Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

nikola1970

Grobarčina
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
1.011
Reaction score
2.115
Локација
BGD

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
A šta ako tri ili više timova budu imali isti broj pobjeda i poraza?
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.035
Reaction score
14.657
A šta ako tri ili više timova budu imali isti broj pobjeda i poraza?
Pravi se krug. Međusobni duel svako sa svakim pa ko ima najbolji taj ide ispred onog drugog a ovaj drugi ispred trećeg. Ako neko ima isto, onda se gleda ostalo, ukupna koš-razlika itd.

Primer: isti skor na kraju imaju Makabi, Valensija, fmp i mi. Svi imaju npr 18-16.

Znači, ako gledamo nas, imamo 0-2 protiv Valensije - oni bolji, protiv Makabija imamo 1-1 ali oni bolji jer nas dobili više tamo, isto protiv fmp-a 1-1 ali oni bolji. Mi smo odmah tu verovatno poslednji u krugu. Jedino da neko od ovih ima lošiji taj međusobni skor od nas ukupno ako gledamo te 4 ekipe samo. Dakle, gleda se svako sa svakim, pa se saberu međusobne pobede ili koš-količnik u slučaju istog broja međusobnih pobeda i ko ima najviše pobeda ili bolji taj međusobni koš-količnik taj ide ispred na tabeli. Valjda je sad jasnije.
 
Последња измена:

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.055
Reaction score
26.271
Локација
ante portas

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.894
Reaction score
8.080

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.722
Eto dodje kraj i toj vekovnoj tradiciji nasih poraza na " njihovom" terenu. Pa kako je Pionir njihov teren kad su jednom u zivotu otisli u f8, pri tom ni 5 revizorskih kuca, baba vanga i milan tarot zajedno ne bi rastumacili ime, adresu i pib tog kluba? Pionir, Hala Sportova i Arena su nas domaci teren dok god govorimo o sportu u kom se lopta ubacuje u kos. Oni imaju zeleznik, a u bliskoj buducnosti dvoriste u Zabeli ili Mitrovici nadam se.
Sto se tekme tice, dobili smo ih na fokus kojinje ranije izistajao. Govor tela, izrazi lica, sve je navodilo nannasu stranu. Jedino cega sam se plasio je moguxnost da njihova dva beka pogode 4 trojke iz tri suta u jednom napadu, a imam neki utisak da im ne bi bio prvi put.
Inace, mi smo vrlo neobicna ekipa. Imamo pleja probijaca umesto razigravaca, kapitena i najjboljeg sutera trener drzi na kratkom povocu jer je tad najopasniji, Naneli koji je vlasnik najboljih suterskih procenata ikada u el ima ulogu specijalca, dva suta, iedna trojka pa klupa do sledece utakmice.
Imamo centra koji je nivo EC ali dominira u EL, njegova zamena je na postedi pa umesto njega nastupa Ledejeva zamena, sto znaci da Ledej igra bez zamene, jer je Brodjanski trenutno klupiran i ne menja nikoga.
Nisam ni do pola " strucne" analize stigao , a vec sam zbunio samog sebe i tastaturu na telefonu. Nije ni cudo sto muceni dusko ( u ovom slucaju nema nista u toj prici o imenima ) nije mogao da pohvata sta se desava po terenu.
Sto se tice kos razlike, ako ne budemo imali tu jednu pobedu vise na kraju, pa nek budu ispred nas.
Smrt fazismu, napred Partizan.
I da , bravo Trifo.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top