Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok (Radio Mileva)

Статус
Затворена за писање одговора.

tintin

Grobar
Учлањен(а)
07.08.2018
Порука
275
Reaction score
520
Локација
blizu
Ma neka se govna razbaciju (našim) parama koliko god hoće i koliko im se može. Međutim, nije mi jasno koliko glup igrač treba da bude, da ne vidi da je to sredina u kojoj se propada. Oni ovu sezonu ne mogu da završe bez sudija, a to znači dalje propadanje igrača jer ne igraju takmičarske utakmice, osim jedne gde vide svoju meru. Pa jbt, napravili su tim od 30 miliona koji od jedne Inđije na svom terenu gubi, da ne bi sudije i golmana da na kraju pomogne. Protivnici se sklanjaju ili izlaze sa rezervnim sastavima i ti u takvom pozorištu lutaka stičeš nekakvo znanje i iskustvo, pokazuješ kvalitet...

Mislim da je ovo sasvim prihvatljiv model za njihov novi stadion. I nije skup.

1024px-Swanage_Punch_%26_Judy.JPG
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Realno ja sam bio za to da mu se ponudi i 600k plata sa obzirom na stanje na trzistu. Sve druge opcije mi djeluju i skuplje a mozda i manjeg kvaliteta. Ok vec sam jednom pisao, nista ne mora da znaci da bi Rajkovic bio pogodak i da bi igrao vrhunski. Kako vrijeme prolazi uvidja se da je njemu jedino bitna lova. Ima tu vjerovatno dosta stvari koje mi ne znamo pa nagadjamo kakav je bio dogovor izmedju njega i Save, kakva mu je ponuda upucena i slicno. Ja sam osjecaja da smo mu prisli ljudski, ponudili da trenira sa nama, iskreno rekli sta i kako planiramo. Kakav je njegov stav bio po tome, jel se on na ista obavezao i jel dao neke posebne zahtjeve to ne mogu da pogadjam. Ako on posle svega potpise za cigane, stvarno nemam drugi komentar osim, ko zna sto je to dobro. Nebi me cudilo ni da veliki dio u tom sranju ima uprava, prvenstveno gmazura zatezanjem oko ponude a mozda se i namjesta da potpise Vitas, jer je pulen Ranka Stojica. Koji je inace uvalio sve sto je mogao u czv pa sad kad vise nema mjesta tamo pokusava nama da uvali svoju robu. Uzdam se jos u predsednika kojeg drzim za malo razumnijeg covjeka od ostalih u upravi jer ponekad ima i neku dobru inicijativu. Cekamo Zexa da vidimo hocel da nagovjesti rasplet.

Inace Bojan Matic je ok prica. Zadovoljan sam, nije duduk za fudbal. Zna da odigra i glavom i nogom. Uostalom bice prilike da se pokaze. Ocekujem da ce imati neki ucinak kad bude igrao.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.556
Reaction score
11.034
Partizan nije humanitarna organizacija. Nije mi jasno kako smo bilo kog igraca pustili da trenira sa timom, a da nikakav dogovor sa njim nemamo?
Najbolje da otvorimo vrata svakome ko nema tim, pa posle neka bira gde hoce da ode, sve i da je u pitanju italijanski drugoligas ili kurva iz komsiluka.

Mi ovde redovno pljujemo Jovicinog malog jer je debelo kostao klub koji ga je napravio, ali nekako zaboravimo da mu je to sam klub dozvolio i da smo u klubu imali neku budalu koja je potpisala tako debilnu klauzulu.
Sa Rajkovicem je isto, jedini i iskljucivi krivac je klub.
Ako se pozivamo na nekakve dzentlmenske sporazume i prijateljski odnos sa igracima i menadzerima, onda bi za pocetak taj princip mogli da primenimo kod isplacivanja zarada igracima, jer nam svaki drugi oprasta neke silne pare kad ode. O bonusima i da ne pricam.
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
757
Reaction score
1.816
Po meni postoje samo dve opcije koje ce pokazati pravo lice Rajkovica i gde pripada.
1. Ako je Savo i strucni stab zakljucio da je Rajkovic bas to sto nam, treba i ako je trazio 600k ev. a mi davali 300k ev., a sada trazi 500k ev. a mi dajemo 400k ev., dogovor je blizu ili je vec postignut ali se drzi u tajnosti do kraja kao za Bijana Matica sto je notmalno i verovatno se ceka povratak ekipe u BG...
2. Sa druge strane ako su mu cigani drazi eto njega ubrzo kod njih i u tom slucaju uopste nebi zalio za njim i kraj price.
Ne treba zaboraviti da netreba bas verovati ciganskim medijima a ujedno da cigani zele demonstraciju moći (kompleksi su to ciganski). Tako se i letos pricalo kako zele Lazara Maekovica a Lazaraj je dosao tamo gde pripada, naravno u Partizan.
 

