Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok (Radio Mileva) 2020/21

Статус
Затворена за писање одговора.

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Više nego jasno je da će pokušati da se reše Sume. Jasno je da će VVV da podele malo kinte koja dođe ispod tezge...
Nemam pojma šta da očekujem od ovog prelaznog roka, sistem i država, svuda je govnar pustio pipke, ne može se očekivati išta normalno. Jedino u šta sam siguran da će Stanoje da ih samelje u svakom derbiju, a tu su se opet VVV zajebali, pa će, kroz neko vreme opet da smišljaju paket priče, obaveštenja... ali dolazi i dan kad će govna od preko puta da prestane da kenja žreb i sl., pa će i pored toliko državnih para da budu opet malo ljutiti :)
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.852
Reaction score
13.496
Uprava nije u stanju (niti ima nameru) da omoguci da bar polovinu najboljih igraca (nosioca igre) zadrzimo duze od 2 cele sezone. Sta dalje reci i cemu se nadati....

Leonardo - ostao jednu sezonu
Milenkovic -jedna i po sezona
Djurdjevic - jedna sezona
Everton - dve godine (jedna cela sezona)
Tavamba - jedna i po sezona
Jankovic (ako njega mozemo da uvrstimo ovde) - dve godine (jedna cela sezona)
R.Gomez - jedna sezona
S.Pavlovic - jedna i po sezona
Sadik - jedna sezona
F.Stevanovic - dve sezone (prodat nakon jedne)

Mozda sam nekog izostavio ali otprilike to je to.
Suma je tu vec dve i po sezone, Zdjelar prakticno tri sezone (dve cele i dve polovicno)......i to su verovatno igraci koji ce da nas napuste prvi. Za njima ce brzo i Asano....ako ne pre njih.... Sve sto ima iole pristojnu cenu to se brzo proda i to je jednostavno tako godinama. Prodali su Sadika, Stevanovica, Pavlovica...cemu sad price oko prodaje Asana, Zdjelara, Sume ?

Mislim da ne postoji ozbiljniji klub u nasem blizem okruzenju koji ovoliko brzo menja nosioce igre, trenere i citavu selekciju.....tako da nadati se nekim pozitivnim pomacima u ovakvim uslovima je suludo
 
Последња измена:

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.408
Reaction score
40.527
Локација
Žrnov
Sve sam mogla da razumem i da nađem neki (opravdani) razlog, ali ovog smrada da dovede?!
Pod uslovom, naravno, da je tačno da ga je on tražio....

možete slobodno da mi avansno pribeležite poene za vređanje naših igrača.....
 

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.196
Због резигнираности из различитих разлога, а у вези са Фудбалским клубом, решио сам да само овлаш пратим прелазни рок...оно, тек толико да испратим ко је дошао, ко отишао и то је то.
И нисам уопште ни улазио на тему пар дана, кад ми се данас нешто учини да се заређало неколико нових порука..помислим ја "сигурно се десило нешто важно", па наивно помислим "можда смо довели неког солидног играча". Али не уђем онда на последње поруке, него као, ја ћу сад да читам тамо где сам стао, од друге стране..да постепено уђем у занимљиву причу око појачања.

...какав сам ја дебил над дебилима
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.116
Reaction score
5.463
Локација
Beograd
dokaz nazadnosti i sujete ovih prostora u fudbalskom smislu se oslikava u tome što bi radije čelinici klubova, skauti i drugi metak popili u glavu nego potrošili pristojan i razuman novac (čitaj milion) za dobrog beka.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Dovedeš Aksentijevića da zahvališ bogu što je Majkon prva opcija. Šalu na stranu, uzdržavam se od blaćenja dok ne vidim potvrdu kao i učinak. I da @ZatucaniZapadnjak , nećemo mi dati kintu za bekove nikad.
Emeghara
Rzasa
Enake
Kim Chi Woo

Sve strance koje smo doveli su plaćeni sitno gledajući poslednjih 20god. Sigurno mi je neki promakao.

Najbolje što smo imali su Lomić, Vulićević, Obradović, kao klinac, svi ostali su mi bili sa nedostacima, dal napred dal nazad...

Ako sam propustio nekog praštsjte...
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.177
Reaction score
6.930
Локација
NbG
Ako je ovima iz uprave bio cilj da nas još dodatno podele definitivno su uspeli u tome. I što je najtužnije od svega koristeći nekoga za koga smo mislili da je jedan od nas i nadali se njegovom povratku u klub. I kada vidiš da stvari ne idu u očekivanom pravcu javiš se da napišeš protivljenje, a ono odmah te okarekterišu kao nekog Pantićevog svedoka, bez obzira što nisi odgledao ni minut emisije navedenog. To je ta polarizacija, a nismo ni slučajno crno-beli.
A ti Stanoje ako čitaš, samo ću ti reći- mukice jadna. Jasno mi je da imaš još uvek podršku jednog dela navijača ali za mene lagano odlaziš na listu goru od cigana. Od cigana znaš šta možeš da očekuješ al kad neko "tvoj" direktno radi na urušavanju kluba, istog onog kluba bez kog bi bio u nivou prosjaka na ulici mogu samo da kažem nek ti je sa srećom svaki dinar koji zaradiš aminujući jednog Miljkovića, Obradovića (koji nedelju dana pre toga izjavi da nije spreman za Partizan), pa omalovažavanjem (da ne kažem teranjem) najboljih stranih igrača, (alibi) dovođenjem Bajabeka, igranjem sa 2 leva beka i slična ponižavnja nekada velikog kluba... Ovaj mali raspad će samo biti šlag na torti od govana koju si nam servirao u svom drugom mandatu.
A te priče serija od 7 utakmica kada je mezimica na sigurnoj razdaljini nek gutaju neki drugi, meni druže tvoja priča smrdi pre nego što otvoriš usta. O igri da i ne govorim, lepše je gledati amaterski fudbal nego ono što ti pripremiš.
I da, kao i koleginica @JasminaT spreman da oberučke prihvatim poene za sve izrečeno, čak i da malo dosolim ako treba jer govno će ostati govno ma kako ga našminkali ili naparfemisali.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.920
Reaction score
25.642
Локација
ante portas
Aksentije i Miljko = tandem iz najgore noćne more.
Nek se teraju u tri lepe ako ga dovedu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top