Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok (Radio Mileva), 2021/22

Статус
Затворена за писање одговора.

Shule

Grobar
Учлањен(а)
11.09.2008
Порука
703
Reaction score
1.356
Локација
Beograd
Pa nek razmisle o tome, samo još to nisu uradili.
Ako pričamo o parama, taj igrač je direktno nekim svojim golovima i asistencijama vratio pare klubu.
Ipak, pare nisu bitne uopšte, klub postoji samo zato što mu je dopušteno da postoji, a dug je takav kakav je, sutra može da kaže država da ne postoji dug ili da se duguje duplo više i to je to. Ugasiće te na isti način, bio ti dug 50 miliona ili 50.3 miliona od te razlike u platama.
Znači da je klub u situaciji kakvoj je, ne zbog igrača koji ima jaku platu (koju je vratio, pa nek priča ko šta hoće), nego iz nekih drugih razloga.

Ja nisam apriori protiv Sume. Cak sam veci period bio za to da ostane. Tek kada sam video da od toga nema lega ni sa njegove ni sa nase strane, "odustao" sam od njega, jer je postalo toksicno. Voleo bih ja njega i sada u timu, samo za manje pare. Druga je stvar sto mi te pare nismo ulozili u novog igraca, nego u tompuse, jbg. Mislim da se prilicno razumemo, iako ne deluje tako.

A isto tako i kada pricamo o trenerima, nisam apriori niti za Stanoja niti za Savu. Savu sam podrzavao do poslednjeg trenutka njegovog bivstvovanja u Partizanu (i bilo mi je zao kada je otisao, bio sam za njegovo ostanak tada). Stanoja takodje podrzavam (za sada).

Ako bismo gledali transfere, svima nama se vise svidjaju kao pojacanja Sadik, Asano, Natho i Suma, nego Jojic, Miljkovic, Obradovic i slicni. OK, Stanoje javno forsira tu pricu o domacim igracima, ali sumnjam da bi bio protiv dovodjenja kvalitetnog stranog igraca. A iskreno, mislim da je tu dosta vise do uprave nego do Stanojevica.
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.790
Reaction score
7.558
Локација
25-i maj
Nadam se da ima neko u klubu da gleda KAN. Tu ima potencijala i dobrih i jeftinih fudbalera. NPR 7-ica iz Etiopije nije los sa loptom.
 

-Sale-

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
686
Reaction score
1.890
Neka Stanojević dovede Pantića na nivo sa početka sezone, da takav bude konstantno i svi ćemo biti zadovoljni. Da se razumemo, posle je pao u formi i to nije ličilo ni na šta.
Dakle videli smo svi kako on može da igra. Da li može tako da igra celu polu sezonu, pitanje je sad?!
 

macan666

Početnik
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
181
Reaction score
228
Po milioniti put.
Suma je poluprofesionalni fudbaler, kada je spreman ima snage za 15-20 minuta ozbiljnog fudbala. Da nije tako igrao bi u Realu, jer je za Azara izmislio fudbal, a ne kod nas.
I to bi bilo OK ( imaš igrača koji može da ti reši utakmicu i za 20 minuta, plata u skladu sa tim) da nije dijabola i u glavi i da nije počeo da pravi gluposti koje mu ne bi oprostio nijedan ozbiljan klub!
 

TokyoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
1.106
Reaction score
3.923
Локација
Београд
Sve to stoji, ali bolje da imam igrača "koji je za Azara izmislio fudbal" na deset minuta po utakmici, nego Jojića i Pantića koji zajedno ne mogu da odigraju polu-solidno deset minuta u sezoni.

Što se tiče gluposti koje je pravio, to su nam servirali i za Moreiru i Dijaru (a i sa Leonardom je bila frka) kada su ih oterali, namerno ne kažem "kada su otišli", već kada su ih oterali.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.648
Reaction score
29.091
Локација
Beograd
@macan666

Po milioniti put:
Ti si bio uz ekipu i video kako Suma pravi gluposti?
Nisi bio ali rekao ti Stanojević?
Nisi bio ali pričao ti Suma?

