Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.285
Reaction score
10.749
Локација
underground
Nama je Panter nezamenjiv. Posle svega sta se izdesavalo od cetvrtka bilo je tesko dobiti ovo. Ipak ovo sa Dekom sto se dogodilo moze opet okrenuti stvari. I ne nije mi ga zao jer je sve on i zakuvao i to sto je on dobio jednu a Panter 2 utakmice je skandalozno.
 

LAMPAŠ

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.255
Reaction score
3.271
Локација
Beograd
Nema sta sad diskutovati ko je odigrao dobro, a ko lose. Sad je i pticama na grani jasno sta znaci Panter ovoj ekipi, za mirnocu, za izolaciju, za protok/distribuciju lopte.

Dobili su nas zonom i nasim promasenim bacanjima.

Idemo u utorak tamo, nek nam proradi inat i nek se ova govna napuse kurca.
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
Kao sto rekoh posle trece, prva i osnovna stvar je da Lesor ne moze da igra na Tavaresu jer oni automatski stanu u zonu i mi se pogubimo za sve pare, cak ako i u pik izadje Lesor ovaj opusteno ceka na 3 metra od kosa i dalje. Kao slag na tortu mi smo tu zonu napadali sa Eksumom koji ocito ima neki problem sa rukom, Papapetruom kojeg je jos i islo danas, Ledejom i Lesorom vecinu vremena, drugaciji ishod se ne moze ocekivati. Kada se Dek povredio oni su sustinski ostali bez cetvorke, nama je Ledej u napadu bio u plus fazi ceo mec i umesto da mi logicnu stvar uradimo i stavimo u petorku Smajilagica i izvucemo Tavaresa iz reketa Obradovic vraca Eksuma i Nanelija koji je bio u minus fazi celi mec. U ta preostala 3 minuta mogli smo spamovati Ledeja na Hezonju i traziti lagane poene. Jednostavno, ako u petoj ne skontamo da Lesor na Tavaresa je matchup sa kojim ni na igrici ne smemo da izadjemo dzaba ce biti i povratak Pantera jer ce oni samo da skupljaju a u gostima peti mec sigurno nas nece sut preko ruke sluziti 40 minuta. I sto je najgore i pored takvih kardinalnih gresaka samo da smo bacanja pogadjali bolje mogli smo da pobedimo. Za petu pamet u glavu i sta bude bice. Ako njima Dek ne bude igrao od pocetka su bez cetvorke, nama se vraca Panter tako da imamo razlog za optimizam.
 

MV23

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
638
Reaction score
272
Локација
Crna Gora
Uzasan splet okolnosti, bilo je mucno.

Ali glavu gore. Imamo pet dana da se spremimo. Panter se vraca, Lesor i Exum da se trgnu i imamo sanse.

Bilo je sta je bilo. Apsolutno vjerujem da petu mozemo dobiti.
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.700
Reaction score
22.670
Локација
Beograd
Slobodna bacanja su nam vratile ona sećanja do pred prošlu sezonu, da ne kažem košmar.
Naneli, pa verovatno najgora utakmica u karijeri, voleo bi da vidim njegov indeks, verovatno -56! Danas kao da je bio ubačeni element Reala u Partizan.
A da, aplauz j(t)užnoj tribini, ispoštovali su ciganski deo Srbije koji ih mrzi šta god uradili, tako da od srca aplaudiram istima. Da vidite nakon poraza kako nikome neće da smeta što smo danas igrali. A da, i ono što su navijali u drugom, bolje da nisu, promašili su apsolutno svaki momenat za pesmu.
Možda sam divljak, neka mi Bog oprosti, ali prvi put mi nije žao nečije povrede, što bi neki rekli univerzum podesio. I dalje je samo još 3!!!
 

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
282
Reaction score
1.303
Локација
Čačak
Ovo je bilo vidjeno za veceras sve, zbog cele situacije.. dobijamo u Madridu, i osvajamo EL posle toga. Jednostavno ovolika količina nesreće negde mora da se vrati
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.751
Reaction score
6.270
Nemam snage ni da čitam ni da pišem. Posle kazni serija se okrenula na njihovu stranu. Posle plus 15 u trećoj utakmici i igre bez pritiska kad ih tad nismo slomili znao sam da je kraj.
Cildres, Nolan , tuča u madridu kakvu smo samo šansu decenije propustili.
Brate Naneli kad ako ne veceras . Ubio nas je a mislio sam da će on najviše da povuče.
 

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
823
Reaction score
2.825
Ono cemu je Evroliga dala legitimitet u ovoj seriji je najveca sramota koja je ikad naneta jednom klubu, a trenerska velicina kojoj je to uradjeno samo pojacava odvratnost. Peta utakmica ce psiholoski biti sto puta laksa od ove iz vise razloga. Kevine, kad ako ne sad? Dva scenarija su moguca: Ili cemo proci ili ce Lesor nakon utakmice zavrsiti karijeru nekom od igraca Reala, a ima dosta kandidata. Dek je svoje zavrsio, mada cak ni njemu ne zelim onako nesto iako je doslovno sam sebi to doneo. Mozemo!


O pacovima, ciganskim i medijskim, koji ce koristiti tragediju da se propnu na zadnje noge i da predju sve granice cak i za svoje standarde....bolje je imati takta i preskociti ih s obzirom na celu situaciju..
 

