• Pomoć hitno potrebna VK Partizan

    Verujemo da ste već videli saopštenje koje je izbacio vaterpolo klub Partizan. Partizan.net je već krenuo u akciju da se pomogne klub, i javilo nam se par osoba sa foruma koji su voljni i u mogućnosti da pomognu.

    Ukoliko imate želju da pomognete Vaterpolo klubu u ovim teškim danima možete da nam se obratite da zajedno u ime partizan.net sajta pomognemo koliko god možemo, ili pak ukoliko želite individualno možemo vam pomoći oko kontakt informacija i gde da pošaljete uplate.

    Treba da zajedno svi pomognemo i ne dozvolimo onima koji žele da nas ugase da to postignu.

Нове поруке на профилима

Samo da se igra zrelo, košarkaški profesionalno, pa neka pobedi bolji. Užasno je kada te svedu na grupu amatera pa se onda iživljavaju i kurče titulama! Partizan je bio najbolji među najboljima.... Po tome se institucija razlikuje od fabrike limenki! Danas su neki najbolji samo kada su među najgorima...
"Evroliga dođe i prođe a Partizan ostaje: U mojoj glavi ja sam kapiten najvećeg kluba" Novica Veličković
"Mi smo u tunelu. Neki put se čini da ima svetla na kraju tunela, međutim to je svetlo lokomotive koja nam ide u susret" D.V
И ја оно исто рекох, само суптилно.
Pozdrav druze, tek sam sada video da si mi odgovorio na poruku kada sam pitao za karte za Euroligu.. hvala na ponudi za pomoc, ako bude nesto zatrebalo javicu se. Za sada mi nista nije sigurno, ni slobodno vreme ni kinta... samo znam da cu biti u BG u to vreme. Ako bude trebala pomoc javljam se! pozdrav :)
Nisam prodao... Pa ja cu da gledam da pre 7 budem ispred Pionira pa ti vidi...
Pozdrav,
jesi prodao karte?
Imam dogovor sa jednim deckom za 2 karte ali mislim da nece biti nista od toga, nesto mi je sumnjivo. Do kad bi trebalo da ti javim?
Slusaj ti prepametni pametnjakovicu i veliki,, srbine,,....nemoj mnogo da se pravis pametan i da ocenjujes moje pisanje.
Kad napunis dovoljno godina ...obavezno da mi se javis.
Ne izigravaj nekog lika!Niko te nista ne dira i ne pravi se mnogo vazan!
Od vas djivdjana mi je dosta.
Top