Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok (Radio Mileva)

Статус
Затворена за писање одговора.

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
448
Reaction score
2.542
Локација
Novi Beograd
Yet another "prolazni rok". Šta je tu čudno? Ako gledamo sa vedrije strane, bar nismo doveli 4 leva beka ili kopije kojekakvih dinga, pešukića, vujačića, gigića.. I posle silnih rezova, i dalje na stoku imamo još dosta škarta.
Savo je počeo da dovodi naše bivše asove da oplemene stručni štab, što pozdravljam, ali mislim da nam je u ovom trenutku goruća pozicija ozbiljnog sportskog direktora (Tomić zvoni?), jer koliko kapiram nama je i dalje v.d. te pozicije senka čoveka koji 7 random pogledanih utakmica naziva skautingom 140 fudbalera. Neka Savo bude menadžer, ali neka uz njega bude neko čiji šapat neće biti slovo na papiru, već čovek sa njuhom, vezama, elokvencijom i harizmom za pregovore sa fudbalerima, a pre svega fudbalski pismen. Otprilike, sve suprotno od gmazure
 
  • Like
Reactions: BiP

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.080
Reaction score
5.018
Локација
vezenemam
Goruća pozicija je VVV.
A ona će da gori, dok ne izgori goruća pozicija iznad nje.
Dotada, podrška Savi i ekipi, neka guraju najbolje što mogu. Imamo solidnu ekipu. Nije svrha gomilati škartove/medijski napumpane "bombe", ukoliko se ne dovede kvalitet, bolje je probati "iskopati" nekog klinca, teško da ih baš nema, bilo u Zemuneli, bilo u okruženju.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
A koliko je Zdjelar dao i namjestio golova prije nego sto smo ga doveli? Kakav je imao ucinak?

Da se razumijemo, izuzetno postujem Zdjelara. Za nase uslove, odlican igrac.


Он је за тих милион и двеста дошао из Хајдука из Куле и није оправдао очекивања.


Ako se dobro sjecam, otisao je za 3 miliona.
 
Последња измена:

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.932
Reaction score
7.302
Локација
Banja Luka
Evo Rajković opet aktuelan. Kuku majci, ovo je postalo zamarajuce
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
764
Reaction score
1.873
Neverujem ciganskim medijima. Ako je Savo i strucni stab uvideo, na osnovu treninga Rajkovica jesenas kod nas. da je igrac koji bi koristio Partizanu a takodje da je sanirao povrede, ne vidim prepreku od 200 hiljada (a valjda se mogu i naci na nekoj cifri), pogotovo sto dolazi kao slobodan igrac bez obestecenja. Za uvid u stanje igraca a i dogovor sa njim su imali citavu jesen. Ako pak smatraju da nije od nekog znacaja za Partizan, nisu trebali pricati kako je Rajkovic prioritet ovog prelaznog roka, nego se na vreme okrenuti nekom drugom resenju. Sticem utisak da se vec sve zna oko Rajkovica hoce li kod nas ili ne, a da samo mi neznamo jer naravno moraju biti u tajnosti takve stvari a da ciganske medije vise nagadjaju sta im je milije, naravno uvek to da losije zvuci po Partizan. Definitivno jos jedna Spanska serija a sta ce biti, pa videcemo i mi.
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
540
Reaction score
1.895
Opa,opet Rajkovic? Moze! Ali sad za duplo manje love ako hoce,ako nece nek nastavi da mesetari sa ufom,perudjom,nefcijem,karabagom...mozda ga neko i plati! Posle ovih sranja dao bi mu jedan da ne kazem sta.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Ništa drugačije nije bilo ni letos. Izgleda da je kao što si napisao ^ @ajax00
Spinuju nam kako bi mislili da je propao transfer, s druge strane teraju nas da klikćemo na razna sranja. Jedino mi u glavu sad ide da je on stvarno tražio više nego što imaju ključni igrači u timu, pa smo mu mi rekli ako ne nadješ bolje dodji kod nas pošto si već bio sa timom i koliko toliko si fizički spreman...
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.860
Reaction score
13.565
Ocekujem (za rotaciju) nekog domaceg stopera i napadaca kao neki minimum za ovaj prelazni rok s obzirom da stvari stoje tako da je Scekic jos uvek tu i da nece otici dok se ne nadje zamena (ako se nadje), a da na desnom beku uprkos odlasku Pesukica izleda nece biti dovodjen niko osim ako Miletic ne ode (jer Lutovac se tu pokazao vise nego dobro i mogao bi dobiti prostora). Sve u svemu izgleda da mozemo da ocekujemo samo minimalne promene u rotaciji i to je sve, a tek tamo na leto neke vece promene i u prvoj postavi pre svega mislim na poziciju stopera i desnog beka (sa druge strane nisam siguran ni da li ce nasi stranci svi biti na okupu za narednu sezonu ako dodje neka "ponuda koja se ne odbija").
 

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
815
Reaction score
2.733
Локација
.
A sta se desava sa napadacem, ocemo uopste dovoditi nekog ili mislie da Sadik moze celu sezonu sam da iznese?
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.080
Reaction score
5.018
Локација
vezenemam
Vrlo je moguće da se čeka kako će se pokazati mladi Arambašić, koji ide na ove prve pripreme.
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.396
Reaction score
4.603
Локација
Zemun
Rece Savo da imamo stopere u veznom redu, da nece da zuri sa dovodjenjem i da je Rajkovic i igracki i ljudski ono sto nam treba.
Ne znam samo koji su to zadnji vezni koji mogu na stopera? Scekica smo videli, mene nije odusevio, iako odradjuje odlican posao na zadnjem veznom, Lola?
 
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
330
Reaction score
278
Aj da vidimo dali ce uopste neko doci, pa makar i nedosao desni bek ! Iskreno nadam se napadacu i stoperu, ali videcemo !
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.425
Reaction score
11.836
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
...On je za ovu nasu ligu VVD...

Vučelić-Vazura-Debeli Profesor Peder?

Mala, šala - verovatno pišeš o Van Dajku?

To pokazuje, osim da si balavac, da nemaš pojma o fudbalu, jer nisi napisao Đorđo Kjelini.

Živeo Jack Daniel's.

Za modove: Nemoj da ste me kaznili nekim poenima, barem gradacije moraju da budu ispravne. Aferim!
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
Па Лазо, може за нашу лигу бити и Кјелини и Ван Дајк и Пике и Бонући, Кулибали, поента остаје иста.

Иначе, слажем се с тобом да је Кјелини најбољи штопер на свету тренутно, штета што се повредио и питање је како ће сада да се врати у форму са 35 година. Човек не греши у одбрани, а практично, с офанзивне стране обавља и улогу некадашњих либера, започиње акције феноменалним пасовима и дугим лоптама.

Невероватан играч.

Живела ракија!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top