Po milioniti put:
A mi smo ozbiljan klub?

Po milioniti put, poenta je u ovome:
imaš igrača koji može da ti reši utakmicu i za 20 minuta
jer je za Azara izmislio fudbal, a ne kod nas.

Po milioniti put:
Fudbalski klub treba da ima fudbalere a ne ,,dobre momke,, koji su nisu dijabole u glavi, ali su zato dijabole na terenu...

Najbolje je naravno imati fudbalera koji je bolji od Azara, brz, jak i mlad, voli Partizan i Majku Srbiju, dobar, vaspitan dečko, čita knjige i porodičan je tip, i hoće da igra za džabe...
Ali ovaj svet, nažalost, uglavnom ne funkcioniše po tom principu...
 

Micke

Grobar
Учлањен(а)
22.09.2019
Порука
266
Reaction score
790
Локација
Beograd
Mislim da je vreme da moderatori zakljucaju ovu temu vise.
Toliko stranica se ispisalo a nista konkrektno nema. Da stvar bude jos gora ponadam se mozda ima neko pojacanje konacno a ona po milioniti put rasprava o Sumi. Razumem to dok je bio nas igrac ali ovo sad je stvarno vec postalo izivljavanje nad svima nama.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
@-Sale- I kao takav Pantić nije dovoljno dobar da bude starter protiv Genta i cigana, već da ulazi sa klupe baš sa tom formom. Isto važi i za Lazara, isto važi i za Jovića, Terzića, pa i Meniga koji je igrač sistema i pas igre.

Mi jedino što imamo na krilu imamo kvantitet, ne i ekstra kvalitet koje rešava velike utakmice. Mi taj ekstra kvalitet na krilu nemamo već 5 godina, prosečna krila koja po pravilu budu strpavana u džep od fizičkih jačih igrača. Pa naš Urošević bi strpao svako naše krilo u džep.

Sva naša krila su solidna, Lazar i Menig su okej da budu starteri kad bi imali na drugoj strani neko krilo koje bi protivniku uz Rikarda odvraćalo pažnju pa da iz nekog trećeg plana prete. Lazar je bio baš dobar na početku sezone, stvarno je igrao dobro ali džabe kad je protiv najjačih bio bledunjav. Izuzetak je Soči. Evo da ne pišem ja, komentar na igru Lazara Markovića u derbi i evropskoj utakmici.
Ocena derbija:
"U prvom poluvremenu - nevidljiv. Bukvalno ništa nije uradio, nekoliko neuspelih centaršuteva, jedan udarac pored gola. U drugom delu daleko bolji, angažovaniji, bilo je njegovih prodora, mučio je odbranu Zvezde, ali je opet nedostajao konkretni učinak, asistencija, gol, ono što se očekuje od igrača takvog kalibra na velikim utakmicama."
Ocena protiv Genta:
"Udaljen od gola, bez uticaja na dešavanja na protivničkoj polovini, neraspoložen za fudbal, a raspoložen sa dijalog sa sudijom, kapiten Partizana pružio je jednu od najskrominijh partija otkako se vratio iz Engleske. Vezisti Genta su ga smestili u kavez iz kog nije moga da izađe, niti da ugrozi Nuria Fortinu, iako je trener Stanojević pred meč apostrofirao da će mu je okršaj sa levim bekom plaćenim 6.000.000 evra motiv sa pokaže šta sve zna."
Ako treba pronaćiću ocene sa još derbija ali mislim da nema potrebe, svi se se sećamo njegovih jačih utakmica.

Njega sam izdvojio jer je najbolje krilo koje imamo, ništa bolji nisu bili ni ostali momci koji su igrali na krilu da li zajedno na terenu sa njim ili kao njegove zamene. I ne mogu verovati da se ne razmišlja o rasterećenju krila i dovođenju jednog koji valja.

