Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.173
Reaction score
2.375
Sta god da je Macvan sada i koga god da podrzava, ja ne zaboravljam kada je on pristao da igra za nas. Za razliku od ovog isprdka na celu kluba, Macvan je Partizanu dao mnogo.
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.301
Reaction score
10.818
Локација
Beograd

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.280
Reaction score
10.723
Локација
underground
Sama cinjenica sto Macvan (otkako je usao u sns) dobija sporove pred domacim organima a gubi pred stranim nezavisnim , govori ko trenutno bolje stoji u hirejarhiji sns-a.
Macvanu svaka cast za igracku karijeru, ne volim da sudim o tudjem novcaniku ali mnogo govori i cinjenica da su dugove oprastali iskljucivo oni bivsi igraci koji se nisu kompromitovali ulaskom u sns. A 30000 je bila otprilike prosecna mesecna Macvanova plata u karijeri.
Jel nije Partizan bar malo doprineo tome ? Plus jos je dobio posao u klubu. Ali lakse je uci u sns.
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.008
Ne obracajte paznju na ove unutarstranacke obracune. Za Ostoju vecina zna ko je i sta je, za Macvana van igracke karijere ne tako puno. Elem, da ne rusim sneska, ali ne radi se o egzemplaru visokomoralnog karaktera. Ne treba ponavljati da ga je corava pudla formirala kao coveka i verovatno mu usadjivala svoje vrednosti. Dakle novac po svaku cenu, bez obzira na ostalo.
Po pricama u koje verujem, njegov uspon u hijerarhiji napredne mafijaske hobotnice krece preko vocnjaka u selu Dobric kod Sapca. Navodno su mu partneri vrlo visoki delovi ganga, pominju i prvog brata i prestolonaslednika koji je navodno imao neku curu tu i bilo skoro doslo do svadbe. Mnogo hektara sljive, jabuke.. Opstina Sabac im je narodnim parama popravila i sredila prilazni put do sela koje je od Sapca valjda preko 10 km. Asfalt je dolazio sa asfaltne baze u selu Duvaniste kod Sapca, vlasnika Buhe Cumeta. Izgleda da im ide lepo, cim se macvan uspinje u hijerarhiji.
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.693
Reaction score
22.597
Локација
Beograd
Žarko Paspalj hitno primljen u bolnicu, javili grčki mediji...
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.922
Локација
Žrnov
Top