Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok (Radio Mileva), 2021/22

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
Polako se kreće sa spekulacijama, pa evo i odgovarajuće teme.

 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.984
Reaction score
15.738
Локација
Beograd
Pa dobro. Očekivano. Slažem se za Milovanovića. E sad, to za sredinu, da zadnji vezni da odmori Zdjelara svakako. Ostalo su bile moje želje. Mnogi izlaze iz ugovora ali smo kao klub kratkovidi.
Da ne licitiram, zna se koje su opcije slobodne na tržištu ali mi ne razmišljamo strateški. Uostalom zašto bi se išta promenilo kad je garnitura u upravi ista. Šef najbolje zna.
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.472
Reaction score
4.922
Локација
Boka
I dalje tvrdim da nam je potrebna sveža krv na CMF ili AMF, pa ne može Natho da izvuče celu polusezonu, Pantić metiljav previše, mora neki živac da bude na tom mestu, da pokreće ekipu...
Slazem se ali po toj logici bukvalno nam treba svaka pozicija osim eto mozda spica.
Ono sto je apsolutno neophodno je jos jedan zadnji vezni kao i desni bek, to bi nas dosta unaprijedilo u igri.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Pohvalu za rezultatsku odličnu polusezonu su dobili. E, sad sa kojim god navijačem Partizana da sam pričao svi pričaju za FK jednu stvar, a to je da su ovom timu potrebni profesionalni fudbaleri i igrači koji će doneti prevagu! Ako ivica iliev već vređa navijače Partizana sa pričom kako imamo popunjen roster, nemoj ti Stanoje. Videli smo mi tu rotaciju pred kraj ove sezone koju smo jedva priveli kraju.

Novi napadač ne dolazi, ali zato jedan fudbaler sredine terena izvesno hoće.

„Potreban nam je defanzivni zadnji vezni. Gledali smo četvoricu, petoricu, pratili i pregovarali. Sad ja vas pitam: šta je Partizanu potrebno, da mi pomognete“.
Možda „osmica“?

Imate Miloša Jojića, pogledajte njegov broj golova i asistencija, tu je Danilo Pantić koji dejstvuje kao „box to box“. Da li možemo da nađemo neke bolje? Engolo Kante, kažete? Možda... Dalje, zašto bih doveo stranca ako već imam Miloša Jojića i Aleksandra Šćekića kao profil „box to box“ fudbalera? Jedno ako neko ide. Imamo Sašu Zdjelara i Milana Smiljanića kao tipične zadnji vezne. E, to nam je neophodno“.

Jel imamo onog Miloša Jojića koji je na svakom derbiju bio najgori? Onaj Miloš Jojića koji je na svakoj jačoj utakmici nevidljiv, o njegovim fizičkim nedostacima da i ne pričamo, pa on protiv skoro svakog livadara redovno gubi duele. On je ovu statistiku nabio protiv poluamatera, a protiv fizički jačih igrača on kao igrač ne postoji. Igrač manje. Klasičan primer jsl livadara koji je za amatere tata ali zbog nedostatka fizikalija ne postoji protiv večitih rivala. E, to je Miloš Jojić. Samo što on ne igra za neki Tsc ili Čuku, već za Partizan. I ja nemam ništa protiv da takav tip igrača ulazi sa klupe protiv Zvezde i evropskih timova ali imam da mi bude starter. Za dva derbi gola je direktno on kriv, za sjebanu kontru u finalu kupa je kriv on jer nije odigrao već škrtario.
O Pantiću da i ne pričam, dečko u Partizanu može biti samo rotacijski igrač, kao i Šćekić. Kakav je to Šćekić box to box igrač? U kom svetu takav tehnički nepismen igrač može biti box to box? Sva trojica mogu biti u Partizanu kao rezervni igrači ili ti džokeri.
Ivanić je box to box igrač, mi takvog igrača nemamo. Jojić mu ni kopačke ne može čistiti. Kritikovao sam Sumu koji je klasičan vašarski igrač bio, kritikovaću i ovog fizički nejakog igrača koji ne može da bude među glavnim igračima.
Dovedite tog Stojanovića i da se ne zajebavamo više sa Pantićima, Šćekićima i Jojićima kao starterima.

