Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Pajas

Grobarčina
Учлањен(а)
06.01.2008
Порука
1.348
Reaction score
1.327
Može li neko da postavi sliku onog pomerenog živog zida?
 

part

A_Grobar
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
276
Reaction score
1.764
Локација
Beograd
Partizan do titule!...
I duple krune.

A bedne grupe mauzera i Krsmi ćemo za sva vremena van sporta i fajta... ako nastave da ojađuju BG, Srb sa dizel nekrstima i pajacima iz močvare.

Jedino brine što te madere i kokreze se trpe?!

Ne tako davno udbe i jogije su smatrali za in, pa propast svih i svega beše?!

Alooo, juhuuu,..?!!!!
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Momcima i Duljaju, bravo, bravo junaci!!!
Sudijama da jebem sve mrtvo i živo, pa ima li neki sport gdje ćemo imati neku gospodu od sudija, pa da uživamo, a ovako sinoć košarka, danas fudbal i fino vidiš da te kreteni kradu. Samo sam čekao kad će Taki da nabode sudiju, a on se smije i baca pet. Zna govno da je govno, šta da mu radiš.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.315
Reaction score
3.966
Локација
Kobasicarija "Venac".
Gde god da igra
Partizan me nasekira!

Nisam izdrzao, i po prvi put u zivotu sam ugasio i tv i telefon u 70om minutu. Videlo se da su nas skolili, i jedino sto sam se nadao je da cemo nekim cudom odoleti. Na pobedu nisam ni pomisljao, jer smo ostali bez natka, zahida i saldanje.
Razocaran sam pristupom, duel igrom i brzinom nasih igraca. Sudija je ciganima dao sve sto je mogao izvuci, tako da su na tim krilima mogli biti u inicijativi skoro celu utakmicu. Imt nam je napavio silne probleme, ali kapirao sam da je derbi sasvim druga utakmica, da ce se linije zategnuti…mnogo, mnogo smo i dozvoljavali. Hvala aci jovanovicu!
I pored inferiornosti, u napadu smo bili sasvim dobri. Obzirom na posed lopte i gubljenje nicijih, neverovatno je da smo napravili lep broj sansi i dali dva komada. Pohvale za sve u ofanzivi, a narocito za burazera alda, u kog nisam verovao. Bazdara i severinu necu komentarisati, jer nisam ni gledao zadnjih 25 minuta.
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Samo odlicna nam je grupa igraca,drze se zajedno i bore se muski i svaka im cast. Krvarimo na bekovima jako i tu moramo nesto da smislimo. Pohvalio bih Svetu kao kapitena bori se uvek protiv nepravde,vidim da je decku stalo i samo neka nastavi tako! Klark Kent pedercina ali prava da ga sisa i on i njegov predsednik drzave,kad je ferka ne zna nista izbacio ga Velez iz Mostara kad je vodio Atinski AEK,vodio je 80 posto namestenih tekmi kao trener Udbane i uzima da moralise,svi su isti govna napredna.
 

malicovek

Početnik
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
185
Reaction score
1.768
Локација
Beograd
Ja prezadovoljan odlično su odigrali i spremili tekmu, uz neke individualne greške. Ne želim da se osvrćem na to, to je potpuno nebitno. Borili su se i to je najbitnije.

Sad uz ovo njihovo skičanje, ovaj bod vredi kao 10!
 
Top