Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.455
Reaction score
12.140
Локација
Beograd
Konačno Jare i Aleksa:respect. Kaminski i Dozier odlični. Dobismo ovo na muda Aleksina. Panterčina će da dođe na svoje u to ne sumnjam, a kada dođe kreće šou kao prošle sezone. Do tada treba ostati zdrav u glavi, lečiti srčani pritisak i naravno dobijati ovakve utakmice i motati se oko top 8, a u drugom delu napasti top 4. Ova ekipa ima ogroman potencijal, a cigani nek puše kurac:angry-smiley-002:
 

Bokili

Grobar
Учлањен(а)
04.03.2023
Порука
221
Reaction score
1.269
Локација
Tamo daleko
 

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
577
Reaction score
2.285
Svaka cast Partizane. Ovo je bukvalno dobijeno na cista muda. Ni sam ne znam kako smo ovo okrenuli i dobili ih.
Ovo su pobede koje protivnika ubijaju u pojam, sad je pritisak prebacen na njih za sledeci mec.
I dalje se vide gde skripi i definitivno ne stojimo dobro, ali samim tim je ova pobeda veca.
Zek I Aleksa su ovo povukli.
Kamisnki i PJ u ovoj utakmici shvataju sta je KKP i sta znaci navijacima.
Svaka cast i publici, pogurali smo ih onako Grobarski, kako znamo.
Nek se krcka ovo, idemo dalje.
 

StokuNaJug

Početnik
Учлањен(а)
26.07.2023
Порука
59
Reaction score
324
Локација
Smederevska Palanka
Десет година коришћења сезонске, данас сам први пут помислио да завршницу нећу успети жив да дочекам. само карај лименке!
П.С. ко је циганска дебилчина у белој кошуљи на ск?
 

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
326
Reaction score
2.092
Локација
Beograd
Puni kučku! Kakvo vece u Areni!!!!
Utakmica teska za preziveti, a lepa za proslaviti! Zeljko,momci, kapa dole! Idemo dalje, idemo do konacnog cilja! Sezona ce biti duga i stresna!
PS: pozdrav za mog dvojnika sa sezonskom za isto mesto. Ladno imam identicno mesto sa nekim likom kojeg prvi put u zivotu vidim! Danas sam ja bio brzi, a protiv Barse ocigledno on, s tim sto zbog guzve nisam hteo da pokusavam da ga pomeram. Sto bi narod rekao, kada deca nisu besna ni kuca nije tesna!
Napred Partizan!!!!!!!!!!!!
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.636
Reaction score
8.837
Локација
"preko bare"
Ovako je i faulove pravio dok je igrao. Nema dodatnog slobodnog bacanja. :D

Danas čitav dan pizdim što sam morao na posao i nisam mogao da gledam utakmicu. Izgleda da je bolje što nisam. Ne znam da li bih ovo sve preživio.

Veoma je bitno da pobjeđujemo dok nismo u formi i igramo lošije. Imamo mnogo prostora za napredak, a onda neka se paze svi kada se sve namjesti.
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.552
Reaction score
865
Bravo crno- beli.
Gaženje ciganije.
Slatka pobeda, izvučena na želju i borbu.
 
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
246
Reaction score
1.119
Локација
Trebinje
Мислим да је крајње вријеме да сјашете са капитена!
Да ли сте свејсни које је човјек добио батине у утакмицама против обје циганке!?
На његовом мјесту велика већина би реаговала на прву и првом сљедећем кретену који се залети на њега, лупио шамарчину и вјероватно морао на "хлађење" пар мјесеци.
Као капитен не смије то себи да додзволи, већ мора да прогута и да испоручи оно што сви од њега очекују а да не причамо да су му у подсвјести шпански смрадови и колико му се приговара што је у другој утакмици реаговао као човјек од крви и меса...
Тек ће он нама у овој сезони доносити радости.

Јарамаз немач појма, па јебите се сви који сте момка пљували!!! А да подсјетим да је и сам Жељко рекао да се дечко враћа из повреде и да ће му требати времена "да осјети лопту"...

Понављам се за Зека, али човјеку треба дати доживотни уговог. Мислим да прошле године ниједну утакмицу нисмо добили а да је он био испод свог нивоа, колико је времена проводио на терену и какву је енергију давао остатку екипе.

Не ваља вам ни Нанели!? Па да ли сте нормални!? Тек ће и та "чађава" двоцјевка да проради и рјешава утакмице, видјећете. Сезона је тек почела!

Шта рећи за Смајлија осим да дечко умире за наш клуб и иде преко границе бола, не само вечерас, већ ко зна (осим чланова стручног штаба) колико пута.

Алекса се умислио и мисли да је постао ванвременски играч. Није, а има пуно право због свега што је доживио ово љето. Ко би од вас остао нормалан након свега позитивног што је Алекса доживио ово љето.

Балша, као и Јаре, излазак из повреде и тек ће вријеме показати какве ће партије пружати у црно бијелом дресу. Мало ћете га пљувати, мало хвалаити, а на крају сезоне дизати у небо.

Трифа камењар игра разбијене главе, даје себи кошеве. Па је ли ико од вас дао на фудбалу ауто гол или урадуиО нешто што је за вашу породицу било горе од аутокоша који њему приписујете!? Знате да је тешко, али сам за разлику од вас сигуран да ће давати свој максимум колико год да је у могућности, и мени као Партизановцу са педесети кусур година сасвим довољно.
Нисам циган никада био и нећу да пљујем своје, а ко ради супротно самим тим показује да не припада црно-бијелим бојама!!!

На послу вас наружи шеф, па дођете кући попишани и мислите да вам се свијет срушио, а замислите како је Дачи који је само пјевао навијачку пјесму и "попио" је позив да се то не смије. Да ли су му пријетили породици, њему(СИГУРНО ЈЕСУ), како се носити са тим притиском, сигурно тешко. Да ли се труди, труди сигурно, и мени опет сасвим довољно.

Једино Тристан по мени јоШ увијек није свјестаН гдје је и са ким ради. Мора да то схвати што прије. Добри знаци су да и сам каже да није задовољан својом игром и од срца му желим да што прије постане кошаркаш. Сигуран сам да му то и велика већина вас жели.

Нови играчи који се тек игравају а већ сте их и хвалили и провлаћили кроз блато, а тога ће и даље бити, на жалост. Довео их Жељко немач појма, Зоран исти такав. УЖАС!!!

Праштајте на чаршафу, али морао сам.

ПАРТИЗАН ДО ГРОБА!!!
 
Последња измена:

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.437
Reaction score
4.211
Локација
127.0.0.1
Top