MB13

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
118
Reaction score
230
Локација
Beograd
Dobar je Matic,donece dosta dobrih stvari,skok,leva noga,jaka ledja...nije los ni u realizaciji i ima dosta golova iza sebe u zadnje dve godine...
Meni se licno svidelo ono sto sam video u 45min utakmice od Save Arambasica...dosta zrela igra za njegove godine. E sad ne znam sta je u ovom trenutku najbolje za njegov razvoj?
Posebno je dobro odigrao Lazar Pavlovic,mnogo jak na lopti,strasna asistencija,on je nasa snaga !
 

duxpfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
981
Reaction score
1.963
Bice veselo kad nam od juna meseca Matic bude prvi spic,taman ima vremena da se uigra do tada,posto ova govna iz uprave jedva cekaju da uvale Sadika
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.913
Reaction score
26.535
Partizan nije sabirni centar za zgadiju...
Sad me ne interesuje da li pregovara sa septicarima, jer ako je i on sam septicar sto rece ovde neko, mrs u tri lepe, zajedno sa upravom koja te pustila da vonjas kod nas.
A Savo, ako posle Darka Kovacevica i svega onoga sto je pricao 1994, slavio sa nama pobedu u derbiju, jesenju titulu, deklarisao se kao nas, i svega onoga sto je usledilo nakon toga, ti u karakteru jedne ciganske picke vidis nesto dobro, onda se ja plasim za tvoje zdravstveno stanje.
Sa ciganima nigde i nikad.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Ruznal pise da ce Denis Stojkovic kod nas..
Mali je prava oldschool desetka, kazu ulog za buducnost, ja kazem give kids a chance.
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.069
Reaction score
4.939
Локација
vezenemam
Nikon el Maestro Jevtić?
Dečko 17 godina, promenio već 5-6 klubova, omirisao i mlađe kategorije Juvea.
Tanki smo na tim pozicijama ofanzivnih vezista, ovaj naš L.Pavlović ne vredi ničemu, a i mator je već, pitanje da li bi ga sad uzeo i neki humanitarni/investicioni fond....
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
@Laki T. zasto bi bio Nikon? ofanzivni vezista? to u mnogo razlicitih sistema mogu biti 2-3 pa i 4 igraca na terenu...
Ja bas mislim da Laza vredi mnogo mnogo vise nego sto je generalni utisak..
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.069
Reaction score
4.939
Локација
vezenemam
Naravno da Laza vredi dosta i njega bi valjalo forsirati...pre nego ove "evropske a naše" supertalente...
To mi je bila i poenta upisa. A sem Laze kod nas, u Teleoptiku ima još nekolicina talentovanih ofanzivnih veznjaka, uostalom malo, malo, pa se poneki talenat pusti niz vodu (čitaj u Voždovac u poslednje vreme).
Nikona sam pomenuo jer me je ovaj D.Stojković malo podsetio na njega, barem po broju klubova/škola u kojima se obučavao...
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Jbg brate ja sam se kleo nekada davno u Arnauta, pa ga pustise i on ne napravi nista bas.. Mnogo je faktora koji ce na kraju odluciti da li ce neko postati dobar fudbaler i da li ce to biti kod nas ili negde posle nas.. Struka (nadam se da je struka) odlucuje, gleda, bira, ceni i na kraju krajeva gresi (ko radi taj i gresi).
Jedan od presudnijih faktora za izbor igraca je njegov odnos prema poslu (fudbalu), da li i koliko zeli da radi na sebi, kako se odnosi prema treninzima, taktici, zivotu.. Ja na klipovima vidim da je ovaj mali Denis talentovan, sve ostalo ne mogu da vidim, mislim, niko od nas ne moze.

Primera radi klinac za kojeg sam se bas nadao da ce biti prvotimac je Mateja Milasinovic, pa zavrsi decko u Madjarskoj. Fudbal je to, nepredvidiv je. Stojkovic mozda bude nista mozda bude nesto, mozda bude svasta..
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
HAHAHAH Kakvo govno od tima i govno od čoveka. Jebao te Terza u dupe pičko slinava.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top