Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok (Radio Mileva)

Статус
Затворена за писање одговора.

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.062
Reaction score
8.348
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Ipak smo resili da otvorimo temu, ranije nego sto je to obicaj inace, da se ne bi spekulacije o transferima pisale po drugim temama.

Da napomenem da se minimalizuju price rekla kazala koje prenose tabloidi lovci na klikove!

Za sada se spominje dovodjenje Petkovica iz Javora, Jojica i Rajkovica, kao i odlazak Pavlovica.
 
Последња измена:

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.934
Reaction score
3.012
Evo dabprobijem led :D
Pročitah sada na mozzartu
"Partizan dovodi najboljeg strelca superlige..."
reko,pa zar Sadik već nije kod nas,ispostavilo se davje reč o Petkoviću iz Javora(valjda)
studio
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
Ја то за Јојића не бих узимао здраво за готово, будући да се сви који су то пренели позивају на Информер...
 

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.195
Ја, као поштовалац лика и дела Сејдубе Суме, мислим да би га требало продати. Атрактиван је, доста голова је дао, имао је и асистенције ове године, али нестабилан и потенцијална мина. Мишљења сам да треба градити тим око наших младих играча, плус Натхо и Садик...ту је и Маркец који је у најбољим годинама..само да га повреде заобиђу, мада нисам нешто оптимистичан. Да се за тренутак направим и наиван и помислим да ћемо од продаје Павловића неке паре уложити да се додатно ојача тим, мислим да би могла да се направи добра прича у којој би Сума био вишак.
Неће ми бити много жао и ако га задржимо, продужимо уговор са њим, јер, као што рекох, гајим одређене симпатије према његовом начину игре, али ипак мислим да је за Партизан боље да оде и да се доведе другачији играч.
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
447
Reaction score
2.534
Локација
Novi Beograd
Ovo je sve deo taktike da se preplaše igrači AZ-a, da ni ne pomisle da dobro odigraju protiv nas, jer će ih kontaktirati neko iz tria VVV
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.835
Reaction score
13.444
Ogranicenje stranaca je veliki problem i sve domace igrace koji nesto vrede treba cuvati kao oci u glavi. To je nazalost pod moranje tako da se i ja nadam se da ce transfer Pavlovica dobrim delom biti iskoriscen za nova pojacanja jer fali nam dosta igraca pogotovo u rotaciji.

Suma sumarum kljuc je na svim pozicijama imati igrace sa odgovarajucim stilom igre pa svi igraci koje je doveo ovaj novi strucni stab ce najverovatnije biti i dalje u konkurenciji tako da treba racunati na to da se Pesukic, Vujacic itd prema misljenju strucnog staba stilom igre uklapaju u ovu filozofiju iako nismo videli mnogo od njih. Tako da uzimajuci to u obzir ovo su po meni igraci na koje strucni stab racuna da svojim stilom igre odgovaraju (u zagradi sam stavio igrace koji se kratkorocno-dugorocno planiraju za rotaciju):

Stojkovic (Stevanovic) - ovde smo popunjeni

Zadnja cetvorka (treba da konkurisu minimum 8 igraca): Brezancic, Pavlovic, ? , ? (Urosevic, Vujacic, Dinga, Pesukic-Lutovac?) - Dakle u ovoj liniji tima smo verovatno popunjeni sa rotacijom ali fali 2 u prvih 11 (ako ode Pavlovic onda fali 3 u prvih 11)

Vezni red (potrebno min 6 u konkurenciji): Natko, Zdjelar, Suma? (Pavlovic) - fali jos 2 u rotaciji (ako ode Suma fali jos jedan novi igrac za prvih 11)

Krila (potrebno min 4): Asano, Markovic, (Stevanovic, Lakcevic, Tosic, Lutovac) - ovde smo popunjeni i ne verujem da cemo dovoditi nove igrace pa je samo pitanje da li ce Tosic dobijati sve manju minutazu, a Stevanovic i Lakcevic sve vecu i da li ce Lutovac postati ofanzivni desni bek...cekajuci oporavak Markeca.

Napad: Sadik (Gigic)

(Takodje uvek mogu da isplivaju neki klinci koji do sad nisu imali mnogo sansi poput Sehovica, Stanojlovica, Jovanovica...)

Dakle, ukupno minimum 4 ili 6 novih igraca bi valjalo naci do leta kako bi se popunila selekcija odgovarajucim tipovima igraca pa tek onda najranije od zime 2021-e mozemo krenuti u dodatno jacanje tima u fazonu "hleba preko pogace" - a to znaci - umesto Breze bolji ofanzivni levi bek, umesto Sadika bolji napadac, umesto Zdjelara bolji zadnji vezni, umesto Gigica bolji napadac u rotaciji itd itd..... To je bar u teoriji neka ideja kojom treba da se vodimo ako zelimo da budemo sve jaci i jaci iako sam svestan da su praksa i teorija u nasem fudbalu dva sveta.

Opet kazem, strasno veliku komplikaciju pravi ogranicenje stanaca. Mi jos nemamo pojma da li ce se broj stranaca povecavati naredne sezone i u takvim uslovima je pretesko raditi i dugorocno planirati.....pa kad jos na sve to dodamo nasu upravu koja uvek moze da nas dodatno pogura nizbrdo......ni malo laka pozicija za nas strucni stab da donesu prave odluke.
 
