Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

 • wc2022-pn

  Otvorili smo TIP LIGU za Svetsko prvenstvo 2022 | Katar

  Prvenstvo počinje u nedelju, 20. novembra tako da preporučujemo da se prijavite odmah i da postavite vaše tipove za kompletnu Grupnu fazu. Postavljanje tipova je moguće do početka prve utakmice!

  PRAVILA TAKMIČENjA "Svetsko prvenstvo 2022 | Katar":

  1) Prognozira se tip utakmice: 1, X, ili 2.
  2) Svi tipovi moraju biti postavljeni pre početka prve utakmice aktivnog kola (u ovom slučaju "Grupne faze"), a nakon toga tipovanje će biti zatvoreno.
  3) Pravilo plasmana na kraju sezone takmičenja: Broj bodova će odlučivati plasman na tabeli. Ukoliko neki korisnici imaju isto bodova, deliće mesto na tabeli.

  Uključite se i igrajte sa nama!

  TIP Liga - Svetsko prvenstvo 2022 | Katar »

Нове поруке на профилима

Pozdrav burazeru. Rece mi tuljo da si ti zaduzen za majice foruma. Jel ima nesto od toga da uzmem jednu?
Pozdrav,jesi li se snašao za kartu?
kozzanostra
banovali me jer sam iznapusavao masu sto se usrala cigana..nije valjda da si imao? :(
Pankoz
Pankoz
Imao sam dve pošto su dvojica drugara odustali.
Pozdrav brate Kuki, ako sam dobro zapazio I ti si negde u Amerikama.
uplatio sam neku siću, al' nek' ostane anonomno;) ;-)
pozdrav tebi i menadžmentu :)
Tebra, svaka čast za profilnu! Koča Popović, najharizmatičniji komunista, veliki gospodin i pre svega veliki vojskovodja. Hvala njemu i Peku Dapčeviću, za naš Partizan.
Ja bih dao sve od sebe da uz Trifunovića dodamo Petruševa uprkos otvorenom otporu zalizanog smrada i , mada se većina ne bi složila, pružimo još jednu šansu Pecarskom i napravimo novu mladu trojku srpskih igrača, koji su na onom prvenstvu Evrope od pre 3 godine bili ključni igrači reprezentacije.
Top