Evo sad malo komentara "Partizanovog" novinara za Miloša Jojića. Ovo su komentari najblaži mogući za njegove katastrofalne partije u jačim utakmicama.
Protiv cigana: MILOŠ JOJIĆ (do 87.) 6 - Sve to što treneri računaju, trčanje, pokrivanje prostora, taktičke postavke, time će verovatno Stanojević biti i sada zadovoljan. Ali, maltene sve što je probao s loptom, Miloš Jojić je uradio loše, pogrešno, bez ikakvog benefita za njegov tim, što je pogotovo došlo do izražaja kada je pomeren iza špica umesto Bibarsa Natha. Nije stigao da pokrije Kataija kog izjednačujućeg gola mada nije to samo njegova greška.
Protiv Genta: "Nije dobro ušao u utakmicu. Grešio je u pasu, zbog čega je trpela Partizanova kreacija, kao da se nije dobro razumeo sa Pantićem i Nathom. U nastavku se popravio, čak imao dva udarca koja su mogla da budu opasnija po Bolata. Možda ga je promocija u kapitena opteretila. Nije to bio Zeka iz prethodnih mesec i po dana, kad se profilisao kao jedan od nosilaca tima. "

I ima nešto zajedničko za sve utakmice fizički jače kod Miloša Jojića, a to je da neverovatno greši u pasu u opasnim zonama, a ne greši jer mu nije dan ili jer ne zna nego jednostavno na tim utakmicama nema dovoljno veliku brzinu i jačinu da izdrži duel i otuda greške. @Goran Tomić juče smo njega prokomentarisali kako je rekao da nije Messi da driba 3 igrača i daje golove i tu je u pravu i ne treba da daje i dribla 3 igrača u nizu ali ne treba ni da gubi lopte na 25-30 m od gola, treba da potpomogne odbranu u kreiranju igre pogotovo u presingu na Vujačića, treba da se nalazi u završnoj trećini terena protivnika ali on to ništa ne radi u jačim utakmicama.

Svaka jača fizička utakmica nam je pokazala i ukazala na probleme ove ekipe i dođe prelazni rok i mi označimo mesto rezervnog zadnjeg veznog kao prioritet?!
Šta je Saša Zdjelar ako nije zadnji vezni, više naginje na zadnjeg veznog nego na centralnog i on svoju zamenu ima, a to je Šćekić. Zamenu i to odličnu za centralnog veznog imamo, a to je Miloš Jojić. Pokazao je na svakoj jačoj da nema šta da traži kao starter, dakle tražite nekog startera koji će biti ta spona odbrane i napada.

Pa jel nam treba još jedan derbi i to odlučujući da nam pokaže kako se Jojić odbija u duelu kao kadet, kako ga pretrčavaju kao da ga nema, kako greši u pasu. Kako su naša krila odsečena i kako ništa ne rade da pomognu Rikardu. Jel treba opet da vidimo kako na Natka stavljaju igrača i kako on ne može disati.

Ja Natka volim ali je u godinama, kao stari lisac da uđe sa klupe i svojim pasom promeni tok utakmice ili da smiri igru je odličan ali kao starter u jačim utakmicama nema mesta.

Da li oni gledaju šta rade cigani, da se pojačavaju tamo gde im škripi.
Interesuje me kako mi mislimo pobediti derbi. Naša odbrana garantuje u svakoj većoj utakmici minimum jedan primljeni gol, a napad u derbiju ne znam da li baš može dati više od 1 ako opet stegnu Natka, Lazara, Jojića i na Rikarda postave 2 igrača. Ne ide mi u glavu da se ne traži jedan kapitalac u ofanzivi, sa ekstra kvalitetom.
 

-Sale-

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
686
Reaction score
1.890
Suma u Partizanu 114 utakmica 27 golova 24 asistencije
Jojic u Partizanu 113 utakmica 20 golova 31 asistencija

Uz to je Jojic i na defanzivnijoj poziciji igrao. Ali predstavljeno je kao da je Jojic najgori igrac u istoriji Partizana.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.648
Reaction score
29.091
Локација
Beograd
@Matke22
Kolega, u poslednjem postu gađaš u ,,srž problema,, ali šta vredi kada u Partizanu nema ko da čita, ne misli tako, ili nema para da nam ispuni želje...