Последња измена:

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
I Petković i Kuveljić su bolji igrači od svih alkternativa na zadnjem veznom i špicu.Ja sam ovog Kuveljića primetio još protiv cigana, i protiv nas je lepo odigrao.Posle štopera koje je izbacivao preko, sad izbacuju i veznjake ovi iz Ivanjice.Stabilno rade.
Tip igrača Petkovića je neophodan ovom timu.Kuveljić ima da odigra zapaženu rolu ako ga uzmemo.
Pre dovođenja niko ne može da zna da li su oni spremni da igraju za najveći klub u Srbiji, Partizan.Ali za male pare na trenutno nenormalnom tržištu u zimskom prelaznom roku, treba uzimati ovakve igrače
Ovde pišemo da nam treba igrač koji zna lopte na zadnjem veznom, Kuveljić je takav.I mnogo bolji od Lagatora i ostalih iz Čuke koje smo spominjali.
Pomenuo bi i ovo dete iz Radničkog.Čumić.Mlad, dobar na lopti, drzak i ima fudbalski šmek.Ima tu par igrača i iz Voždovca i ja bi Lukića doveo jer ima mesto medju 18 u Partizanu, ogresili smo se o njemu kao dete, beše najveći talenat u to vreme, ode u Bugarsku i tek sada pokaza svoje kvalitete.
Ovo sadašnje razmisljanje Save Miloševića nije isto kao ranije dovođenje ling long vedeta.Ovi igrači, oba iz Javora su mnogo brži i tehnički potkovaniji od vedeta iz Spartaka.Kuveljića ima svuda na terenu, bridi, čak i daje golove, završava akcije.Petković ima odlično kretanje, i rezentan, precizan udarac.A imamo mnogo sporih igraća u našem timu i vreme je da se izvrši dodatna selekcija u odnosu na jun ove godine kada smo počeli sa selekcijom koja će trajati do avgusta 2020, kada imamo formiran tim za neki duži period.
I iz Čuke bi doveo štopera, mislim da je kapiten, već je zreo igrač, ima visinu i odličnu tehniku.
To su ta 4,5 igrača iz naše lige koji mogu odgovoriti na brzu tranziciju i po prvi put se neću buniti za dovođenje ling long igrača.
Tu bih dodao još najmanje 3 strana igrača, obavezno na poziciji desnog beka, špica i ja bi odmah jurio neke Portugalce u veznom redu.Mislim da ćemo samo jednog stranca dovesti sada na zimu.
Šteta je velika što jebena arena ne prenosi našu ligu.U našoj ligi se danas odvojilo oko 6,7 timobva sa solidnim kvalitetom.Lepo igraju.Nije slučajna pobeda Spartaka nad Spartom onomad.Tu zaista fali kontinuitet u radu, a ne odmah prodaje i rasturanje ekipa.
Da ima malo mozga, mora superliga da broji najviše 12 timova a poželjno je 10 i četvorokružni sistem, to je 36 kola sa play off i play out.Naravno, cigani to odbijaju, ne odgovara im da igraju sa nama i još nekima koji se ne sklanjaju 4 utakmice u toku sezone.
Pun podrška stručnom štabu u realizovanju prelaznog roka i pobošljšanju igračkog kadra
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.528
Reaction score
3.655
Локација
Beograd
Objektivno nasa odbrana je katastrofa. Ko je tu po tvom misljenju dobar starter?
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Ma objektivno potrebno je rekonstrukcija cele odbrane, nema tu šta da se piše.Ne znam koliko može Brežančić levo da odradi, mora da odigra vise da vidimo, problem je i levi bek zadnjih mesec dana
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
Objektivno nasa odbrana je katastrofa. Ko je tu po tvom misljenju dobar starter?
Човек није написао да имамо "добре стартере", већ само констатовао да стартере имамо, сад ко је добар, а ко лош, дало би се расправљати, али чињеница је да неке пројектоване стартере имамо.
И чињеница је да се на зиму не доводе стартери, већ да се крпи оно најпрече, као што је, рецимо та позиција централног/задњег везног, где немамо никакву ротацију, уосталом, као и на позицији шпица.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.039
Reaction score
15.452
Локација
Храм фудбала
И за ротацију у Партизану треба се имати квалитет. А Гигић изгледа нема ни толико. Пешукића не би добео ни у овдашњи локални клуб. Вујачић и игра нешто јер смо на тим позицијама баш баш танки. Динга? Ко зна постоји ли тај играч. Лутовац који је најбољи од њих не може добити прилику од "сјајног" Тошића и неуништивог Ивановића.
А све ове горе полупроизводе могао је замјенити један Бранко Илић или Милан Радин. Који ће од свих њих (изузимам Лутовца) одиграти боље на којој год позицији, а при томе би били свеукупно доста јефтинији.
Ствар је јасна, боље један добар (чек не и екстра квалитетан) играч, него четири-пет полупроизвода.
 

Beelmt

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
154
Reaction score
198
Локација
Beograd
Ivanović, Nikolić,Pešukić,Vujačić,Gigić,Dinga nekad a danas Kuveljić ,Petković ...
Inače Kuveljiću i Petkoviću je u zadnje vreme ,,porasla" cena.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top