Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok (Radio Mileva)

Статус
Затворена за писање одговора.

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.887
Reaction score
26.024
Tako je, pokriveni smo na svim pozicijama.
Jedino me onda cudi sto je iz kluba ovo najavljivan kao prelazni rok u kome cemo oformiti tim koji ce na leto u kvalifikacije za evropu!?
Drugo mesto u ping pongu je nase i Bozije!
 

duxpfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
980
Reaction score
1.945
Pa zbog fantasticnog prelaznok roka bicemo ove sezone 2. i to je veliki napredak u odnosu na proslu sezonu a to je plod dobrog rada uprave koja radi samo u korist naseg Partizana
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.734
Reaction score
12.749
Локација
Nedodjija
najgore je sto mi (navijaci) i uprava ne gledamo na rezultate na isti nacin.

Mi smatramo da su rezultati uspesni, ako pobedimo cigane, osvojimo neki trofej, udjemo/prodjemo grupu LS/LE.
Dok uprava smatra da su rezultati uspesni ako u toku godine naprave milionski transfer..

i sto je najgore, to prolazi godinamaa...
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
ja se slažem sa tim da se gledaju i transferi koji su napravljeni, jer je i to parametar uspešnosti godine.

ali ono gde se mi i uprava razlikujemo je zbog čega su ti transferi važni tj na šta se i kako troše pare od tih transfera.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Gmazura jednom rece da nam svake godine treba 11 miliona. Kad bi on i ekipa jebavali neke obicne kurve i pusili obicne cigare trebalo bi nam 7 miliona maximum.
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.618
Reaction score
8.398
Локација
Македонија
Opet ste nezahvalni! Pa zar zaboravljate samo koliko skeleta is ormana, duhova sa dugova iz proslosti i ostala mitska bica koja su potrazivala pare od Partizana je izmirila ova nasa predana vredna uprava.

Pa bar pozdravite kada nasa uprava nesto pozitivno radi.
Gde ce vam dusa.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Kojih 11 miliona?Prešli smo mi budžet od 11 miliona, minimum je 15,16 miliona godišnje.
Morali su bekove da dovedu.Nama su najvažniji bekovi.I ako oni nemaju po 2,3 leva i desna beka u tefter za jun mesec, onda je sve isto.
Ali sd Iliev reče imamo reprezentativca na desnom beku i tu ne možemo dovoditi a to što je ćovek štoper i što prinudno igra desnog beka, nikom ništa.Ne znam šta Sava misli ali sam siguran da zna kakve bekove traži, verujem da jedino nije bilo to na tržištu sada, što je moguće.
Nije dobro što nismo doveli nazad nikog a šuplji smo.Nije dobro.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.256
I pre su nameštali pa smo osvajali titule..
Kiksali smo nekoliko puta ove godine.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.549
Reaction score
10.838
Po stoti put, drugi smo zato sto smo nesposobni. I na terenu i van terena.
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.393
Reaction score
4.584
Локација
Zemun
Dolazak Vitasa, sa potpisom na 2 godine je sjajan potez. Doveden je igrac koji moze u Ling Long da zakrpi, da bude trece ili cetvrto resenje u rotaciji na poziciji stopera.
Gde su resenja broj 1 i broj 2??!!!
Pa dokle posle slivanja desetine miliona u klupsku kasu, transfer tipa Radisa?!
Ko ce na stopera kad mali ode, a Ostojic zanemoca, ostari? Krpice se u hodu, a onda opet "treba mu vremena da se prilagodi":banghead:
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.234
Reaction score
2.860
Sve je to tako kao sto kazete,ali kad malo bolje sagledamo situaciju,Pavlovic mora da igra(da se razumemo svakako treba i zasluzuje) Ostojic takodje posle odlicne sezone ..dakle taj tandem je uigran i to ostaje....logicno...
E u tome i jeste sustina,koji bi ozbiljniji stoper,sa reputacijom(tipa Rajkovic) dosao u ovom zimskom prelaznom roku,a da mora da sedi na klupi i ceka celu polu sezonu?! Ja mislim ni jedan..
A svi znamo da je stoperaka pozicija ,sto se rotiranja tice,najosetljivija..
Za nas kao klub idealno bi bilo da je dosao neki ozbiljan stoper,da udje u sistem i taman da uskoci na kraju sezone...ali nije realno bilo...