Centralni vezista, ofanzivni vezista, to je ono što jednom timu daje (ili ne daje igru), to su momci koji ,,menjaju stranu,, ,,izbacuju,, pas, stvaraju šanse, asistiraju... Dakle IGRA zavisi od njih, a ,,kvarenje,, igre protivnika i odbranu našeg gola više rade neki drugi...
Sa jakom ,,vezom,, u našoj IGRI sve ,,štima,, a ako toga nema - ne štima ništa...
Jojić je u fizičkom opadanju, Natho takođe, Pantić (ponovo) van forme i bitnog učinka, Markec previše mekan da bi bitnije igrao takve pozicije...

Super su oni za Linglong ligu, ali nas čeka evropska utakmica - koju očigledno u Partizanu shvataju samo kao formalnost, ali šta ćemo mi za derbi?!
To je utakmica koja može da rezultatski ,,ode,, i tamo i ovamo, bez obzira na sastav, jačinu i formu tima, ali onaj ko se dobro pojača ipak ima više šansi da pobedi...
Moreira, Lamin Srbin, Kleo, Tejgo, Leonardo...sve momci koji su rešavali derbije - i PRETHODNO dovedeni kao pojačanja...

Ali predstavljeno je kao da je Jojic najgori igrac u istoriji Partizana.
Sale, ista statistika uvek može da se upotrebi na 100 različitih načina...
Ne može isto da se vrednuje mala utakmica i derbi, nije isto igrati sedamdesetih ili devedesetih, nije isto kad su ti saigrači Leonardo i Đurđević, ili Pantić i Holender, itd...

Daleko od toga da je Jojić najgori igrač u istoriji Partizana, ali mi pričamo o tome kakav je SADA...
MNOGO je doprineo ovim našim jesenjim rezultatima, ali je i sasvim jasno da FIZIČKI ne može da parira protivniku u jačim utakmicama...
Dobro ga se sećamo kako je, kao mlad, rešio derbi u našu korist, a sad se sećamo kako je derbi rešio u njihovu korist...

I dalje ne mogu da verujem kako ljudi koji pišu na forumu (znači prate sport i Partizan) na mogućnost da se neki naš bivši igrač vrati, kao prvu reakciju imaju ono: super, bio je dobar kod nas, ili bio je dobar tamo i tamo...

Da, BIO JE, ali moja prva logična reakcija je: a kakav je SADA?!
Nije ovo ,,igrica,, u realnosti fudbalerima vreme ,,ide,,...
 

macan666

Početnik
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
181
Reaction score
228
@macan666

Po milioniti put:
Ti si bio uz ekipu i video kako Suma pravi gluposti?
Nisi bio ali rekao ti Stanojević?
Nisi bio ali pričao ti Suma?

Po milioniti put:
A mi smo ozbiljan klub?

Po milioniti put, poenta je u ovome:



Po milioniti put:
Fudbalski klub treba da ima fudbalere a ne ,,dobre momke,, koji su nisu dijabole u glavi, ali su zato dijabole na terenu...

