Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga konferencija 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Zaboravljamo brzo koliko smo mi tanak i skroman sastav, suva drenovina je isceđena...
Bez 3-4 pojačanja (kojih biti neće), mi ne možemo podjednako dobro igrati i evropu i ligu.

Stanojeviću izađi pred idiote i traži pojačanja, ovo ovako ne može.

Utakmicu u evropi igramo 16tog, a derbi je 18tog septembra. Baš me interesuje kako ćemo to odigrati sa ovim rosterom.
Ako ostanemo na ovom sastavu jedno takmičenje se mora žrtvovati. Ne vredi masakrirati igrače zbog lopova...
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.905
Reaction score
13.789
Људи..... Други смо фаворит групе. Играмо за европско пролеће са Флором, Анортозисом....и Гентом. Кад ако не сад ?
Морамо даље како знамо и умемо. Морамо опет да оправдамо улогу фаворита.
Ако будемо први прескачемо 1/16 финала и чекамо мирне главе 1/8 финала и борбу за 8 најбољих.
Са оном борбом можемо далеко али.....без појачања ће бити гадно, одмиче сезона, скупљају се утакмице, скупља се замор......требају нам минимум још два нова играча иначе ће да трпи или првенство или Европа.

Не смемо да продамо ни једног играча сад. То би био корак назад и шанса мање за европско пролеће и титулу. Овај тим треба надоградити. Стиже лова од Уефе, капнуће још током групне фазе, кад нисмо банкротирали до сад издржаћемо још мало.....али са овом управом то се никад не зна.
На зиму или наредно лето ће играчи више да вреде.....само будала би сад пред групе продала играча. Сад треба уложити, појачати тим.
 
Последња измена:

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.529
Reaction score
23.673
Локација
U zemlji cigana i realnih debila

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.038
Reaction score
14.706
Grupa sasvim solidna i otvorena da se sibamo za prolaz. Nema tu sta.

Sa Gentom nikada nismo igrali. Belgijanci kao Belgijanci tu i tamo, vise nam ne odgovaraju (Genk, Sarlroa, Briz...) nego sto odgovaraju (Anderleht) ali nisu bauk i moze se sa njima.

Sa Florom smo igrali (sto kaze Oplenac) ali jos pre 22 godine... Dve lagane pobede 1999-te (6:0 kuci i 4:1 tamo). Najlaksi rival iz treceg sesira i tu treba ici na obe pobede iako niko nije naivan danas.

Sa Anortozisom smo takodje igrali ali jos daleke 1963 (3:0 kuci i 3:1 tamo). Nemamo ni tu neka lepa secanja na skoriju proslost (Apoel, AEL Limasol...) ali valjda ce sad da se okrene malo na nasu stranu.
 

ABCDE

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
528
Reaction score
107
Ako ne prezimimo u LK momentalno gasi klub.
Ovakvu grupu bi prošli i sa vedetama poput Branka Savića, Milanom Stojanoskim i Gogom Obradovićem.
Svim silama napasti prvo mesto u grupi, nadam se da prvu igramo sa Gentom ili Anartozisom tamo. Daj odmah najteže dok smo u formi.
 

peptidde

Početnik
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
93
Reaction score
946
Локација
Beograd
Trebalo bi snimiti neki dokumentara o ovoj nasoj kriminalnoj upravi. Pre dvomeca sa Sochijem su pricali kako ubrzano rade na dovodjenju pojacanja ali satro nisu uspeli na tome, pred dvomec sa Santa Klarom su vec krenuli sa pricom kako ne zeli da gomilaju igrace na istim pozicijama, sada lopovcina Ilijev prica kako imamo 2 kompletna tima na raspolaganju, sta je sledece?! Za nedelju dana ce biti prica da imamo previse kvalitetnih igraca u timu, i da cemo prodati nekolicinu jer nam se moze? A ne dao Bog da nam se povredi Rikardo, ko nam je alternativa za njega, Jojic? Suma? Terzic? Sve najgore nasoj upravi! Nadajmo se da imaju bar malo obraza i da ce dovesti bar jednog napadaca. Sve preko toga je plus uzimajuci u obzir kakva su govna.

Grupa za LK nije mogla biti bolja. Da je iz cetvrtog sesira uleteo linkoln, to bi bila najslabija grupa u istoriji evro takmicenja, mada ni ovako nije daleko. Ovo se mora iskoristiti. Moramo napasti prvo mesto! Gent je uzasno krenuo u novu sezonu, u donjem delu tabele su u Belgijskom prvenstvu. Verujem da su slabiji od Sochija, a na nivou Santa Clare. Moramo sada nabiti koeficijent!

Uprava napolje!
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.038
Reaction score
14.706
Posto je derbi vec 19-og septembra a ova prva utakmica u Ligi Konferencije tri dana ranije bilo bi dobro da igramo kuci (najbolja varijanta Flora) i da se ne trosimo previse pred derbi koji nam je cak i bitnija utakmica. Ali kako bude - bice.
 

zubac

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2007
Порука
497
Reaction score
1.784
Jebiga, Nemanja Tomic potpisao sa Radnickim Kragujevac. Da li je slobodan Isailovic, preko nam je potreban? Kd prije glavati Vazura stize na zreb?
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.309
Reaction score
34.597
Локација
vaginamandibularia
Sa pojacanjima koja su pre svega kvalitet a ne samo kvantitet, grupu prolazimo sigurno kao drugi. Bez pojacanja se ne bih kladio da cemo medju dve ekipe u grupi.

Zreb je super sta sam ocekivao, ali potceniti ma koga danas kad imas igraca za mozda 8/11 pozicija u timu je kretenizam. Ne zaboravite da ce umor da uzima sve veci danak, povrede i tako ti kurci.

Ako govna ne dovedu pojacanja tesko cemo odrzati korak u ling long ding ding dongu i ovoj ligi konfederacija
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top