Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Pato9

Grobar
Учлањен(а)
10.12.2007
Порука
401
Reaction score
1.510
Jebeno drugačije nije moglo da bude ovo bre, nestvarni šut smo im anulirali nemogućom borbom, bacaj se bre po parketu, to je košarka!
Pičkica se usrala toliko da je džoger za njima trebao da ide!
Nisi ti za Partizan tezgarošu mali nebitni.
Za Partizan su ljudine poput Nanelija, Smajlija, Alekse, Ledeya...da se prestraviš kad ih vidiš!
IDEMO SAD JOŠ JAČE, IMAĆE KO I DA SKAČE, ZA NAVIJAČE, EVROPA ĆE DA PLAČE!
 

grtalica

Grobar
Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
237
Reaction score
1.632
Локација
Canada
Neka oprosti Bog i dan danasnji.U nasem zadnjem napadu sam zgrijesio da i pas sa melom ne bi pojeo.Zena me je samo onako sa vatrom u ocima pogledala.Ali ko ga šiša bitno je da smo pobjedili.Srecan jubilej nadem Zeljku.Kad dodje dan da idem bogu na ispovjed trazi cu da mi Partizan refundira sve ove dane, mjesece i godine koje mi uzima.
NAPRED PARTIZAN
 

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
204
Reaction score
1.477
Локација
Beograd
Zeljko je najveći trener u svim sportovima svih vremena. NEMOGUĆE je šta smo mi dobili. NE MO GU ĆE. Andjusa odigrao sa mudima konačno. Mateus Ponitka. Alavera majstore za ovu rolu bez treninga. Teraj dalje Partizane!
 

MV23

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
638
Reaction score
272
Локација
Crna Gora
Jedino je dobro sto smo dobili. Zreli smo bili da nas nakantaju. Peta licna Motleyu kljucni momenat. Sa ovakvom igrom skor 3-4 je premija. Nadam se da se uskoro dizemo na planu igre, inace nije dobro.

:napred-partizan:
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.914
Reaction score
7.823
Ziv nisam.

Andjusa odigrao fino u drugom poluvremenu, Naneli standardan, Kaminski jedan napred, dva nazad.

Jezivo su jaki turci, ali mi smo jaci :D

Ponitka fina rola, steta za onaj zicer, peglao finu odbranu.
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.079
Reaction score
4.029
Локација
Beograd
Nanelijevo kucanje pokrenulo ekipu. Apsolutno, barem za mene neviđena energija u drugom poluvremenu.

Ponitka je za mene meč viner. Presekao me je sa onim promašenim zicerom, ali kakvu energiju je čovek uneo, to je poezija.

Koliko je Kaminski inteligentan igrač i košarkaški pismen, govori samo ona situacijama kada je iznudio peti faul Motliju. Možda 2-3 centra u čitavoj EL su na nivou te košarkaške inteligencije.
Mada defanzivno večeras ponovo tanak i to kako znamo i umemo moramo da "sakrijemo".

Neću o prvom poluvremenu iako je bilo defanzivno katastrofalno, prosto posle ovakve pobede, nema smisla kritikovati, iako uvek više volim da uputim kritiku posle pobede nego kada se izgubi.


BRAVO PARTIZANE! ŽELJKO OBRADOVIĆ ŽOC CEPAČ BOG OTAC!!!
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
Ovo da smo izgubili jako tesko bi bilo i ne bih ni imao zivaca da napisem ista svega mi, iako smo dobili zivaca mi je otislo za ceo Novembar. Kaminski covek ne zna ni sam sta radi na terenu, u odbrani prolaze pored njega ko pored cunja i lopte mu iz ruku uzimaju na skoku. Kabokolo ce nadam se mu minimizirati minutazu, ali pre da vise na terenu Tristana necemo ni videti, a da ce Smajilagic nazad na cetvorku sto se pokazalo da ne moze da igra. Nadam se da gresim. Ponitka i pored zicera itekako znacio u odbrani, covek je doneo neku sigurnost da smanjimo razliku jer je uzeo pleja i nije dozvoljavao switch, i jedini put kad su ga iznudili on je iznudio faul u napadu agresivno iduci ispred igraca. Ledej mistika, veoma je lose usao u sezonu, ali i njemu je teze igrati kad i sam fizicki nije top cetvorka uz jos fizicki goru peticu. Andjusic sa onom tricom, i teskim polaganjem na Motlija mozda i resio mec, na iskustvo lepo odigrano i na kraju dva bacanja lagana. Ono na izvodjenju 7 sekundi pred kraj necu da spominjem, ruke od plastelina su dovoljan opis. Pantera cekamo ko ozebo sunce, i nadam se da ce da posle oporavka bude proslogodisnji Panter, jer u napadu se mnogo mucimo precesto. Avramovic opet propusta zavrsnicu i to je ocito vaspitna mera, zasluzena mogu reci, ali bez Pantera on nam je jedini ball handler, Dozier i Andjusic jesu pred kraj nasli lake asistencije, ali napad nije tecan bio ni pod razno. Opet smo kamaru puta gubili vreme ganjajuci missmatch bez da smo bili u stanju da spustimo loptu, sustinski vecina gresaka iz prethodnih meceva bila je i u ovome. Prvo poluvreme toliko otvorenih suteva smo dali da nije ni cudo sto su preko 40% tricu imali. Tristan opet odlicna minijatura i nadam se da ce nastaviti da dobija makar 10 po mecu jer kad ovako nepotentno igramo u napadu takav igrac znaci mnogo za rotaciju. I posebno mi je drago sto je Madar promasio sut za pobedu, jebao ga zalizani govnar u supak.

PS Kaminski da pogleda kako se brani plej na switch i rad nogu Smajilagica na tom napadu Fenera, njihova ideja je bila da on do kraja ide ali je Vilbekin morao da izbaci loptu na stranu.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.086
Reaction score
15.804
Локација
Храм фудбала
А јебем ти живот да ти живот јебем, јел реално ово баш овако.
Ни у филмовима се не би баш оволико компликовало јер би изгледало нереално за гледаоце. Играш као курац, њима све улази, вратиш се, па сјебеш, дођеш на праг побједе једна нога закорачила, усереш, и као шлаг на торту шут ни из чега и иде она као да је сам био матер му јебем, ал' нека виша сила је помјерила тај центиметар.

Браво момци, нисте одустајали, дали сте и срце и душу на терен.
И све то без нашег најбољег играча и капитена КП.
 
Top