Najbolje je naravno imati fudbalera koji je bolji od Azara, brz, jak i mlad, voli Partizan i Majku Srbiju, dobar, vaspitan dečko, čita knjige i porodičan je tip, i hoće da igra za džabe...
Ali ovaj svet, nažalost, uglavnom ne funkcioniše po tom principu...
Prvo, čovek je otišao na pripreme repke bez dozvole kluba i vratio se povredjen. Mislim da ovo niko ne spori, a dovoljan je razlog da leti.
Drugo, fudbal je KOLEKTIVAN sport i vrlo je važan karakter igrača.
Pitaj Želimira ako ne veruješ meni ili Stanojeviću.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.452
Све то стоји али да није играо против Санта Кларе ми у ЛК тешко да би ушли. Оно мало што је због повреде играо у том мечу дао је све од себе за екипу и за навијаче, ни један елемент себичности није показао. Него ето изгледа да га од малена прати нека племенска вуду магија па људи не могу да га сваре ни кад да све од себе да буде део екипе и да придобије поверење тренера. Оно због чега нико неће да га узме није зато што је непрофесионалан него зато што има хроничну повреду бутног мишића.....са том повредом је дошао код нас и обнављао је више пута. Да нема тај проблем никад не би ни дошао код нас. Зато Сума "не може да трчи".....а не зато што нема капацитет плућа или воље или шта већ....зна до које границе сме да се напреже у игри, а да не дође до повреде....а остале његове бубице су најмањи проблем (пример Леонарда). Наш је проблем, а не Сумин то што смо довели таквог играча и платили за њега скоро 2 милиона. И ни из његовог ни из примера Маркеца нисмо ништа научили - довели смо Бајбека и Обрадовића са истим проблема око хроничних повреда.... Дакле Сумин проблем није то што је себичан играч или што је непрофесионалан...он је играчина али је физички неупотребљив..... Тако да убудуће треба да избегавамо да доводимо такве играче јер ако Арсенал својевремено није успео да рехабилитује гомилу таквих хроничара онда сигурно нећемо ни ми. Ја сам као потпуни аматер са пар кликова видео да је Бајбек велики потенцијални проблем за нас https://www.transfermarkt.com/jean-christophe-bahebeck/verletzungen/spieler/164897, а читава наша скаутинг екипа итд то нису видели.......то је мени и дан данас несхватљиво како је уопште могао неко такав да прође прегледе код нас.....после се Сума криви за нешто....
 
Последња измена:

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.648
Reaction score
29.091
Локација
Beograd
fudbal je KOLEKTIVAN sport i vrlo je važan karakter igrača.
Iz milosti prema preostalim posetiocima ovog foruma neću da ponavljam sve ono što smo već (i to mesecima pre) pisali o ,,slučaju Suma,,...
Ostajem naravno pri svom mišljenju da on nije baš toliki baksuz kakvim bi neki da ga prikažu...

Otac mi je oko 30 godina vodio jedan amaterski klub, sve moguće o karakterima ličnosti u kolektivu fudbalera još davno sam video i upoznao, bez da mi je on nešto pričao - gledao sam svojim očima, slušao svojim ušima...
I ,,100 stvari,, i ,,slučajeva,, koji se dešavaju u FK Partizan, već sam puno ranije viđao u malom seoskom klubu...nivo je različit ali ljudi se uvek slično ponašaju...,,matrica,, svega je uvek tako slična...

I radim već skoro 30 godina na poslu koji je takođe vrlo ,,kolektivan čin,, (iako nije fudbal u pitanju, ali...) - jasno mi je (iz ličnog iskustva) kako je raditi sa baksuzima, ali jasno mi je i kako je raditi sa dobrima koji se uopšte ne snalaze u svom poslu...
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Svi znaju na forumu da sam zbog branjenja Stanoja dobijao pregršt banova i stajao na braniku kada niko nije jer sam verovao da je trenutno najbolje moguće rešenje, isto to i sada verujem ali neke stvari mi ne idu u glavu. Zatucan je po pitanju stranaca i zato neće nikad neki veći rezultat napraviti.

Stanojević me je razočarao u nedavnom intervjuu kad je rekao da je prirodno da se večiti rival pojačava, a nije prirodno da se mi pojačavamo i nadograđujemo?

Oni ne dovode igrače da im sede na klupi nego dovode igrače koji će im doneti instant kvalitet. I kako sad ti Stanoje misliš da pobediš u februarskom derbiju ekipu koja je bolja za dve pozicije od prethodnog derbija? A tu slabiju Zvezdu za te 2 pozicije nisi pobedio kući? A nisi pobedio u tom derbiju zato što sem Rikarda (koji je igrao pod injekcijama) nemaš ekstra kvalitet napred koji bi iskoristio tih nekoliko stopostotnih šansi.