Ostali? Možda neko krilo?

Zašto bih zatvarao Nikolu Terzića ili Nemanju Jovića? Evo, recite mi“.
Mene kao navijača Partizana zanima rezultat, ne zanima me razvoj klinaca. Zanima me titula, a tu titulu mi neće doneti klinci u derbiju već prekaljeni stranci. I ćorav vidi da nam fali igrač u ofanzivnom delu tima koji može igrati krilo ili polušpica i koji može na vic tj. kroz situacije 1 na 1 doprineti timu. Treba nam to jednostavno. Mi da smo ozbiljan klub pokupili bi i Kastenjadu i Nguena, ovako bio bih prezadovoljan da dovedemo jednog od njih 2 ili nekog trećeg sa njihovim karakteristikama. Univerzalni igrači koji igraju sve u napadu.

Imamo 3 stranca, od kojih je Natko više da ulazi sa klupe. Dakle možemo dovesti 2 stranca još (centralni vezni i jedan ofanzivac). Ako je završen Stojanović onda kvotu stranca prebaciti na štopera jer ono što mi imamo na štoperu je za poželeti ciganima.

Ciganija će se pojačati u pravom smislu te reči i plus će imati vetar u leđa od sudija na proleće, nek nas ne zavara ova trenutna pozicija koju vrlo lako možemo izgubiti usled teškog prolećnog rasporeda.

I da poentiram što se tiče mladih igrača.
Marko Nikolić:
Mene najviše zanima rezultat.
Više me zanima klub koji ima precizan takmičarski cilj. Što ne znači da na tom putu nećemo da formiramo igrače, kao što smo radili i u Rusiji. Maksim Muhin je stigao do A reprezentacije, a Josifov do Viljareala, golmana Kudjakova (2004) sad svi zovu novi Akinfejev, sa 16 godina sam ga priključio prvotimcima. Ne smetaju oni na tom putu, ali moramo da znamo da oni nisu sami sebi svrha. Rezultat je primaran, a usput razvijamo igrače.
 
Последња измена:

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.984
Reaction score
15.738
Локација
Beograd
@Matke22 bravo. Suština svega. Ostaje nam ti i ja da se kuckamo na pvt i plačemo kako ovi pomenuti odlaze u neke timove sa bliskog istoka i ispred nosa. Ne bi me čudilo da se ponovi 2010 pa da u junu dodje Radiša za €30,000 pa da napadnemo tih 20 miliona.

Neko reče šta ćemo tamo ako će da nas kantaju? Pa jel kantaju jebeni šerif? Drkali bi sledeće dve decenije da smo u onakvoj grupi bili 3ći na kraju. O tome se ovde radi. I nemoj da mi pišete kao usralo ih, usralo kurac moj, nema sreće u fudbalu kako Marko Nikolić kaže.

I da se zaobidjemo sa sarkazmima na kritike koje upućujem struci i smradovima iz uprave.

Dokaz kratkoročnog razmišljanja je što izadješ na konferenciju i pričaš o ovom roku. Sledeće godine titula donosi 20 miliona druže. Svaki normalan klub bi uložio 1/4 deo toga bez problema da do iste dodje jer mu posle klinci u takvom takmičenju koštaju duplo više.

Za kraj, cena Šerifovih igrača skočila za duplo samo zbog LŠ. Pred cigane vredeli 11, sad 20. Neki igrači se cenovno pomerili 2-3 puta.

Koliko bi koštao Milovanović u LŠ? Jel bi prodali Delibu za 5, Duljaja za 5 tada da nisu bili jedni od najboljih u našem timu 2003?

