja donose novac, sponzore i nove, bolje igrače.
Sve jasno.

Meni ništa nije jasno!
Па изгледа да је ствар у томе што Захид и Карабељов нису хтели да се жртвују за ту идеју. Мислим да је ту запело. Верујем да бисмо их задржали да они нису имали ништа против да греју клупу, и повремено уђу у меч, статирају на тренизима, глуме конкуренцију тим момцима. Наравно, нико не може да их криви што нису хтели да им каријера стагнира зарад никаквих плата и зарад визије Мијатовића. На крају су ипак окривљени за то и третирани у складу са тим. Нажалост.
Једини проблем у целој овој причи је што одговорност не постоји у ФК деценијама. Кад си руководиоц у Партизану то је win-win ситуација јер ако буде добрих резултата онда свака част, а ако не буде онда ником ништа, склониш се као да ништа није било и мислим да то Мијатовић врло добро схвата и да је зато спреман на вансеријски ризик. Мислим да ћемо најкасније до краја августа ове године да видимо на шта ће то да изађе. Надам се најбољем, стрепим од најгорег, од кад за с'е знам....јер воооолим Партизан

Neko je lepo napisao, ova uprava ne prašta igrače koji dobro igraju. Taj Karabeljov bio stub ekipe koja je imala 4+ na tabeli. Cim on nije igrao, nama bi se odbrana raspala, primili bismo iz kontre svaki put gol. Zahidu i Zubairuu šansa posle težih povreda nije ni data. Blagojevic je dao sansu Zubairuu protiv Čuke, kada je i postigao gol. Nazalost ispostavilo se da je to bila njegova poslednja utakmica na klupi Partizana. Verujem da bi obojica mnogo vise sansi i dobili, a Karabeljov sigurno ne bi grejao klupu. Jbg moraju Ugresic i Dragojević bas svaku da počnu. Prodajte više neke igrace i da napokon imamo ekipu. Ovo je sad guranje mladih radi prodaje.
Ja prvi nisam verovao u ove mlade i bio sam presrećan sto su me demantovali. Medjutim svesni smo da oni ne mogu da igraju konstantno na visokom nivou. Tako da jebalo vas to guranje u prvi tim mladih po svaku cenu. Ako vec nije mogao da se nadoknadi Milošević, jer su Švabe zelele da on igra u Bundesligi, onda je trebalo da se ipak ucini jedna prodaja. Vukotic nece ponoviti nazalost partije iz polusezone, to je očigledno i trebalo je da ga prodaju, ako su stvarno imali neke ponude. Isto vazi i za Simića, samo sto je tu problem manjak štopera. Ovako se guraju ovi mladi po svaku cenu, a cena ce im samo padati nakon losih rezultata. Tako da nece biti nista ni od titule (svako razuman je znao da je to u ovoj zemlji nemoguće), a necemo ostvariti ni zeljene transfere. Jedina dobra stvar je sto je Andrej Kostic zadržan i nije prodat ispod cene, jer dečko vredi, iako je trenutno u padu forme, ali ipak mu je ovo i prva prava profesionalna.sezona.

Tema moze pod kljuc.

Tema moze pod kljuc.
On će poslednji da sazna ako neko dođe. Lik je fikus.

Bilans zimski prelazni rok vise odlaska nego dolaska, klub je slabiji za Milosevica, Zubairu, Karabeljov, Zahid a jedini pravi dolazak Zdjelar. Prezime teraj dalje do treceg mesta. VALJDA hocu da dozivis taj dan kada ce moj FK Partizan angpazovati extra pojacanje za velike pare i boriti se za play of u neko evro takmicenje bilo koje da bude.

A "extra pojačanja za velike pare" su garant "extra" uspeha i "borbe za/u plej-of(u)?:buhaha
Videti pod (bivšim) KKP projektom, gde su uspesi nizani jedan za drugim.
Ako ljudi ovih poslednjih godina nisu skontali da mi nikada nećemo i ne trebamo biti smrdljivi real ili slični, džaba je krečeno....
Previše očekujem, znam.