Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok (Radio Mileva), 2021/22

Статус
Затворена за писање одговора.

LuizEverton

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2020
Порука
370
Reaction score
1.741
Локација
Novi Sad
Nema šta da se veruje i ne veruje kad je i sam Čukarički još pre mesec dana potvrdio interesovanje.


Isto članak iz Žurnala:
Mijailović je, inače, na spisku želja crno-belih više od godinu!
Znači mi godinu dana želimo ovog jebenog bednog štakora ciganskog od 28 leta i još treba obeštećenje da platimo? Na šta će bre da nam liči na klub za godinu dve? Kakav si ti ustvari antitalenat za transfere Stanojeviću
 
Последња измена:

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.148
Reaction score
14.368
Локација
Brdo Banovo
Kad se malo bolje razmisli, odlican posao.



Cukarickom smo uvalili tri klinca, cak i kapitena kadetske ekipe a za uzvrat dobili 28osmogodisnjeg kajzeri-samara-cukaricki ciganceta. Uz obestecenje.


Ovom ne bih dao da zauzme mesto Loli, a ne Scekicu. Jos jednom, bra'o Partizane.
 

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
628
Reaction score
2.035
Pa ovo je mozga bez
Napredno u picku materinu
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
448
Reaction score
2.542
Локација
Novi Beograd
Ako je ovo Stanojevićeva želja, onda on čovek definitivno ne dobacuje dalje od srpskog fudbala.

I neka ne ponavlja poštapalice kako je igrač kvalitetan samo zato što oseća klub i slične gluposti, jer sam sebe čovek demantuje. Više sam gotivio "vojnike Partizana" i "polivalentne fudbalere iz naše škole".
 

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
628
Reaction score
2.035
Ma kakav trener bre
Samo kršine dovodi
Deca odlaze kao mladi iz Srbije
Propali smo ko muda kroz cepane gaće
Smrdljivi, žvalavi nesoju snsov
 

El Patron

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
947
Reaction score
4.227
Локација
Nis
Ne želim da se sapletem opet o kurvasport. Samo mi je nelogičan potez da ti za igrača od 28g, ciganina, prosek, daješ obeštećenje.

Toliko boljih igrača ima na tržištu (stranaca) da ti možeš za tu razliku koju zvekneš na obeštećenje plasiraš tamo gde ima smisla.

Ma kakavo brate obesetecenje....muljaju opet sa cukarickim...opet rade procenti. Igramo evropu i za titulu, lakse ce im biti da utope igraca preko Partizana. Ovo je samo igra koliko ce ko da uzme % i ko ce da placa platu ovom ciganchetu.
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Ако Станојевић стварно доведе овог циганског натока, стбарно ћу веровати да шурује с менаџерима за масну кинту. Маните ме тих бедних прича Станојевић не зна да купи играча, па није он толика будала да не зна да се не плаћа за играча из наше лиге обештећење у 28 години. Плус цинганштура "Мићко", оће ли и овде да му се тепа "МићКо"
 

LuizEverton

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2020
Порука
370
Reaction score
1.741
Локација
Novi Sad
Stvarno je teško imati bilo kakvo mišljenje u vezi njegove transfer politike nakon one konferencije za štampu na kraju polusezone
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.851
Reaction score
13.495
Не би ме изненадило да Станојевић доведе тип играча какав је Мијаиловић али би ме изненадило да доведе циганина какав је Мијаиловић. Сва она прича о играчима који "осећају клуб" би пала у воду овим трансфером. Било би крајње контрадикторно да се после толико позивања на Партизанштину доведе овај који осећа Партизан али у једном тотално негативном контексту.
 
  • Like
Reactions: BaX

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.468
Reaction score
28.991
Локација
Novi Sad
Руководства Партизана и Чукаричког никако да стисну руке у знак договора.

Проблем је, наравно, висина обештећења и, можда још више, периодика исплате. На стадиону у Улици Београдског батаљона 25 волели би да сав новац одмах легне на рачун, док...

Време – цури: Брђани сутра одлазе у Турску на припреме, уколико не буде пронађен компромис, са Срђаном у „челичној птици”.

Уколико се то и догоди, не би правило нерешив проблем за склапање посла: и Парни ваљак ће пут Белека два дана касније, стога – можда до трансфера дође и на обали Средоземног мора.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.064
Reaction score
15.641
Локација
Храм фудбала
ћкоМи ћемо да га вабимо, јер нисмо исти.

Њега сам код цигана запамтио по фаци јер ми је увијек дјеловао као да га је неко лоше нацртао, дефинитивно играч који је препознатљив.

Маму ли вам...
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Jedan klub se muči da završi igrača Čukaričkog, drugi klub se muči da završi igrača Valensije.
Mislim da ovo nije merodovno, pogrešio sam. Nisu platili obeštećenje, a mi treba da platimo. Tako da je sledeća komparacija meredovnija.
21.12. u medije je izašla je vest da žele veznog Šerifa i reprezentativca Gane. Problem je obeštećenje od 2 miliona. Dakle umesto Petrovića rezerviste jure veznog koji će im biti starter.

24.12. je izašla vest da smo zainteresovani za Mijailovića.

Da vidimo ko će pre završiti pojačanje.