Da li vam nešto govori poslednje pojačanje njihovo? Ljudi su dali desnom beku godišnju platu od 600 hiljada, na već 2 desna beka. Njima gori pod nogama, tek je početak prelaznog roka, a doveli su već 2 igrača koja im rešavaju neke probleme. Znaju oni koliko će biti teško održavati tolike plate ako ne osvoje titulu, idu u konferencije... Ne znam kako naš stručni štab do sad nije upalio lampicu za alarm.

I još jedna poražavajuća rečenica gde se Stanoje izlanuo. "Uvek dobar igrač kada vam se pojavi, ako vam se ponudi, naravno da nije isključeno da dođe."
Nemam reči na ovu konstataciju.

Sve u svemu, nije samo mrtvilo u klubu oko pojačanja i uopšte rekapitulacije polusezone, mrtvilo je i na forumu. Interesovanje za fk sem nas par gotovo da i ne postoji. Brišu nam se postovi predloga igrača, a ti predlozi pokazuju samo da igrača kvalitetnih itekako ima koji su nama dostupni i koji bi unapredili igru.. Nema novinara koji će kritički sagledati i uraditi intervju sa Stanojem, dati neki osvrt na utakmice na kojima smo bili nemoćni. Ti tekstovi idu kad se izgubi svaka šansa za trofejem, samo šta to nama onda navijačima vredi? Gde je kritika kad je dobro?

Vreme je da se malo odmori od fk-a.
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.123
Reaction score
32.430
Локација
vaginamandibularia
Prvo, čovek je otišao na pripreme repke bez dozvole kluba i vratio se povredjen. Mislim da ovo niko ne spori, a dovoljan je razlog da leti.
Drugo, fudbal je KOLEKTIVAN sport i vrlo je važan karakter igrača.
Pitaj Želimira ako ne veruješ meni ili Stanojeviću.
KAKVA JEBENA MONGOLOIDNA DOZVOLA KLUBA
Da li je realno da padate na medijske spinove
Da li je realno da ima ljudi kojima nije jasno da klub moze DA PUSI KURAC KAD JE U PITANJU DOZVOLA/ZABRANA NASTUPA ZA REPREZENTACIJU
Dakle, NI JEDAN JEDINI KLUB NE MOZE DA ZABRANI FUDBALERU DA NASTUPA ZA NACIONALNI TIM
Samim tim, ne mozemo ni mi.

Sve ostalo su spinovi i izmisljotine.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.510
Reaction score
5.116
Sve u svemu, nije samo mrtvilo u klubu oko pojačanja i uopšte rekapitulacije polusezone, mrtvilo je i na forumu. Interesovanje za fk sem nas par gotovo da i ne postoji. Brišu nam se postovi predloga igrača, a ti predlozi pokazuju samo da igrača kvalitetnih itekako ima koji su nama dostupni i koji bi unapredili igru.. Nema novinara koji će kritički sagledati i uraditi intervju sa Stanojem, dati neki osvrt na utakmice na kojima smo bili nemoćni. Ti tekstovi idu kad se izgubi svaka šansa za trofejem, samo šta to nama onda navijačima vredi? Gde je kritika kad je dobro?

Vreme je da se malo odmori od fk-a.

