Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Mr Petrov

Početnik
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
152
Reaction score
1.155
Локација
Pozega
...čovek, koji je ubedljivo bio najviše vredjan, od svih naših igrača, iz tog perioda, od strane protivničkih navijača, pa čak i igrača, setimo se horski pevane pesmice, svih njihovih igrača, na čelu sa onim pajacom "djenkom", pridje stranci čija je personifikacija, u svakom smislu, mutant kk, istih tih bolesnika "pevača" ???!!!
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.491
Reaction score
13.457
Локација
tamo daleko...
Nikad necu prezelati TNT sezonu i oruzanu pljacku protiv Taukeramike. Jebem i sva da im jebem i sad se iznerviram kad se samo setim te majistorice.
I onda zasto mrzimo spanske cigane.

Nije mi jasno kako se doslo do toga da u svim sportovima imaju neverovatnu zastitu sudija. Ona proslosezonska lakrdija oko izrecenih kazni je najbolji primer koliko sport cesto gubi izvorni smisao.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.303
Reaction score
15.370
Локација
U pizdi materini
Pa zato što su prototip cigana. Zašto zvezda ima logistiku ? Pa zato što su navikli da lažu, kradu i otimaju, oni drugačije i ne mogu za njih je mulj prirodni habitat.

Kako ono kažu ovde - 'Nisam ja to ukrao ja sam to doneo iz firme'. Ne prepušta se ništa slučaju nego da se oni prvo 'obezbede' na vreme pa tek onda može da se igra. Razlika je u tome što za razliku od španskog cigansko dno ima i rupu.
 
Top