Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Ilke

Početnik
Учлањен(а)
27.01.2010
Порука
153
Reaction score
2
Локација
Tamo gde su crno-beli...
Kleo danas postigao gol iz penala u pobedi Guangzua od 2:1. Bravo majstore... Inace, prvi su na tabeli sa 5 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog...
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.601
Reaction score
3.448
Локација
JNA
Paunovic dao gol za Filadelfiju...
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
2706rado2.JPG

Radovic potpisao novi trogodisnji ugovor sa Legijom. The End.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.481
Reaction score
41.349
Локација
Žrnov
E, hvala Bogu i nek mu je sa srećom :)
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.229
Reaction score
4.051
Локација
Uvek uz Partizan
Jovanović može da igra evro-kupove

S. I. | 27. jun 2011. 20:48 | Komentara: 0
Doskorašnji štoper Partizana debitovao je za Vislu iz Krakova u pripremnom meču protiv Liteksa. Pajović: Markova kazna prenosi i u Poljsku, ali važi samo za nacionalna takmičenja, prvenstvo i Kup



Marko Jovanović na treningu




DOSKORAŠNjI štoper Partizana Marko Jovanović debitovao je za Vislu iz Krakova u pripremnom meču protiv Liteksa iako je suspendovan na šest meseci zbog incidenta na finalu Kupa Srbije.
- Jovanoviću se kazna prenosi i u Poljsku, ali važi samo za nacionalna takmičenja, prvenstvo i Kup - ističe disciplinski sudija FSS Slobodan Pajović. - Ne znam da li je taj pripremni meč bio prijavljen ili ne i u čijoj je nadležnosti, ali on može da igra u evro-kupovima. Uostalom, njegova žalba je stigla u FSS.
S obzirom na to da je napustio srpski fudbal hoće li Komisija za žalbe biti blagonaklona prema njemu?
- Ne bih to da komentarišem. Disciplinska komisija će se sastati do kraja ove nedelje i tada ćemo odrediti datum sastanka Komisije za žalbe.
Izrekli ste 50 disciplinskih kazni zbog incidenata na finalu Kupa Srbije, ali neki tvrde da nisu dobili odluke?
- Sve su uručene, dobio sam potvrde - tvrdi Pajović. - Neki su ih dobili pre dve nedelje, neki pre nekoliko dana ali se nije radilo o grešci administracije.
Da li su žalbe počele da pristižu?
- Za sada smo dobili dve žalbe, ali pošto je zakonski rok osam dana one će stizati verovatno u zavisnosti od datuma prijema odluke. Nekima je rok istekao, drugima još traje - objašnjava disciplinac.

http://novosti.rs/vesti/sport.72.html:335878-Jovanovic-moze-da-igra-evro-kupove


Marko debitovao za Vislu, nadam se da ga nece upropastiti sa ovom suspenzijom, koju mu kako vidim guraju i u Poljsku ligu.
 

VUGA

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2009
Порука
314
Reaction score
1
Sulejmani: Nije trebalo da napustim Partizan

Miralem Sulejmani, fudbaler Ajaksa i nekadašnji kapiten mlade reprezentacije Srbije, pokajao se što je kao izuzetno mlad igrač otišao iz Partizana.

news_48635.jpg


- Malo mi je krivo što sam sa 17 godina napustio Humsku... Istekao mi je stipendijski ugovor i morao sam da mislim na budućnost. I sada se rado prisetim debija za crno bele. Trener Jirgen Reber me uveo u igru u 82. minutu protiv Obilića, koga smo savladali sa 4:2. Zamenio sam tada Stefana Babovića – rekao je Miralem Sulejmani.
Sulejmani ponovo oblači crno-beli dres VIDEO
Sulejmani sa Ajaksom šampion! VIDEO
Majstorija Sulejmanija VIDEO
Arsenal daje 12 milona za Sulejmanija
Talentovani vezista naglasio je i da posle osvajanja titule sa Ajaksom očekuje i poziv Vladimira Petrovića Pižona, selektora Srbije.

- Dok postoje šanse, treba da se nadamo plasmanu na Evropsko prvenstvo. Pred nama je raspored koji bi nam mogao omogućiti baraž i šansu da se dočepamo kontinentalnog prvenstva. Imamo reprezentaciju za respekt.

Smedia
 

Vojin91

Grobarčina
Учлањен(а)
18.10.2008
Порука
1.094
Reaction score
0
Veljko Paunovic , dao gol za Filadelfiju , za pobedu od 3:2 :)
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Veljko reseta po americi :)
 

Drug 022

Grobarčina
Учлањен(а)
10.10.2007
Порука
1.862
Reaction score
362
Локација
Средњи Банат
Šćepović za MONDO: Sinovi sami odlučuju


30. jun 2011. 12:03 > 12:08
Nekadašnji centarfor Partizana Slađan Šćepović ne bi imao ništa protiv eventualnog transfera starijeg sina Stefana iz Briža u Crvenu zvezdu.
v210500p0.jpg

Dolazak Stefana Šćepovića na Marakanu nije gotova stvar, ali su se navijačke strasti uzburkale kao da je mladi reprezentativac Srbije već pozirao u crveno-belom dresu i najavio juriš na "duplu krunu".