Naravno da je mrtvilo na forumu. Niko nije dosao, niko nije otisao, nista znacajno se ni ne spominje...
Koliko god se slagali ili neslagali, interesovanje za to sto ti pises je postojalo, ali je nakon 200-te iteracije pocelo da jenjava...
Imas dva posta (dosta kvalitetna) i vrtis ih vec 2 godine. Sta hoces? Da diskutujemo o Miljkovicu i Baranijasevicu svakih 10 dana?
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
533
Reaction score
1.756
Bas sam pre neki dan video i u reprezentaciji Etiopije jednog zanimljivog igraca,klinac,napadac,podseca me na Diaru malo,posle malo istrazivao o njemu,silne golove dao tamo kod njih,Kajzer Cifsi hteli da ga dovedu pre mesec dana,pa onda i neki klubovi iz Holandije i jos neke zemlje se interesovali…I dalje je u tom nekom njihovom klubu,bukvalno bi peske dosao kod nas za saku dolara kada bi ga hteli.
Al ajde,ne gori nam sad u napadu medjutim trebaju nam dve azdaje na sredini terena kao lebac,a slusajuci Stanoja eto nema rezervnog zadnjeg veznog u vidu nekog polupanta iz nase lige.
Ne vredi,vracamo se na glavnu stvar opet,najvise koci glupo ogranicenje o broju stranaca i ja tvrdim da dokle god se to ne ukine necemo moci u evropi da dostignemo neki standard koji bi svi mi zeleli. Previse toga nam fali sto u domacim igracima ne mozemo da nadjemo a da bude na tom nivou.
Ako vec ne dovode igrace neka se zaloze za ukidanje tih budalastina i ogranicavanja stranaca i najvece izmisljotine u vidu obaveznog u21 igraca u ekipi. Ama bas nista nismo postigli sa tim,kad god smo imali dobrog klinca ili klince uvek su igrali u prvoj postavi svakako a ovo je besmisleno totalno,ne znam dal postoji neka liga na svetu gde se fura takva glupost.
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.558
Reaction score
7.855
Ali predstavljeno je kao da je Jojic najgori igrac u istoriji Partizana.
U drugom mandatu nije daleko od takve ocene.

Da li je realno da ima ljudi kojima nije jasno da klub moze DA PUSI KURAC KAD JE U PITANJU DOZVOLA/ZABRANA NASTUPA ZA REPREZENTACIJU
Dakle, NI JEDAN JEDINI KLUB NE MOZE DA ZABRANI FUDBALERU DA NASTUPA ZA NACIONALNI TIM
Samim tim, ne mozemo ni mi.
Sve ostalo su spinovi i izmisljotine.
U teoriji je tako. U praksi ga zalepis tri utakmice na klupu i tribine, pa da vidis da li ce da ode sledeci put. To rade svi klubovi na svetu, samo mi jedemo govna. E sad, sto mi nemamo boljih (ili bar pribliznih kvaliteta) od tih sto igraju za reprezentacije, to je drugi par rukava. Zato nas niko i ne shvata ozbiljno. Da imas svakome zamenu, druga bi se pesma pevala, a to je naravno krivica kluba, to jest uprave. Nije moja pokojna baba kriva.

I ,,100 stvari,, i ,,slučajeva,, koji se dešavaju u FK Partizan, već sam puno ranije viđao u malom seoskom klubu...nivo je različit ali ljudi se uvek slično ponašaju...,,matrica,, svega je uvek tako slična...
Prijatelju, sve manje gospode imamo u i oko kluba. Ne moze se ocekivati da jedino Partizan ostane nedirnut u opstoj degradaciji drustva i nacije koja je u silaznoj putanji, da ne kazem u slobodnom padu. Jedanod nasih bivsih trenera mi rece pre par godina - ti ne mozes da verujes, kad nam igraci stave na sebe dres Partizana pred utakmicu, kao da su stavili 20 kila, ne poznajem ih vise. Sve u skladu sa (ne)sposobnoscu uprave, to jest nedostatkom novca. Mada trenutna strucna situacija nam ne garantuje da bi bilo pomaka i sa parama, jer izgleda nema ni znanja. A i mi navijaci smo malo ostali u nekim drugim vremenima, trazimo igraca koji pravi gegove, jebenog tehnicara koji baldise posle 20 minuta.... Zasto su Zuka, Everton i Leonardo bili fudbaleri? Zato sto je sposoban da trci 90 minuta. Pa i taj Moreira je bio lucidan kako u prvom, tako i u 80 minutu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top