.
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
533
Reaction score
1.756
Vreme ce sve pokazati,kao i uvek. I za Matica i za Vitasa i za sve ostalo. Realno,kao treci stoper Vitas je dobro resenje. Verujem da je bolji od Vujacica. Za rotaciju sigurno nije los.
E sad,u zavisnosti kako se Vitas pokaze i u kakvom stanju bude Ostojic,mozda nam na leto bude trebao samo jedan stoper kao direktna zamena za Pavlovica i tu 99% dolazi onaj iz Olimpije,Banjak.
Pretpostavljam da dolazi i desni bek iz Olimpije,Boaci,garant odlazi Cela na kraju sezone i mi tu imamo zamene u vidu ova dva stranca.
Ali znate sta bi bilo jako lose? Da Ostojic padne prilicno u formi,da Vitas bude u rangu Dinge i da Urosevic takodje bude prodat,ne zato sto mislim da on ima neki specijalni kvalitet nego zbog uigravanja zadnje linije gde bismo onda imali mozda i 4 nova igraca,komplet novu odbranu! To je budalastina,ni jedna iole ozbiljna ekipa ne radi tako. Jedan igrac,maksimum dva i to je to.
Iskreno,zao mi je sto nismo doveli Kuveljica iz Javora nego je otisao u Poljsku,za nase uslove dobar zadnji vezni,mlad,domaci igrac,za rotaciju idealan,ali tu su se izglupirali sa Lolom i to je to,kretenizam.
Na leto ce nam sigurno trebati igrac na toj poziciji,pogotovo sto ce Scekic garantovano da ode a Lola je Lola,jbg. A ne bi me cudilo na kraju sezone da krene prodaja kao na traci,Zdjelar,Natko,Sadik...sve sto iole valja i cuvena prica,bile su jako dobre ponude,igraci su hteli da idu i slicna sranja,ali ne brinite vec imamo zamenu za Sadika i izvuku iz sesira nekog livadarka iz nase lige. Uprave su majstori da sjebu sve sto valja. Mislim realni da budemo,da stvarno dodje ponuda 10+ miliona za Sadika pa jbg bas,to je preozbiljna lova za odbiti i ne treba da se odbije,klub zaradi ogroman novac za ove uslove,igrac ode u bolju ligu da napreduje,svi zadovoljni,uprava odmah odvoji 3-4 miliona da se dovede dobra zamena i to je to. Ali to bi bio lep scenario kada bi smo imali dobru upravu koju nismo imali nikada,ovako su to samo bajke i mastanja.
Imam osecaj i da kada bi smo prodali igraca za 100 miliona opet ne bi nesto mnogo drugacije bilo.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.447
Dobro je resenje Vitas za rotaciju. Prvi izbor za narednu sezonu moze da bude samo ako napreduje izvan svakih ocekivanja, a to je jedan veliki znak pitanja. To nam je to sto se tice ove sezone kad je ekipa u pitanju. Nismo predvideli ni ovaj prelazni rok, a kamo li da predvidimo sta ce biti na leto koje je previse daleko i svasta ce se jos desavati do tada....sto se dolazaka tice, a sto se odlazaka tice to je lakse predvideti jer ako dodju dobre ponude sigurno ce prodati ili Sumu ili Sadika ili mozda u paketu.....ne verujem da cemo i za narednu sezonu zadrzati sve nosioce igre...treba da se desi neki tektonski poremecaj pa da uprava odbije ponude koje ce sasvim sigurno stici na leto ili tokom ove sezone. To je ono sto me vise brine nego to koga cemo dovesti....dzabe ti zapusis jednu rupu kad izbusis novu. Za Pavlovica npr necemo skorije naci adekvatnu zamenu, mozda nadjemo nekog zadovoljavajuceg ali adekvatnu zamenu nema sanse. Isto mislim i za ostale nosioce igre.
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top