Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.520
Reaction score
41.694
Локација
Žrnov
Ponjitka ostao u BG-u, lakša povreda ramena, pišan ono govno od našeg sponzora.
 

oMARKOo

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
60
Reaction score
308
Strim
 

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.069
Reaction score
8.103
Dovoljno za pobedu, uglavnom iskontrolisana utakmica od početka do kraja.
Nazire se daleko veći ofanzivni arsenal sa PJ i Kaminskim, baš odlično čitaju igru.

Jebali ih popodnevni termini, atmosfera kao na utakmici srednjoskolskog turnira.

Biće ovo sve super.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.255
Reaction score
3.784
Malo smo ih potcijenili, vjerovatno u fazonu, mladi su, neiskusni, pa smo se morali na kraju pomučiti.

Jaramaz mi nije za puno minuta, slab je baš u organizaciji, ali uz neku određenu ulogu može biti nešto od njega.

Baš sam se uželio utakmica košarkaša.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.253
Reaction score
2.858
Termin takav da sam prethodnih nekoliko dana provjeravao igramo li to uopste :) Minutaza rasporedjena, niko se nije povrijedio, dobili, vidjeli par ekstra finti Kaminskog. Meni dovoljno. Idemo dalje!
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.137
Reaction score
5.345
Локација
vezenemam
Serem im se u naslov i njihove tvit-navijače:
"TVITOVI - ''Grobari'' brinu: ''Pojačanja, hitno!''"(sporCke.net)

Sutra sa Igokeom, kasniji/povoljniji termin, valja očekivati i bolju posetu, mada i u ovom ranom terminu podrška nije izostala.
 

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
174
Reaction score
517
Локација
Ruma
Okej utakmica, realno Željko dosta eksperimentisao, da smo hteli da ih gazimo, to bi i uradili. Ovako igrali svi, Kaminski definitivno pun pogodak. Odlično se snalazi pod košem, sam sebi gradi i poentira, mislim da ako Kopriva sada nešto nepokupi od njega, neće nikad i ostaće prosek centar. Tristan mi je bio ovaj put dosta bolji, više energije, bilo je i poena. U drugom ga nije puno ni uvodio, pošto smo imali taj neki egal. Uglavnom ima on tu još da radi, ali bitna mi je želja, ovog ostalog ima. Kada sam ga video da je sledja lupio jak faul samo da protivnik neda koš, to me je najviše obradovalo. PJ isto kompletan igrač, ima prodor, ima šut, snalazi se i u organizaciji igre, biće on pojačanje. Jare s druge strane skromno, da nisam video šta je Željko napravio od Avramovića koji je sličan tip igrača, rekao bi da od njega nema ništa sem nekoliko minuta, ali ovako ko zna vreme će pokazati. Starosedeoci standardno, nema tu šta da se sumnja u Pantera, Lideja, Nanelija, Smajlija, Andjuša će odraditi dovoljno i to je to. Svakako bi dobrodošao taj još jedan visoki igrač za EL, jer od Koprive na tom nivou neočekujem ništa ove godine, dečko možda tek eksplodira tamo od februara, marta, za sada tanko.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.038
Reaction score
14.707
Na kraju sigurna pobeda mada smo ih rutinirali tek u poslednjoj četvrtini. Ipak je Željko dosta kombinovao, rasporedio minutažu za sve. Najviše su uglavnom igrali Ledej, Panter, Dožer, Trifa, Naneli i Smajli a najmanje Kaminski, Tristan, Kopriva i Anđušić. U jednom trenutku smo stvarno delovali razigrani (bilo je 49:33 u jednom momentu) ali kasnije pada razlika i ovi dolaze još u egal. Kao što rekoh, u poslednjoj četvrtini smo ih rutinirali i na kraju sigurno dobili. Po index-u najbolji su bili Ledej, Kaminski, Dožer, Trifa i Naneli. Solidni su još bili Panter i Smajli. Poeni lepo raspoređeni. S obzirom da smo još u pripremama pred sezonu iako je ovo bila takmičarska utakmica bili smo sasvim dobri u šutu, jedino smo malo podbacili u asistencijama u odnosu na Megu koja je imasla duplo više od nas (11:22). Zanimljivo je reći i da smo na terenu sa Dožerom bili u plusu 17 razlike a sa Smajlijem plus 16 dok sa druge strane sa Jaramazom na minus 2 razlike a sa Ledejom iako je bio jedan od boljih sa minus jedan razlike. Posebne pohvale za Kaminskog (5/5 za dva) i Dožera (4/4 za dva). Sutra već od 18h... Igokea.
 

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
2.762
Reaction score
14.160
Локација
Madagascar
Snimak utakmice Partizan-Mega od 00:15h na arenasport premium 2(tako pise na pregledu programa)
 
Top