Treba samo pogledati unazad naše prodaje i njihove. Oni su prodavali lošije igrače i umesto tih lošijih dovodili bolje. A nekad nisu ni prodavali već samo sklanjali na klupu. Nije ni čudo što u pet godina imaju 2 grupne faze lš i 3 proleća u evropi. I onda pogledati naše poslovanje. Prodaj najboljeg i dovedi lošiju zamenu ili nemoj uopšte dovesti zamenu.

Jovančić-Sanogo
Petrović/Nikolić-Kanga
Vukanović-Katai
Milunović-Dragović
Gobeljić/Gajić-Piccini
Dioni-Ohi
Petrović-Ado/Banjac sledeći transferi

I onda nama izađe sportski sektor sa rečima kako smo popunjeni i kako je tržište siromašno. Pišajte i treba da pišate po nama. Niti smo popunjeni, niti je tržište siromašno. Dok se neki kako treba pojačavaju i ne nameraju stati, mi jurimo mesec dana igrača koji će biti igrač rotacije. A to što nismo ispunilu kvotu stranaca, nema veze. To što nemamo u krilu/ofanzivnom veznom ekstra kvalitet, nema veze. To što nemamo centralnog veznog već kadeta po fizičkim karakteristikama isto nema veze.

Prelazni rok ciganski sam od početka predvideo, u februaru će biti poraz, pa ne znam iza čega će se onda sakriti i uprava i sportski sektor.
 
Последња измена:

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
837
Reaction score
3.308
Локација
Beograd
Ako su jedine opcije Fejsa i Mijailovic, mozda je ipak bolje da se da sanas nekom detetu, tipa onaj mali Mihajlo Ilic. On je, bese, odigrao zadnjeg veznog ono jednom? Ili da se mozda uzme jedan od onih bas mladih igraca koji su se pominjali, tipa onaj malli cupavi iz lucana, Gordic, valjda. Tako nesto. Fejsa je jako kvalitetan fudbaler, ali ako pored svog znanja i renomea dve godine nije ljudski igrao, znaci da mu zdravlje ne dozvoljava, a Mijailovic nit je instant kvalitet (upitno je da li je uopste kvalitet), nit je prospekt, em 90 posto navijaca ne bi nikako moglo da se pomire sa njegovim dolaskom, ni pod kojim uslovima.

Za Fejsu mislim da je cista glasina i da od toga nema nista, a za Mijailovica mislim da nije glasina, ali da je daleko od realizovanog transfera kako ga predstavlja Mozzart, kao sto je Stanojev odlazak bio DEFINITIVAN pa se pokazalo da je kurac od price i jos bezbroj. Verujemo da su se nesto raspitivali i kombinovali, ali verujem da imaju u glavi i druge opcije, koje jos nisu procurele.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Jevtovic, Fejsa i Stojanovic su bolji igraci od "micka" i malo je vjerovatno da niko od njih trojice nije voljan da dodje sada u klub kad se borimo za titulu. Posto vidim da se spominju neki nasi klinci u toj prici sa Cukom, ne treba nas iznenadi da je "micko" podkusurivanje za nasa tri omladinca koji ce krenuti u suprotnom smjeru jer se zna da je nas transfer budzet 0 (nula).

Ukratko uzmu nam tri igraca (od kojih mozda jedan bude dobar igrac za tranfer vani) a isporuce nama cigansku kreaturu koja se odaziva na "micko". Uprava tu cistam doveli pojacanje. Borba za titulu mora da se plati ocigledno, a novi mandat za kancere u upravi je svijez i treba ga opravdati. Dobagoda vam bio zadnji mandat u zivotu stoko....

Pitanje do kad ce Stanoje da suti, mozda vec u nekom sledecem kontaktu sa javnosti oplete kao sto zna.... Jer meni prosto nema logike da on hoce "micka" u timu. Nit je povratnik u klub, niti je je dete Partizana, niti je njegov bivsi igrac :D
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
537
Reaction score
1.846
Stanoje je pricao skoro kako ga bas briga ko je navijao za koji klub i slicno,on gleda dal moze na terenu da mu donese to sto mu treba a sve ostalo ga ne zanima. E sad,to sto se to kosi sa onim sto prica kad dovodi ove sto “osecaju klub” je vec nesto drugo a da ne ide jedno sa drugim vidi i slepac. Mijailovic je vrlo ocigledno Stanojeva zelja i mislim da je pitanje dana kada ce to da se ozvanici.
Matke odakle ti to za Banjca,da ga cigani dovode? To je jedan od retkih igraca iz nase lige za koje mislim da bi bili instant pojacanje za nas. Secam se da je cigane odbio kada je dolazio u TSC,tu me je bas prijatno iznenadio.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Tema nije ciganski rok
Izašla je vest danas na mozzartsportu kako im je i dalje želja Ado, a da u slučaju ne uspe taj transfer napašće Banjca.

Umesto da dovedu nekog slobodnog stranca, oni plaćaju obeštećenje i daju platu igraču koji će biti zamena.

Mi da imamo ambicija koliko sutra bi već šal držala 2 stranca ala Leonardo i Žuka. A na leto bi krenuli u rekonstrukciju odbrane. Ne vredi arčiti tastaturu više.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top