Scenario je jedan od najluđih mogućih - dva brata u "večitom derbiju", ali na suprotnim stranama! Stefan protiv Marka!

Tako nešto poslednji put je zabeleženo krajem 80-ih, kada je Milko Đurovski prešao iz Zvezde u Partizan i više puta igrao protiv brata Boška.

Slučaj Šćepovića bio bi specifičan zbog toga što je Stefan otišao iz Partizana kao klinac i u međuvremenu promenio mnogo klubova, ali i zato što je otac Slađan bio dugogodišnji prvotimac crno-belih, osvajač nekoliko trofeja i strelac legendarnog pogotka protiv Seltika u Glazgovu 1989.

Slađana Šćepovića u četvrtak smo zatekli u rodnom Priboju.

Poslednjih dana nije se čuo sa starijim sinom, pa ne zna koliko je zaista izgledno da će preći u Zvezdu. Ipak, očev stav po tom pitanju unapred je poznat.

"Stefan i Marko sami odlučuju o svojim potezima, ja sam ih savetovao dok su bili mali", počeo je Šćepović senior priču za MONDO.

"Ko me poznaje, zna da im se već dugo ne mešam u karijere. Ako bi prelazak u Zvezdu bio u interesu njegovog fudbalskog napretka, onda zašto da ne? Za mene je to samo fudbalska priča".

Ostrašćeni navijači Partizana sigurno bi voleli da njihov nekadašnji ljubimac kaže nešto u stilu: "Ako pređe u Zvezdu, neka mi se ne javlja". Međutim, Slađan je daleko od takvog razmišljanja.

"Nikada nikog nisam mrzeo. I kada sam igrao, poštovao sam svakog protivnika".

S obzirom na to da Stefan nije igrao za prvi tim Partizana, pa čak ni za omladince, nema mesta senzacionalizmu, smatra otac.

"Stefan je imao svoj put nevezano za Partizan. Bio je u OFK Beogradu, pa u inostranstvu, slično Čavinom sinu", povukao je paralelu sa transferom Miloša Dimitrijevića iz Rada, čiji je pokojni otac Zoran legenda crno-belih.

"Kada bi Marko sada prešao u Zvezdu iz Partizana, sigurno bi bilo drugačije".

Slađan Šćepović u svoje vreme je igrao sa Milkom Đurovskim i Goranom Milojevićem, koji su u Humsku 1 stigli direktno sa Marakane.

"Svako od njih je imao svoje razloge za to. Mi smo ih najnormalnije prihvatili, jer je dobar igrač uvek dobrodošao. Ako neko može da ti pomogne da osvajaš titule, normalno da ćeš ga prihvatiti, jer su trofeji na kraju karijere glavno merilo šta si uradio".
Браво Слађане, браво....:puke
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.560
Reaction score
926
Ma to Cleo,jebi :D
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
za 300 hiljada?? A nama Djura pricao kako najmanje 1.5 miliona moramo da platimo!?
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Клео наставио да решета



Бивши члан Партизана Клеверсон Кордова Клео наставио је серију добрих партија за Гванжу у кинеском шампионату. Бразилац је на утакмици против Ченгдуа постигао осми гол од када је члан овог тима.

Меч је завршен победом од 4:0 а Клеов тим је за сада први, из четрнаест утакмица имају десет победа, четири ремија. У односу на другопласирани Пекинг имају седам бодова више.

журнал
 

Marinac

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.086
Reaction score
15
Atletiko Madrid juri Tošića

S. I. | 08. jul 2011. 20:00 | Komentara: 0
Ruski mediji prepostavljaju da CSKA neće pristati na sumu nižu od 15 miliona evra, s obzirom na činjenicu da su ga od Mačestera otkupili za 8 miliona evra



Zoran Tošić

SRPSKI reprezentativac Zoran - Bambi Tošić nalazi se na vrhu liste želja madridskog Atletika, koji će u narednom periodu pokušati da ga kupi od moskovskog CSKA.

Prema pisanju ruskih medija, skauti Madriđana više od godinu dana prate srpskog reprezentativca, želeći da isprave sopstvenu grešku, što ga nisu kupili dok je igrao za Keln.

Oni veruju da bi cena od 10 miliona evra bila dovoljno dobra da ga CSKA proda, dok sa druge strane, menadžer našeg igrača Zoran Pavlović sumnja da će taj iznos zadovoljiti Ruse.


- Tošić veoma dobro igra u CSKA, važan je igrač u timu, a trener Slucki ga ceni. Međutim, kad je CSKA u pitanju visine, obeštećenja su paprena - nagovestio je Pavlović.

Ruski mediji prepostavljaju da CSKA neće pristati na sumu nižu od 15 miliona evra, s obzirom na činjenicu da su ga od Mačestera otkupili za osam miliona evra.
NOVOSTI
 

milosh10

Grobarčina
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
1.325
Reaction score
2.569
Локација
Humska 1
Ivica Iliev dao 2 gola za Wislu u remiju 2-2 protiv Flore iz Estonije
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Zna li neko sta se tacno desava sa Jovanovicem? Na zvanicnom sajtu samo njega nema u timu za ovu sezonu, prvo sam mislio da nisu ubacili a onda vidim onog lika sto je dosao zajedno sa njim da je ubacen :S
 
Top