Bazzile

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
451
Reaction score
2.412
Jednostavno je sve vodilo ka ovome. Imali smo sjajnu sitaciju. Ocigledno da nam Panter znaci bas dosta. Ja nisam neki vau poznavalc kosarke, ali kad je on tu odbrane su fokusirane na njega, ostali dosta lakse igraju. Svi su sigurniji. Veceras na plus dva smo prokockali dva napada, propustili priliku da se odlijepimo. I sam Zeljko rece da nismo igrali pametno, to je najbolji opis.
 

malicovek

Početnik
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
185
Reaction score
1.768
Локација
Beograd
Mozda i ovaj Poarje ili kako se vec zove, ne znam sta je sa njim
I Rodrigez je oziveo danas 2 suta iz stepbeka... Jako malo nam je falilo,u pravom trenutku bukvalno jedna trojka ili jedan skok ili jedna odbrana da preokrenemo. Niko ih nije dobio 2 puta u Madrodi, mi jesmo, idemo po treci, ne gubi Zeljko 3 u nizu na istu foru.
Sralo ih je u 1/4 za sve pare, teško da će ponoviti ovu utakmicu. Videlo se koliko je Tavares umoran, danas je slabo igrao.

Šteta za onaj kraj, ali šta da se radi. Kao što je i njih teško dobiti tri puta u nizu, tako je i nas.
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Mislim da bi ovo bila jedna od najvecih sportskih nepravdi u istoriji sporta da ne prodjemo dalje. Veceras nismo bili taj tim,ali verujem da cemo u majstorici da postignemo ono sto zelimo. Tim mora da se iskljuci i misli na utakmicu i mentalno se spremi. Idemo na pobedu,Naneli ne moze da ponovi ovako losu utakmicu a i vraca se Kevin koji nam je samo tako falio. Glavu gore,ovi nam nisu ni do kolena.
 

El Patron

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
972
Reaction score
4.348
Локација
Nis
Dobijamo u Madridu. Nema potrebe za vredjanjem ovih iz reala, odigrali su najbolje sto su mogli i dobili nas. Jednostavno nismo bili na nivou iz one dve utakmice u Madridu. Ne znam dali je to sto nije igrao Panter ili zbog cele atmosfere posle makljaze i tragedije.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Držaću se striktno košarke.

Za ekipu koja je bila prva po procentu slobodnih bacanja, šutirati 53% je kriminal.
Sudije su taman dovoljno odmogle u određenim situacijama a oni ispogađali otvorene šuteve.

Nisam pametan za petu, sa Panterom smo bolji tim ali suđenje u majstorici protiv španske ekipe..
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.748
Reaction score
29.594
Локација
Beograd
Odličan strim koji je dao forumski kolega, ali milion puta su pustili ona dva baksuza Duleta Savića i Acu Lukasa, međutim mnogo više sam se nervirao zbog Partizana...
Bacanja u kojima smo inače dobri izvodili smo očajno...trojke loše...ziceri loše...
Ali najviše me je nerviralo što pred kraj utakmice kad vreme ističe onaj koji može da šutne on ne šutira jer se valjda plaši promašaja.
PA ŠUTNI JE ČOVEČE, MOŽDA I POGODIŠ!
Ako ne šutiraš, ode vreme, ode utakmica.

A slično smo radili i kad nije bilo pred kraj utakmice, ovaj spolja neće da šutira da ne promaši, doda loptu ovome unutra, onaj unutra neće da ne dobije rampu, pa vrati onom spolja, ovaj opet neće pa da onom unutra, ovaj unutra ne može...i tako stalno...
Real nam se nudio ove dve utakmice u Beogradu, nismo ga počistili.
Ostali smo bez Pantera zbog onog u Madridu, evo sad ćemo ponovo u Madrid sa Panterom, pa da nadoknadimo ono što smo izgubili u Beogradu njegovim izostankom...

Naneli nas je doveo do ovde ali večeras nije ni bio na utakmici.
Zek je zato igrao bar za dvojicu.

Ne znam da li ću preživeti još jednu ovakvu rovovsku borbu u kojoj sve može da se reši u poslednjih par minuta utakmice...
Ne znam ni kad je ta peta utakmica u Madridu.
Ne znam ni da l ću tad biti na poslu pa je možda neću ni gledati...osim ako ne bude trajala duže od mog posla...

Teraj dalje, napred Partizan.
Baš je bilo mučno sa mislima u glavi o onoj tragediji od juče.

:napred-partizan:

Napadaj, napadaj, Partizana napadaj!
Večeras si dosta puta zaboravio na to!
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.917
Reaction score
21.630
Vidim mnogi su se vratili na raspoloženje iz decembra. Dugo vam je trebalo, kao da ste jedva čekali.
Komentarišemo generalno kako vetar duva, upravo to strpljenje i pronalaženje boljeg rešenja je nešto što su svi do juče hvalili, sad je problem. Pa normalno da je teže naći rešenje kad nemaš igrača kog u svakom trenutku čuvaju dvojica, a koji i preko te dvojice pogodi, Pantera. Normalno da ćeš duplo teže pronaći bolju šansu za koš, nije to samo 1 na 1 i preko ruke kao što su mnogi zamislili, igra ovog Partizana se zasniva na odličnom protoku lopte.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top