E moj Partizane… smejao sam se Djurgardenu a makar je taksista imao ppt prezentaciju sa petogodišnjim planom. Ovi imaju plan kako da jebu kurve u Pragu.
 

djiu

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2012
Порука
424
Reaction score
380
Tacno sam onda i ja igrac za Partizan,samo sam ja box po box....udavim se od cigara gledajuci.Elem,spominjati Lolu u kontestu fudbalera isto je kao Djordje Cvarkov golgeter iz Vilova!
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.589
Reaction score
8.486
Локација
"preko bare"
Ljudi, ja se divim vašem optimizmu kad očekujete da se mi značajno (uopšte) pojačamo u ovom prelaznom roku. Ja ne bih ni otvarao ovu temu. Možda jedino zbog eventualnih odlazaka.
 

guzakom

Grobar
Учлањен(а)
15.12.2007
Порука
396
Reaction score
964
Локација
Pozarevac
I ja se slazem da nije trebalo otvarati temu jer je i dvorska luda pre par nedelja najavio da ce prelazni rok biti miran,samo da u prvih par utakmica (Sparta i cigani) ne useremo celu polusezonu.
 

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.421
Reaction score
5.623
Локација
beograd
Svi vi sto mastate o sreći (Ljajic, Leonardo, Everton) da li ste svesni da ovi slepci iz uorave nemaju prebijen dinar na racunu!? Kako ocekujete da uloze 5 miliona evra, a ne smeju da se jave nijednoj banci za kredit, jer ih iz svake naglavacke isteruju!?
Sve ovo je prelivanje iz šupljeg u prazno i iskreno bih bio zadovoljan samo da ne budemo slabiji na prolece.
 

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
624
Reaction score
3.780
Psovanje trenera FK Partizan
Koji demagog jbt... Mnogo je počeo da sere. Kao pominje i Klea jer je prozivan i za njega. Najbolje nikog da ne dovedu... Jer ono, boli ih qrac. Lepo od tebe Stanoje što si poturio svoje dupe ispred sda u ostavci i gmaza debelog... Pravi si ortak. Cilj je kao titula, a stranci nek nas razvlače... Šćekara box to box vezni hahaha. Glavni odbor snsa je kreativniji od naših box to box veznjaka... Zadnji vezni znači da ode pola ekipe, iliti Zdjelar... Ne znam, baš me je razočarao ovim nastupima u zadnje vreme.
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.250
Reaction score
6.831
Lijepo je sto vjeruje u igrace, njima ce to znaciti mnogo. Na nama je da ih podrzimo i eto da osvojimo tu famoznu titulu. Necu da mracim, ovaj intervju cu sacuvati, ovdje je sef konkretno i direktno stavio do znanja da je zadovoljan ekipom i da imamo super igrace na svakoj poziciji.
 

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.143
Reaction score
3.016
Od 2008. , od kada sam ovde na forumu, ne mogu da odolim a da ne napišem svake godine:

Ko prati Partizan u poslednjih 20 godina, zna da je svaki zimski prelazni rok - odlazni :D
 

Amadeus

Grobar
Учлањен(а)
20.07.2021
Порука
655
Reaction score
1.540
Локација
Jug
Nama trebaju pojačanja na svim pozicijama, ili bar konkuretni igrači sadašnjim za iole ozbiljnije nešto. Ako oni samo traže zadnjeg veznog jer Zdjelar ide onda piši propalo.
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
756
Reaction score
1.814
Sa "Matke22" se slažem od reči do reči, ovo je suština ako hoćemo titulu...

Što se tiče intervjua Stanojevića, nadam se da ne želi da sve otkriva medijima i javnosti, a da ima plan za prelazni rok i stvaranje tima koji će uzeti titulu i dobiti cigane u derbijima...

Što se tiče uprave, tu se plašim da su im rezultati u drugom planu a cilj im je ipak stvaranje mladih i kasnija prodaja

Kroz ovah prelazni rok ćemo videti dali nam je titula ptioritet, a svi znamo šta fali da ne dodjemo u situaciju kao u zadnjih mesec dana jesenjeg dela da strepimo i od Proletera, Metalca, Kolubare, Flore pa i Anortozisa kući.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.405
Reaction score
28.581
Локација
Novi Sad
Stanoje (ushićen): "... I OBRADOVIĆ SE VRAĆA, ULAZI U NORMALNE PRIPREME..."
Ja: Svrših u gaće, zamalo.
:D


Ne treba pojačanja, shvatili smo, nema bele banke!
Teraj dalje Stanoje, gazi, jebi, ne vadi - sa ovim što imaš!
:napred-partizan:
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top